Hälvik-autojuhid
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: VN 1500 MS
- Tänatud: 2 korda
Re: Hälvik-autojuhid
Ärge mind nüüd kohe risti lööge aga selle koeralooga on asjad tavaliselt sedasi, et looma omanik saab suurema karistuse, kui loomale kurja teinu.
1) Tavaline nõuka-aegne majandikeskuse "pilpaküla". Peni ronis naabri aega nuuskima. Naaber oli jahimees (selline tüüpiline tõusik, kes oma jeebuga talumehe põldu ronib), omas kodus relva ning andis penile tina. Peni omanik andis asja kohtusse. Tulemus, peni omanik sai suurema trahvi, kui peni mahalaskja.
2) Hobene sõi ühes Lõuna-Eesti metsatukas kraavipervel rohtu. Tavaliselt sel teel liiklust eriti ei ole, kuid sel nädalavahetusel olid ühe asutuse suvepäevad. 20 autot sai hobesest mööda, 21-mene ront andis suksu kohal gaasi ja suksu andis rondile kabjaga. Ront erilist turuväärtust ei kaotanud kuid suksu omanik pidi rondi plekkide "turuhinna" välja käima.
Nii, et kui auto omanik oleks kinni pidanud ja suutnud tõestada, et Sinu koera allaajamise tulemusena tema auto stange katki on, oleks Sa pidanud veel selle ka kinni plekkima. (tuletage meelde Jõgevamaa juhust, kus peni peale kokkupõrget edasi silkas ja kõrge vanaduseni elas, kuid penile pihta sõitnud prokuröri Opel pool esiotsa kaotas ja peni omanik isegi oma elupäevade lõpuks ei suutnud võlga tasuda)
Hälvik autojuhte(taksod välja arvatud) ei ole õnneks viimasel ajal eriti kohanud, küll aga on isegi öises Tartu linnas autod hakanud tsikli sappa jõudes eriti usinalt paremale tee serva hoidma, nii, et vägisi pead mööda minema
IZ->...->VX 800..->VN 1500 MS
Kohtasin ühte Chrysleri naist, kes suutis näpi saeveski juures nii sisekurvi sõita, et ma panin üle äärekivi ja murule. Tagasi ei keeranud ja vabandust ei palunud. Oleks see veel auto olnud, siis oleks olnud laupkokkupõrge. On ikka loll. Nii närvi ajab selline asi. Pimedasse kurvi minna lihtsalt nii sisse, arvates, et midagi ei tule vastu.
Ei käi küll hälvik autojuhi kohta aga kui juba koera teemaks läks siis...
Oli ikka tunda küll kui mats käis. Siuke põlve kõrgune krants oli. 90km/h, öösel pimedas, suvalt jooksis kraavist/tee pervelt ette. Õde oli roolis.
Üks neljatähelise saksa auto, halli Ford Galaxy juht ei peedistas Mäo otsesõidul Tallinna poole sõites kollase bmw-ga rattaga sõitnud paikerit.
Bemmimees sõitis Fordi taga ja hoidis telgjoone lähedale, Ford rebis ka kohe vasaku ratta tee telgjoonele. Bemmimees jõnksatas paremale, et vaade pikemalt ette oleks. Fordimees keeras siis hoopis parema ratta tee servajoonele. Bemmimees oma tsikliga võttis jälle vasemale, sama tegi tema ees sõitev Fordimees. Nii oma 7-8 korda blokeeris see kaubikujuht tsiklisti teed, kuniks tsiklistil sellest villand sai ja üle pideva joone Fordist möödus ja siis Fordimees ringteel Neste poole vasakule ära pööras.
Mul oli pesakond lapsi auto peal, muidu oleks küll selle fordimehe esistangega omale kärukonksu otsa tõstnud ja siis malbelt ja sõbralikult naeratanud
need neljatähelised saksa autod on ikka ilged sigadikud küll.
Möku kirjutas:Üks neljatähelise saksa auto, halli Ford Galaxy juht ...
Saksa auto? Ford ju puhas ameeriklane.
Audi on neljatäheline sakslane.
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Mhhh kirjutas:Möku kirjutas:Üks neljatähelise saksa auto, halli Ford Galaxy juht ...
Saksa auto? Ford ju puhas ameeriklane.
Puhas ameeriklane oli Henry Ford. Galaxy jt Fordi Euroopa mudelid toodetakse Saksas.
Mhhh kirjutas:Audi on neljatäheline sakslane.
Ära sa märgi, no shit Sherlock ? Äkki suudad loed Opeli tähed ka kokku lugeda?
Muide, isegi 5-tähega Rootsi pereautode omanikel läheb paruka all saepurus miskit sassi vahel. Eile Tln->Pärnu sõites passis mul sabas üks selline, Soome numbriga. Lõpuks oskas möödumiseks nii hea hetke valida, et ma pidin peaaegu teepeenrale tõmbama, et 3 autot kõrvuti ära mahuks. Ja kohe ninapidi pereauto kannikate vahel passis teine soomlane, 4-tähega tagaveoline . Kuni Pärnu ümbersõiduni vaatasin (ohutust kaugusest) ja imestasin, kuidas nad sõitsid. Mõne inimese elu on vist kohutavalt igav ja tühi
. Et vähegi värvi lisada, sõidetakse ninapidi eessõitja tagastanges, üks jalg gaasil, teine piduril. Ja esimene sõber püüdis kaasa aidata - vajutas kohati tühjal, sirgel teel lambist pidurit, et tagumisel põnevam oleks
.
Ahoi!
Mina olin see bemmimees eile. Tee oli väga korralikult lai seal kohas, nii et samale rajale oleks mahtunud kõrvuti ka kaks autot. Veeresingi vaikselt +10ga autodest mööda seal. Vasakult poolt, et oleksin juhtidele ka peeglist nähtav. Fordimees vänderdas mitmeid kordi täiesti sihilikult ees, seda ei saa enam võtta kogemata tehtud teona. Ning kui lõpuks vasakult mööda kiirendasin, siis rabas rooli järsult vasakule. Selle peale põikasin tõesti vastassuunda, et mitte Fordi alla jääda.
Aga õnneks võin tõdeda, et selliseid peedistajaid on kaduvväike osa meie teedel (kogu 700km vältel oli see Fordijuht ainukene eksemplar, kes üritas teed ära blokeerida). Enamik on väga mõistlikud ja tolerantsed autojuhid.
Tõenäoliselt Fordi juht sai rahulduse oma teost. Mina ei vaevunud talle peale möödasõitu rohkem tähelepanu pöörama. Sõitsin oma sõitu edasi vaikselt.
Kiirusekaamerad Tartu maanteel muudavad liiklust kuidagi jõnkslevaks või rahutuks. Ei saa enam kenasti ühtlase liiklusvooluga kaasa sõita. Enne kaameraid tekib kodanikke, kes langetavad kiiruse lausa 80 peale. Ning nende taha tekib terve trobikond autosid. Muidugi iseasi, kas on vaja üldse sellest pikemast karavanist mööda hakatagi sõitma. Aga olen harjunud maanteel kulgema nii, et autode lähedusse ei satuks. Ehk siis +10 või +15 ühtlasest liiklusest. Tundub ohutumana enda jaoks. Ja kui keegi mööda ajab suurema hooga, siis sappa ei võta ja jälitama ei hakka.
Möku kirjutas:Üks neljatähelise saksa auto, halli Ford Galaxy juht ei peedistas Mäo otsesõidul Tallinna poole sõites kollase bmw-ga rattaga sõitnud paikerit.
Bemmimees sõitis Fordi taga ja hoidis telgjoone lähedale, Ford rebis ka kohe vasaku ratta tee telgjoonele. Bemmimees jõnksatas paremale, et vaade pikemalt ette oleks. Fordimees keeras siis hoopis parema ratta tee servajoonele. Bemmimees oma tsikliga võttis jälle vasemale, sama tegi tema ees sõitev Fordimees. Nii oma 7-8 korda blokeeris see kaubikujuht tsiklisti teed, kuniks tsiklistil sellest villand sai ja üle pideva joone Fordist möödus ja siis Fordimees ringteel Neste poole vasakule ära pööras.
Mul oli pesakond lapsi auto peal, muidu oleks küll selle fordimehe esistangega omale kärukonksu otsa tõstnud ja siis malbelt ja sõbralikult naeratanud
Yerba kirjutas:Ahoi!
Mina olin see bemmimees eile. Tee oli väga korralikult lai seal kohas, nii et samale rajale oleks mahtunud kõrvuti ka kaks autot. Veeresingi vaikselt +10ga autodest mööda seal. Vasakult poolt, et oleksin juhtidele ka peeglist nähtav. Fordimees vänderdas mitmeid kordi täiesti sihilikult ees, seda ei saa enam võtta kogemata tehtud teona. Ning kui lõpuks vasakult mööda kiirendasin, siis rabas rooli järsult vasakule. Selle peale põikasin tõesti vastassuunda, et mitte Fordi alla jääda.Aga õnneks võin tõdeda, et selliseid peedistajaid on kaduvväike osa meie teedel (kogu 700km vältel oli see Fordijuht ainukene eksemplar, kes üritas teed ära blokeerida). Enamik on väga mõistlikud ja tolerantsed autojuhid.
Tõenäoliselt Fordi juht sai rahulduse oma teost. Mina ei vaevunud talle peale möödasõitu rohkem tähelepanu pöörama. Sõitsin oma sõitu edasi vaikselt.Kiirusekaamerad Tartu maanteel muudavad liiklust kuidagi jõnkslevaks või rahutuks. Ei saa enam kenasti ühtlase liiklusvooluga kaasa sõita. Enne kaameraid tekib kodanikke, kes langetavad kiiruse lausa 80 peale. Ning nende taha tekib terve trobikond autosid. Muidugi iseasi, kas on vaja üldse sellest pikemast karavanist mööda hakatagi sõitma. Aga olen harjunud maanteel kulgema nii, et autode lähedusse ei satuks. Ehk siis +10 või +15 ühtlasest liiklusest. Tundub ohutumana enda jaoks. Ja kui keegi mööda ajab suurema hooga, siis sappa ei võta ja jälitama ei hakka.
sellisele tuleks küll turbi anda.mul on üks selline söber,kes raudselt sõidaks järgi ja teeks füüsilise noomituse.
Möku kirjutas:Üks neljatähelise saksa auto, halli Ford Galaxy juht ei peedistas Mäo otsesõidul Tallinna poole sõites kollase bmw-ga rattaga sõitnud paikerit.
oxide kirjutas:Yerba kirjutas:Ahoi!
Mina olin see bemmimees eile. Tee oli väga korralikult lai seal kohas, nii et samale rajale oleks mahtunud kõrvuti ka kaks autot. Veeresingi vaikselt +10ga autodest mööda seal. Vasakult poolt, et oleksin juhtidele ka peeglist nähtav. Fordimees vänderdas mitmeid kordi täiesti sihilikult ees, seda ei saa enam võtta kogemata tehtud teona. Ning kui lõpuks vasakult mööda kiirendasin, siis rabas rooli järsult vasakule. Selle peale põikasin tõesti vastassuunda, et mitte Fordi alla jääda.Aga õnneks võin tõdeda, et selliseid peedistajaid on kaduvväike osa meie teedel (kogu 700km vältel oli see Fordijuht ainukene eksemplar, kes üritas teed ära blokeerida). Enamik on väga mõistlikud ja tolerantsed autojuhid.
Tõenäoliselt Fordi juht sai rahulduse oma teost. Mina ei vaevunud talle peale möödasõitu rohkem tähelepanu pöörama. Sõitsin oma sõitu edasi vaikselt.Kiirusekaamerad Tartu maanteel muudavad liiklust kuidagi jõnkslevaks või rahutuks. Ei saa enam kenasti ühtlase liiklusvooluga kaasa sõita. Enne kaameraid tekib kodanikke, kes langetavad kiiruse lausa 80 peale. Ning nende taha tekib terve trobikond autosid. Muidugi iseasi, kas on vaja üldse sellest pikemast karavanist mööda hakatagi sõitma. Aga olen harjunud maanteel kulgema nii, et autode lähedusse ei satuks. Ehk siis +10 või +15 ühtlasest liiklusest. Tundub ohutumana enda jaoks. Ja kui keegi mööda ajab suurema hooga, siis sappa ei võta ja jälitama ei hakka.
sellisele tuleks küll turbi anda.mul on üks selline söber,kes raudselt sõidaks järgi ja teeks füüsilise noomituse.
sellisele tuleks küll turbi anda.mul on üks söber,kes raudselt sõidaks järgi ja teeks füüsilise noomituse.
Tjah. Ma olemuselt nii kuri ei ole. Sain eest ära ja jätkasin oma sõitu ja ei mõelnudki selle peale rohkem. Kui täna avastasin, et see on siin teemaks võetud. Küll õigustatult, tuleb selle teema üles võtnud kasutajale au anda. Mina olen loobunud juba hälvik-autojuhte esile toomast, kuna neid kohtab viimastel aastatel juba päris harva õnneks
-
- Tsikkel: Transalp 600, Suzuki RF900
- Tänatud: 6 korda
oxide kirjutas:sellisele tuleks küll turbi anda.mul on üks söber,kes raudselt sõidaks järgi ja teeks füüsilise noomituse.
See asi rohkem selline loteriivärk kelle otsa satutakse Mõnikord võib noomitaja ise noomida saada
-
Teema algataja
marx350 kirjutas:See asi rohkem selline loteriivärk kelle otsa satutakse
Mõnikord võib noomitaja ise noomida saada
Hea sõna ja püstoliga saab oluliselt rohkem kui lihtsalt hea sõnaga (või lihtsalt püstoliga )
-
Kiirusekaamerad Tartu maanteel muudavad liiklust kuidagi jõnkslevaks või rahutuks. Ei saa enam kenasti ühtlase liiklusvooluga kaasa sõita. Enne kaameraid tekib kodanikke, kes langetavad kiiruse lausa 80 peale. Ning nende taha tekib terve trobikond autosid. Muidugi iseasi, kas on vaja üldse sellest pikemast karavanist mööda hakatagi sõitma. Aga olen harjunud maanteel kulgema nii, et autode lähedusse ei satuks. Ehk siis +10 või +15 ühtlasest liiklusest. Tundub ohutumana enda jaoks. Ja kui keegi mööda ajab suurema hooga, siis sappa ei võta ja jälitama ei hakka.
Liigun igal nädalal üle 1000km neljal rattal ja mullegi on korduvalt silma jäänud, et kiiruskaameraga kohakuti jõudes, pidurdavad mitmed ees sõitjad end tihti peale kinni. Ausalt öeldes, siis mõnes mõttes mõistan neid, sest liiklejana ei saa ma ise ka tihti aru, kus on 90 ja kus 100km/h kiirusepiirang. Üks mõte maanteeameti meestele oleks, paigaldage lubatud sõidukiirust lubav liiklusmärk vahetult ennem kiiruskaamerat, et oleks teada kui kiiresti antud alas sõita võib. Selline liiklusmärkide süsteem on kasutusel meie lõunanaabritel- leedukatel. Miks mitte siis meilgi?
Nii võiks muutuda liiklus ohutumaks ja sujuvamaks.
Ohutut liiiklemist.
art30 kirjutas:Oli selline juhtum(olin valves KPP-es) :aasta 1990a. Leningradi lähedal üks vend Jawaga ajas tütarlapsega juttu kui mingi Zigull läbi lombi sõites pritsis neid täis,vend kohe pani hääled sisse sõitis auto kõrvale , sõiduajal kuskilt äkki tal peos oli nui ja lajatas vastu küljeklaasi, klaas pilbasteks.Vend keeras ringi sõitis tagasi ja vist jätkas kus jäi pooleli.
| Uuendan ja konverteerin vananenud foorumeid ning nende andmebaase | Muu IT abi |
argo1987 kirjutas:art30 kirjutas:Oli selline juhtum(olin valves KPP-es) :aasta 1990a. Leningradi lähedal üks vend Jawaga ajas tütarlapsega juttu kui mingi Zigull läbi lombi sõites pritsis neid täis,vend kohe pani hääled sisse sõitis auto kõrvale , sõiduajal kuskilt äkki tal peos oli nui ja lajatas vastu küljeklaasi, klaas pilbasteks.Vend keeras ringi sõitis tagasi ja vist jätkas kus jäi pooleli.
![]()
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
Ghost kirjutas:Passion, COPY / PASTE ?
jumal auta,mis nokite neiuga pidevalt?
Ghost kirjutas:Passion, COPY / PASTE ?
Ei ole. Ühel ühte pidi, teisel teist pidi smailid.
pyta kirjutas:Ghost kirjutas:Passion, COPY / PASTE ?
t*** ma ka aru ei saa
| Uuendan ja konverteerin vananenud foorumeid ning nende andmebaase | Muu IT abi |
argo1987 kirjutas:pyta kirjutas:Ghost kirjutas:Passion, COPY / PASTE ?
t*** ma karu ei saa
![]()
Miks sa karu siis ei saa?
Mhhh kirjutas:Miks sa karu siis ei saa?
Rahul?
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Juba 66 lehte seda jura ja lõpuks paistab ka siit välja, kes need pealkirja väärilised on, kui autorooli saavad!
Igal võimalikul juhul on vaja kuidagi teistele näidata oma vaimukust või üleolekut.
Kurat võtaks, no saage ükskord täiskasvanuks või kolige laste foorumisse!
-
Teema algataja
-
- Mode
- Tsikkel: GSX1300RZ K750 CRF1000l
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 34 korda
tunda on, et õhk on kompleksidest paks....
Ja ka tavalisi autojuhte häirivad hälvik-mootorratturid, kes neile ette keeravad ja kelle sõit neile lihtsalt hinge ei mahu.
Siinkohal vabandused ühele Peugeot'ile, kellele sai eile Tartus ette keeratud. Oli endal ka halb tunne pärast.
Kõikvõimalike hälvikteemade juures ei maksa unustada elu fundamentaaltõdesid:
-
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
Eile Hakkasime kasutajaga Ghost-r väikest õhtust sõitu tegema kui...
Sõitsime ja siis meie ees oli punane mitsu maastur ja taga järelhaagis. Olime üsna läheal ja selgelt oli näha, et me sooviks möödasõitu teha. Mispeale järsku kogu masin keeras tee keskele (üsna kitsas tee oli) ja lihtsalt oli:D Tegu polnud lihtsalt tee lohust mööda põikamisega vaid pühjuseta sõitsis tee keskel, kusjuures peeglist oli näha ,et mees nägi meid... See tundus alguses vihale ajav, aga hiljem sai kiivris omaette korralikult naerdud selle juhi üle
makuke kirjutas:Eile Hakkasime kasutajaga Ghost-r väikest õhtust sõitu tegema kui...
Sõitsime ja siis meie ees oli punane mitsu maastur ja taga järelhaagis. Olime üsna läheal ja selgelt oli näha, et me sooviks möödasõitu teha. Mispeale järsku kogu masin keeras tee keskele (üsna kitsas tee oli) ja lihtsalt oli:D Tegu polnud lihtsalt tee lohust mööda põikamisega vaid pühjuseta sõitsis tee keskel, kusjuures peeglist oli näha ,et mees nägi meid... See tundus alguses vihale ajav, aga hiljem sai kiivris omaette korralikult naerdud selle juhi üle
taolisi lugusi lugedes tekkib tunne,et peaks aretama mingi hoidja kuhu saaks paar kivi panna.ja kui siis mõni selline tropp ees taidleb viskaks tagaakna sisse,teeks kiire kannaka ja põrutaks minema.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.