võimsaim!!!

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Wildrider

Lugemata postitus Postitas Wildrider »

KTM 520 :oops:

kaugemale pole jõudnud :roll:

noortsiklist

Lugemata postitus Postitas noortsiklist »

minu võimsam tsikel millega ma sõitnud olen on suzuki gs 850 d 57kw (kui ma ei eksi) minek oli hea, hakkas kangesti meeldima. pärast kui naasesin enda tsiklile (125 minsk) siis oli täitsa lõpp, nagu sõidaks võrriga. :lol:

andreas

Lugemata postitus Postitas andreas »

kõige võimsam mootorratas millega olen sõitnud on 1700 warrior mis on mu isa oma.sellega oli ikka väga hirmus sõita

Sohne
Tsikkel: Iž 56k 60'

Lugemata postitus Postitas Sohne »

ärgem ajagem sassi võimsust/väänet kubatuuriga :wink:

ennut

Lugemata postitus Postitas ennut »

sai katsetatud Honda CBR1100 Super Blackbird 118kw (160hp)
jõhker

Credo

Lugemata postitus Postitas Credo »

omaenda isiklik yamaha xjr1300, millega sõitsin kaks-kolm kuud.
ja külili käisin ka.

mootorimahu poolest 1700'ne warrior. aga raha polnud piisavalt :S

taavi

Lugemata postitus Postitas taavi »

no ma alles noor ka mudu olen 60 ccm kawasakiga
Kasutaja avatar

virkostein
Tsikkel: why ze
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas virkostein »

kui olen natuke logu(ilma sidurita) võrriga sõitnud, siis esimest korda elus istusin tsikkli selga kui sõber lubas iz 56´ga sõita :lol: . sellest võimsamaga pole veel jõudnud sõita :oops: , kui tahaks küll
Eat your veggies, little people

Credo

offtopic

kurat, ma pean ka keelepedeks hakkama.
saage aru, kulla foorumikasutajad. eriti need, kes veel koolipinki nühivad (põhikool ntx).
on olemas sõna (küll slängis, kuid mis siis) tsikkel. ja selle vormid on tsikkel -> tsikli -> tsiklit. seega on kahe k-tähega keskel selle sõna ainsuse nimetav vorm. sama kehtib selle sama sõna võimalike mutatsioonide korral (tsikkel jne jne jne).

ma ei garanteeri, et suudan ennast teine kord tagasi hoida veel...

tänan tähelepanu eest. nüüd teema juurde tagasi.

edit: suur tänu kellelegi, kes punasega vead ära parandab juba.

Max

Võimsusest

Lugemata postitus Postitas Max »

Ei tea kas nüüd kõige võimsam millega sõitnud olen, kuid KTM 525EXC enduro krossikas sportsummiga liigub võimsalt. Liiatigi kui arvestada ratta massiks 117kg. Olen ka teisi tsikleid proovinud - kuid see tahaks justkui lendu tõusta krutska keeramisel ning sellega tuleb ettevaatlik olla :)
Kasutaja avatar

rsv mille

Lugemata postitus Postitas rsv mille »

omaenda alles soetatud aprilia rsv mille 1000 v2, ennem omasin honda cbr 600f 94 a. vahe on tuntav :twisted: endal kaalu ca 125 kg, see juba jaksab liigutada :wink:

karburaator24

Lugemata postitus Postitas karburaator24 »

kõige võimsam siiamaani on olnud olnd iz jupiter 4
see kütab küll kui vaja :wink:
jawa 634 olen ka sõitnud
jättis suht külmax :?
Kasutaja avatar

virkostein
Tsikkel: why ze

Lugemata postitus Postitas virkostein »

no sorry "Credo" et tegin väikese näpuvea. pole mõtet mingi väikese vea pärast närvi minna. vaata ja otsi, ehk leiad siit jutust ka mõne vea :x
Eat your veggies, little people

zid50

Lugemata postitus Postitas zid50 »

kõige võimsam on zid 50 pilot, jeee! 8) tegelikult see tegi nii mõnelegi rollerile tuule alla.. :lol:
Kasutaja avatar

BlingBling
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas BlingBling »

Võimsaim masin on 350 jawa. 6 sec 100. sisse olen saanud 3 käiguga 110, tänav sai otsa. Parim masin minuarust ka :) , võibolla sellepärast et pole muid võimsamaid masinaid proovinud.
Jawa 350cm3, Jawa 250cm3, cž 173cm3, Roller Turist 350cm3, Jupiter 2-3, Iž Jupiter 3k, zaz 968m
Kasutaja avatar

Kaarel
Tsikkel: H-D FLHRC

Lugemata postitus Postitas Kaarel »

Võimsaim masin on 350 jawa. 6 sec 100. sisse olen saanud 3 käiguga 110, tänav sai otsa. Parim masin minuarust ka , võibolla sellepärast et pole muid võimsamaid masinaid proovinud.
Millega see 6 sekundit mõõdetud oli?
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Novembri alguses sai Tartus CBR600F'i testitud....Kui mälu ei peta siis oli vast 72kW :? Parandage, kui eksin :D .
Muljed olid tohutud.Isiklikult minu jaoks täiesti uus kogemus.Tekkis ettekujutlus, et igat käiku tuleb miljonisse lasta ning alles siis saab kuulda mootori hääle muutust.Kuna ratas oli mulle võõras, ei lubanud minu alalhoiuinstinkt oma randme nurka väga radikaalseks muuta :twisted: , sestap jäidki need kõige suuremad võlud tulemata :( .Tagapidur oli kahjuks praktiliselt olematu, kuna klotsid oli kulunud, aga esipidur täitis oma funktsiooni 100%'lt.Tegelikult ta tegi seda liigagi hästi, kuna pidurdamisega kaasnes põnts piki bensiinipaaki ühe teatud kohaga :wink: .Peale esimest tiiru ning mootori seiskamist tekkis sõltuvus.Ratta omanik oli niivõrd lahke ja lubas mul teha ka teise tiiru.Ma olin sillas :shock: 8)

primo
Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

HeitiKender

Lugemata postitus Postitas HeitiKender »

Kuigi ma ise vuran 2005 Yamaha R1-ga, soovitan Suzu fannidele 2005 mudelit kahe kaega. See on pqhimqtteliselt Mat Mladini (5-kordne AMA Superbike Meister, 2004 kaasaarvatud) jqulusoovide nimekirja jargi tehtud pill. Ja see uus kandiline sumps on minu arvates vaga hea aktsent vqrreldes teiste, ymarate torudega motikatega.

tapitahti pole siin kaugel maal :(

Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Julge »

Kubatuurilt Yamaha BT1100 Bulldog, võimsuselt Aprilia Tuono Fighter 1000(126 HP). Kusjuures Bulldogiga olin sunnitud eksami tegema... Ikka tükk aega sai enne higistada, et 8-sõitmine selgeks saada. Aga mõnusad rattad mõlemad. Bulldog siuke hea stabiilne maantee ratas, Tuono tunduvalt agressiivsem. Aga seda Triumph Rocket III tahaks küll testida...

EDIT: Vahepeal lisandunud kogemuste pagasisse veel XJR1300 ja MT01. Mõlemad piisavalt võimsad ja huvtavad rattad, kuid endale ei tahaks neist kumbagi...
Viimati muutis Julge, 13 Apr 2006, 10:01, muudetud 1 kord kokku.

Gecco

Lugemata postitus Postitas Gecco »

Bikede seast olen sõitnud FJR 1300-ga chopperitest Triumph Rocket III-ga ja krossikatest KTM 525 SX Racing-uga. Ise olen 17 aastane ja oman Honda Shadow 125 ccm.

Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Julge »

Gecco - no räägi siis ometi Rocket III kogemusest! Lase emotsioonidel tulla!

Moto1nsane

Lugemata postitus Postitas Moto1nsane »

Kõige võimsaim on olnud Suzuki Intruder 1500LC..
Kogemus on VÄGA MÕNUS... Lihtsalt liiga hea oli sõita...kaasi vajutad oled pehmes istmes kinni! Igaljuhul VÕIMAS KOGEMUS!

Tarts
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

Moto1nsane kirjutas:
Kogemus on VÄGA MÕNUS... Lihtsalt liiga hea oli sõita...kaasi vajutad oled pehmes istmes kinni! Igaljuhul VÕIMAS KOGEMUS!
:lol: :lol: :lol:
Jupp aega istusin ja mõtlesin, millist kaant tuleks Intruderil vajutada, et olla pehmes istmes kinni :roll:
Siis mõtlesin, et äkki peaks olema võimalus hoopis gaasi vajutada aga ei tule ühtegi Intruderit silme ette, kus gaas viidud pedaali alla, mis iseenesest muidugi ei saa olla välistatud. Nii nagu ei saa olla Intruderil välistatud ka selline iste, kuhu on võimalik maha libisemise asemel kinni jääda :lol:
Vist olen vanaks jäänud, ei mõista ...
:wack:

Moto1nsane

Lugemata postitus Postitas Moto1nsane »

Tarts kirjutas:
Moto1nsane kirjutas:
:lol: :lol: :lol:
Jupp aega istusin ja mõtlesin, millist kaant tuleks Intruderil vajutada, et olla pehmes istmes kinni :roll:
Siis mõtlesin, et äkki peaks olema võimalus hoopis gaasi vajutada aga ei tule ühtegi Intruderit silme ette, kus gaas viidud pedaali alla, mis iseenesest muidugi ei saa olla välistatud. Nii nagu ei saa olla Intruderil välistatud ka selline iste, kuhu on võimalik maha libisemise asemel kinni jääda :lol:
Vist olen vanaks jäänud, ei mõista ...
:wack:
VANAKS LOOMULIKULT... Ma arvan, et teised said sellest aru!

Credo

huvitav, kas moto1nsane näol on tekkinud siia kodanik, kes püüab võimalikult palju paska produtseerida, arvates on kõige targem ning teadjam kodanik.
tekkis minulgi sama küsimus mis tartsilgi. ja on tekkinud veel küsimusi tema teisi postitusi lugedes. ja ainus küsimus peale seda on see, et kas tõesti on mõistuse defitsiit maailmas nii suureks muutunud, et seda ei suuda enam muude lolluste taha peitu panna. või kodanik lihtsalt on noor ja vihane tegija? ma olin ka kunagi. aga sain õnneks üsna vara aru, et sellisel tegvusel ei ole mõtet ja jäin oluliselt vaiksemaks...

jussuf

Lugemata postitus Postitas jussuf »


Viimati muutis jussuf, 30 Juun 2008, 21:33, muudetud 1 kord kokku.

okul

Lugemata postitus Postitas okul »

Parim on Honda CBR 1100 Super BlackBird
Kasutaja avatar

tali
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas tali »

Võimsaim on olnud Suzuki 1200 Bandit. Raske ratta kohta üllatavalt lihtne juhtida. Väänet on parasjagu, kiirendamisel pole suurt vahet, milline käik sees on. Õnnetuim sõit oli Yamu TRX 850-ga, lõppes lõhkiste sõrmede-põlvedega (tark mees oleks kasutanud kaitsmeid) ning hulga tuulde lennanud rahaga. Moraal- ära sõida võõra rattaga. Endal praegu 650 Revere- mõnus rahulik sõiduriist.
18-aastane pereliige: "Äratuse helin on see n..ss, mis sul magada ei lase". :)
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
Kasutaja avatar

need4beat
Tsikkel: Rinka tõugu ratas
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas need4beat »

Olen paar korda kaifinud juba isa Suzuki Intruder 800'nt....no kiirendus selle masina kohta...võtab munad kurku ning muudab selgroo vibuks 8)
Kasutaja avatar

madeinussr
Tsikkel: Jawa Style

Lugemata postitus Postitas madeinussr »

Jupiter 2 soolo, siiani parim mul :)

Aga loomulikult olen sõitnud veel Dnepr MT-10-ga.

Tsikli koolis (pühapäeval) antakse miskit 600-st Kawazakit maitsta! :twisted:
Fazer GOO
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”