Chopperiga sõites ei sobi ju bikerite kaitseriietus?
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 25 korda
Re: Chopperiga sõites ei sobi ju bikerite kaitseriietus?
spinna kirjutas:Töö ja juhuse tõttu olen viimased pool aastat pidanud tihedalt suhtlema ratastooliinimestega Rootsist. Endised tsiklimehed kusjuures. Minu vanused ( 40+). Nad ise väidavad, et Rootsi ratastoolimeestest ca 70% on tsiklimehed. Nii et varustus ja teadmised sellest on igati õigustatud asi. Samas eks meil kiputakse mõne koha pealt ka kõrgelt üle võlli minema selle värgiga.
Räme OT aga mis ikkagi põhjustab ratastooli jäämise? Ma pakun et põhiliselt selgrooga seotud vigastused (meditsiiniinimesed parandavad siin). Siit küsimus - millist kaitset selgroovigastustuste vastu annab enamus n.ö. turvavarustusest mida siin soovitatud on? Julgen väita et sisuliselt mitte mingisugust ...
Point? Tuleb sõita ettenägevalt ning loota et liiklushuligaanid parajasti kusagil mujal sõidavad. Turvavarustus aitab avariijärgsele taastumisel kuluvat aega vähendada kuid korraliku (ratastooli/kabeli) matsu vastu ei aita eriti miski ...
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.