Saugas saab tsiklitega sõita

Kasutaja avatar

oldmaniac
Tsikkel: ZX-10R
Kontakt:

Re: Saugas saab tsiklitega sõita

Lugemata postitus Postitas oldmaniac »

allan777 kirjutas:

Kui keegi tahab propageerida paljude sõitjate osalemist odava hinnaga rajasõidu üritusel, siis saan pakkuda välja variandi, et lepime organisaatoriga kokku mingi fiks hinna, mida tuleb raja kasutamise eest maksta ja organisaatori mureks jääb siis sõitjate kohaleajamine - mida rohkem osalejaid kokku tuleb, seda väiksem on raja kasutuse tasu ühe sõitja kohta. On huvilisi, kes võtab sellise asja organiseerimise enda kanda või peab "keegi teine" seda tegema?

:D
täitsa õiglane värk. tahaks isegi näha. kaagutajaid alati jätkub, kas jätkub ka tegijaid?

No aga lajata see fikseeritud hind letti koos selgitusega, mida selle raha eest saab. Kui see on vaid tühi rada, siis nii ütle ka välja. Kui sinu välja öeldav number võimaldab mingit sellist kampaaniat korraldada, siis teeme ära. Püüa selle numbiga siiski mõistlikuse piiridesse jääda.

seroi kirjutas:

Mis selle statistikaga teed? Vabasid nädalavahetusi pole suvisel ajal niikuinii palju saadaval, nii et sul seda ohtu pole, et keegi liiga palju sõitmisvõimalusi nädalavahetusel sulle peale surub ;)...

Kui sul on midagi statistilist olemas, siis saaks seda huvi pärast võrrelda nende kolmeste bemaritega ja ehk ka kinnitust sellele, et kõik juba käivad Saugal sõitmas ja mul on vaid mingid imelikud luulud.

Isiklikult ma püüaks käia rajal harjutamas igal vabal võimalusel ja mitte ainult nädalavahetustel. Neid reaalseid treeninguid muuseas on oluliselt rohkem kui aastas nädalavahetusi kokku. Sinu huvi peaks olema see, et mina ja kõik teised minusugused jõuaksid nendest võimalikult paljudel juhtudel Saugale sõitma.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”