nahkkombe õmblus Tartus.
Moderaator: Moded
-
partyboy
Teema algataja
nahkkombe õmblus Tartus.
Tervist! Oskab keegi juhatada Tartus mõne õmbleja juurde kes mõistliku hinnaga korrigeeriks natuke kombe pükse.
Re: nahkkombe õmblus Tartus.
tõstataks korraks teemat, äkki on keeegi mõne hea kontakti saanud mida sooviks jagada?
http://www.christon.ee
Jutt oli ilus, endal paraku kogemusi selle firmaga pole.
-
paslode
Teema algataja
OÜ Potter TM,nahkrõivad.Margit ja Toivo Põhjala,Võruvälja 25,50112 Tartu;tel 5284113
,Kuna olin nahkades ringi kolamas,suruti Lõunakeskuses selline visitka pihku.
-
dawg313
Teema algataja
Kui siin naha õmblusele jutt läks siis ei hakkaks uut teemat tegema. Nimelt minu prbleem seisneb selles, et tüdruksõbra vanaisa andis mulle mingisuguse nahk mantli ning ütles, et temast enam selle kandja ei ole ning, et ma tehku sellest endale tsikkli tagi ja KORRALIK ( ta ise endine tsikklist ) . Minu küsimus siis selline, et palju see asi maksma võiks minna ning kes sellist asja üldse teeb viljandi-võru vahel ?
-
Ercki
- Tsikkel: XJ700X CBR929RR CRF450R CB919
dawg313 kirjutas:Kui siin naha õmblusele jutt läks siis ei hakkaks uut teemat tegema. Nimelt minu prbleem seisneb selles, et tüdruksõbra vanaisa andis mulle mingisuguse nahk mantli ning ütles, et temast enam selle kandja ei ole ning, et ma tehku sellest endale tsikkli tagi ja KORRALIK ( ta ise endine tsikklist ) . Minu küsimus siis selline, et palju see asi maksma võiks minna ning kes sellist asja üldse teeb viljandi-võru vahel ?
Kui mantel korralik nn. NKVD meeste oma siis ära mantlit lõhu- odavam on valmis tagi osta. Kunagi läksin sama jutuga Christonisse öeldi kohe ära, et korralikku lõiget on vaja. naha veel leiaks.
-
dawg313
Teema algataja
Mantel vene ajast. Ta vist ütles, et nagu sks vms. vendadel oli olnud. Lisaks migisest kahtlasest nahast mis tundub eriti paks olevat. Ühesõnaga arvad, et odavam tuleb mõni tuhat maksta ja osta valmis tagi? Mainks ära et ma ei aja mingit baigi nahka taga vaid suhteliselt lihtsat nahktagi nagu on cruseri/chopperi sõitjatel.
-
Lcf666
Teema algataja
Mul endal ka sõjaaegne ohvitseri mantel.Sel on nahk nii paks ja õmblused nagu oleks igavesed .Ära sellist mantlit küll ära lõhu.See väärtus omaette.Ja tagi tuleks sellest hirmus raske.
-
Lcf666
Teema algataja
-
dawg313
Teema algataja
See mandel on minuteada tal lastud ise teha. Seega vaevalt ta ohvitserti vms. oma on.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.