Jurmala Biker Weekend 11-12 juuni
-
- Tsikkel: HondaVTX 1300S Suzuki VZ 800
Re: Jurmala Biker Weekend 11-12 juuni
Mnjaa.sai siis ka esimest korda käia motoüritusel väljaspool Eestit.Mis ma oskan öelda. Sain vett ja vilet sinna ja tagasi.Kohapeal ilm suht normaalne,eriti reedel.Terve tee Rakverest kuni piirini sain sellist vihma,et anna olla,nii kui piirist üle,taevas selge ja +25 See,et üritus toimus Jurmala kesklinnas,tingis selle,et kui tahtsid melu keskel olla ja napsu teha,pidid ööbima kas hotellis või mõnes võõrastemajas-kodumajutuses.Kui aga nii jõukas ei ole, siis aga telgis ja juba oluliselt kaugemal ürituse toimumiskohast.Minu puhul siis oli vahemaa edasitagasi 6km.Nemo kämpingus. Väga hull ei olnud see jalutamine aga lihtsalt ebamugav.Hiljem nägin,et oli ka ligemal, eramaal, vist telkimine aga olin juba rahad Nemosse ära maksnud ja ei tahtnud ümber kolima hakata.Vaadata- kuulata ju ühteist oli,Lätikeelset musa kah igapäev ei kuule Hinnad kallimad kui meil
Rannas sai ka kruisida.Paraad jube pikk, pea tund aega,ära tüütas natuke see loksumine.Üldiselt jäin rahule,väike vaheldus ikka. Kodused üritused lihtsalt kodusemad.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.