Kiirendusvõistlus Speedest Dunlop Nightrace 5.juunil Raadil
-
- Tsikkel: Suzuki BK1300
Re: Kiirendusvõistlus Speedest Dunlop Nightrace 5.juunil Raadil
Nuh siin on küll kivi kohtunike kapsaaeda, et vastastiku ragistada pole mõtet. Selleks ongi nad rajaääres, et just selliseid asju jälgida mitte, et võistlejad teineteise peale kaebuseid peaksid esitama. Aga võibolla oli neil Rexona deodorant koju jäänud. Varasematest aegadest meenub, et küll oli paha paha kui Raul käis ja jooskis oma klotsiga mõõtis kõrgust ja peedistas niisama. Nüüd on paha, et tehniline liiga leebe. Aga andke aega atra seada uues komisjon õpib oma tööd alles tegema. Samas sõbrad mul on väga hea meel, et olete aru saanud tehnilise komisjoni vajalikkusest, et see on kõigi teie endi ja teiste heaolu nimel, mitte teie kiusamiseks. Arusaamatu on tõesti miks lasti lekkiv ratas rajale, karteripõhjapühkimisest siinkohal on vähe peale pühkimist oleks tulnud tehnilisel ratas uuesti üle vaadata ja siis otsustada kas lastakse rajale või mitte. Võimalik, et kohtunikud tundisd väikest aukartust sellise nähtuse ees nagu Korke, samas eks ta ole ju ka väärikaid tegusid teinud. Eks võtab pisut aega kui tehniline avastab, et Korgits samasugune lihtsurelik nagu teisedki ja vaatavad ta ratast pisut kriitilisema pilguga.
Korke ära siis pikka viha pea aga samas tead sa väga hästi mis ma su teibi-nipuka tuuningust arvan ja olen ka öelnud, et nii mõnigi asi võiks vähe korralikumalt tehtud olla.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.