Chopperiga sõites ei sobi ju bikerite kaitseriietus?
-
- Tänatud: 12 korda
Re: Chopperiga sõites ei sobi ju bikerite kaitseriietus?
Mida teemat
Ok, nali naljaks. Ma arvan, et rattal on suht ükskõik millise kiivri ja mis jope/tagiga seal otsas oled. Endale isiklikult on primaarne, et endal oleks nagu oolveisi reklaamis - soe, kuiv ja kaitstud tunne.
Ei mäleta enam, mis hooaja avamine see sel aastal oli. EI mäleta - igatahes selle aastaaja kohta oli väga jahe ja tuuline. Core ja kinnise kiivriga "kroomiga" ennast ise halvasti ei tundnud, kuid nii mõnigi tõsiusklik kirtsutas tanklas nina, kui mind sinna veeramas nägi Samas jaheduse jms kurta ei saanud, kui nahas tegelased paistsid näost sinised.
Pisike näide lihstalt. Ei arvusta kedagi, peaasi, kui ise rahul, aga miski välise mulje või imidzi nimel oma tervist ei pandiks. Maitse asi.
Et keegi puudutatuna ei tunneks, lisan kohe juurde, et siis kui ise ametlike esimesi sõite hakkasin tegema olin täpselt selline nagu margusxx kirjeldas, ning täiesti kindel, et nii peabki olema. Teisitimõtlemine tundus siis pühaduse teotusena
Kuigi jah - kuskil ürituse siseselt, või pisikese otsa puhul olen ka veel hiljuti selle vastu ka ise patustanud Erand kinnitavat reeglit
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.