Fleim: politsei eest ära sõitmine
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine
Tervitused.
Oli minul siis täna ka põhjust mõelda, kas lasen eest ära või ei. Nimelt saaremaalt tulles sõitsin üksinda ning järsku vasakult pool, üks 5m enne minu mööda sõitu hüppas võsast välja ilma helkurvestita politsei onkel ja vibutas seisma. Murdosa sekundi mõtlesin ning jäin ilusti seisma, ise ei olnud õrna aimugi mis seal radaris võib olla, teadsin et palju ei saa olla. Sain siis seisma üks paarkümmend meetrit peale onkelit. Vantsis minu juurde ning näitas 114. Mõtlesin kohe et sellise kiirusega võetakse ka maha juba, eriti meeleheitel peavad olema. Aga siis ütles onu et siin 90 ala. Lähme ajame autos juttu.
Ja tuligi ära minu esimene liiklustrahv - ilus 300 krooni.
Peale seda mõtlsin küll, et no rsk. Oleks ma mõõda sõitnud ning mitte pidama jäänud, siis nad poleks arvatavasti oma 300 krooni taga ajama tulnud. Sest olgem ausad, oleksin ma keskendunud kaugustesse poleks ma seda oneklit näinud.
Jäi üks küsimus ka, et olen kuulnud, et kui politsei kiirust möödab, siis nende auto ei tohi olla peidus. Antud juhul oli see ikka täiesti võssis. On mul õigus ?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.