Saugas saab tsiklitega sõita
Re: Saugas saab tsiklitega sõita
oldmaniac kirjutas:seroi kirjutas:oldmaniac kirjutas:Alljärgnev osa on vaidlemiseks, vingumiseks, parandamiseks ja täiendamiseks...
Ehk siis isegi kui rajale tasuta saaks, on Pärnus käimine Tallinna inimesele ikkagi üle kahe korra kallim kui Tabasalus sõita. Ja aega kulub ka oluliselt rohkem. Lahendus?
Kogu selle Pärnus käimise saab jagamise teel oluliselt soodsamaks, kui sinna käru ette rakendada buss, kuhu mahub omakorda veel hunnik rattaid. Tallinn-Pärnu-Tallinn otsa saab kangutada kusagile hea hamburgeri hinna lähedale. Nüüd on aga küsimus, kuidas ma saan need rattad ja sõitjad oma bussi peale, kui Pärnus tuleb ikkagi veel lisaks 500.- välja käia? Naine peab lihtsalt suu kinni hoidma, kui tal nälga pole ja tema taskurahast midagi "tagasi" ei küsita.
Teisipidi ma püüdsin ka pisut tähelepanu juhtida sellele, et lõppkokkuvõttes on sulle kasulikum, kui käib rohkem rattaid rajal. Selleks, et rohkem rattaid saada, tuleb raja maksu langetada. Iga uus ratas rajal võtab järgmine kord sõbra kaasa. Kui raja maks oleks mõistlik, püüaks ma igal võimalusel endale võimalikult suurt hunnikut rahvast kaasa meelitada. Sedapsi tuleb ehk järgmise aasta C-klass jagada kaheks, sest kõik soovijad ei mahu rajale ära?
Ma ei öelnud, et täiesti tasuta. Leia viis, kuidas saada valdav enamus praegu tänavatel lolli mängivad R-klassi rattad oma rajale. Võibolla peaks tõesti mingi aja tasuta tegema, selleks, et poistel-tüdrukutel hammast verele saada? Omleti tegemiseks peab paraku mõned munad katki tegema. Hiljem saad tekitada siis mõistliku hinna, mida ollakse nõus maksma.
Kõik, mis ma öelda tahtsin - tühi rada ei too sulle midagi sisse, raha kulutatakse liiga suurte maksude puhul pigem mingite kardiradade peale. Praegusel juhul on väga keeruline aru saada, miks on Sauga rajamaks 5x kallim teistest ja samas pole seal tegelikult peale suurema kiiruse ju midagi. Käi kasvõi mõni pühapäev Aravetel. Lihtsalt konkurendiga tutvumiseks.
Tõsi ta on, et kulutused mängivad rolli! Võta ühendust kasvõi Tabasalu raja omanikuga! Eelmisel aastal oli tal hind mis ja kui palju oli sõitjaid ning nüüd on hind soodus ja rada on igal sõidukõlblikul õhtul masinaid täis.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.