Saugas saab tsiklitega sõita

Kasutaja avatar

oldmaniac
Tsikkel: ZX-10R
Kontakt:

Re: Saugas saab tsiklitega sõita

Lugemata postitus Postitas oldmaniac »

sepp kirjutas:
seroi kirjutas:
Psaiko kirjutas:

mis 13.06 Pärnus toimub? Saab ka sõita?

Laupäeval toimuvad võsakoristustalgud ja pühapäeval saavad talgulised rajal tasuks sõita. Põhimõtteliselt saavad sõita k teised, aga seda siis tasu eest.

aga kui ei taha rajal sõita peale talguid,siis viskate 500 (või palju see kirvetax teil seal oligi) sullis v ? (togi)

Mitte, et ma nüüd haliseda tahaks või midagi, mul lihtsalt jääb selle kirvetaxi peale igasugune Saugal käimine ära.

Alljärgnev osa on vaidlemiseks, vingumiseks, parandamiseks ja täiendamiseks. Ma teen selgituseks siia pisikese kalkulatsiooni. Sinna hulka võib arvutada ka selle, et kuus on umbes 4 päeva, kus minusugune võiks Saugal sõitmas käia.

Ühe Pärnus käimise kirvega kalkulatsioon võiks olla midagi sellist:
Käru - 300.-
Kütus kärutamiseks - ca 400.-
Kütus rattale, et saaks pool päeva sõita - ca. 300.-
Mõtteline osa rehvidest - 300.-
Raja maks - 500.-
Hinnanguline ajakulu - terve päev, millele lisandub tige naine.
Kõik kokku: ca. 1800.-

Sama asi Tabasalus käimiseks:
Käru pole vaja (kui pikutamiseks läheb, siis saab kas varuosa kätte või ratta kühvliga kokku korjata ja koju hiljemalt järgmisel päeval).
Pole ka kärutada vaja.
Kütus rattale - ca. 300.-
Mõtteline osa rehvidest - 100.- (kiirused on väiksemad, raja asfalt ei ole nii "kuri")
Raja maks - 100.-
Hinnanguline ajakulu - max 4 tundi, naine on rahul, et on päevaga tehtud ka midagi muud peale rattaga sõitmise.
Kõik kokku: ca. 500.-

Omakorda, ae härra Seroi. Tee lihtne arvutus - kui palju on 2 x 500 ja kui palju on 10 x 100. Miski ütleb mulle, et sinu kulud ei ole seoses rajal vuravate rataste arvuga. Küll aga peaks iga lisanduv ratas rahaliselt näha olema alates sellest 11-nendast rattast. Millegi pärast on mul tunne, et Tabasalu, Rapla ja Aravete radade haldajad koos oma pisikeste kardiradadega suudavad teist oluliselt paremat käivet tekitada. Parematel päevadel on Aravetel nähtud päeva jooksul isegi 40-t ratast.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”