Saugas saab tsiklitega sõita

Kasutaja avatar

Psaiko
Tsikkel: R1
Kontakt:

Re: Saugas saab tsiklitega sõita

Lugemata postitus Postitas Psaiko »

Pean ennast rajalkäijana täiesti roheliseks ning ei arva, et midagi peaks tasuta saama! On väga hea, et sõita saab ja mulle isiklikult Pärnu rada väga meeldis (vaatamata sellele, et rajakate pani mu pekid ikka korralikult vappuma). Oldmaniaci arvutus oli tõesti nii nagu see asi läks ja tema jutu üks mõte ilmselt on selles, et selle raha eest oleks võinud olla kasvõi midagi meditsiinitöötaja laadset koos vajalike instrumentidega, kes vähemasti nii kauagi püüab õnnetussesattujat elus hoida kuni kiirabi kohale jõuaks. Rajapäeva korraladaja esindaja käis raja (kontrollimas, ega pole kuskil autodest killustiku rajale sattunud) läbi alles eelviimase seti ajal ja seda kah sõitjate mangumise peale. Kui korraldatakse rajapäev, võetakse tasu siis eeldaks, et selle eest on lisaks eelmainitud kõige kulukamale ning ka ilmselt ühele ohtlikuimale spordialale vastav teenus.
Ma sõidangi ning ei virise, kuid kui näen, et midagi tulenevalt enese alalhoiuinstinktist, saab asja paremini teha siis ma avaldan selle kohta ka arvamust.
Võrdluseks Pärnu ja Bikernieki arvestuslikud kulutused
Kulutused bussiga 3-le sõitjale:
Pärnu 130 km Bikerniek 305 km
rajapikkus 2.2 km 3.659 km
kütus 500 eek 1200 eek
rajamaks 500 eek 400 eek
rajakütus 600 eek 700 eek
rehvid 300 eek 400 eek
ajavõtt ei hinnas
meditsiin ei hinnas
kohtunikud ei hinnas
kulu 3 in korral näkku
1600eek 1900eek
ajakulu sõit 4 tundi 8-9 tundi

Kui bussi mahuks üks tsikkel enam on odavam käia Lätis

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”