nahkkombe õmblus Tartus.

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Teema algataja
partyboy

nahkkombe õmblus Tartus.

Lugemata postitus Postitas partyboy »

Tervist! Oskab keegi juhatada Tartus mõne õmbleja juurde kes mõistliku hinnaga korrigeeriks natuke kombe pükse.

jaanus
Tsikkel: zx10r, kx450f

Re: nahkkombe õmblus Tartus.

Lugemata postitus Postitas jaanus »

tõstataks korraks teemat, äkki on keeegi mõne hea kontakti saanud mida sooviks jagada?

Kasutaja avatar

-Kristo-

Lugemata postitus Postitas -Kristo- »

http://www.christon.ee
Jutt oli ilus, endal paraku kogemusi selle firmaga pole.

Teema algataja
paslode

Lugemata postitus Postitas paslode »

OÜ Potter TM,nahkrõivad.Margit ja Toivo Põhjala,Võruvälja 25,50112 Tartu;tel 5284113
,Kuna olin nahkades ringi kolamas,suruti Lõunakeskuses selline visitka pihku.

Teema algataja
dawg313

Lugemata postitus Postitas dawg313 »

Kui siin naha õmblusele jutt läks siis ei hakkaks uut teemat tegema. Nimelt minu prbleem seisneb selles, et tüdruksõbra vanaisa andis mulle mingisuguse nahk mantli ning ütles, et temast enam selle kandja ei ole ning, et ma tehku sellest endale tsikkli tagi ja KORRALIK ( ta ise endine tsikklist ) . Minu küsimus siis selline, et palju see asi maksma võiks minna ning kes sellist asja üldse teeb viljandi-võru vahel ?

Ercki
Tsikkel: XJ700X CBR929RR CRF450R CB919

Lugemata postitus Postitas Ercki »

dawg313 kirjutas:

Kui siin naha õmblusele jutt läks siis ei hakkaks uut teemat tegema. Nimelt minu prbleem seisneb selles, et tüdruksõbra vanaisa andis mulle mingisuguse nahk mantli ning ütles, et temast enam selle kandja ei ole ning, et ma tehku sellest endale tsikkli tagi ja KORRALIK ( ta ise endine tsikklist ) . Minu küsimus siis selline, et palju see asi maksma võiks minna ning kes sellist asja üldse teeb viljandi-võru vahel ?

Kui mantel korralik nn. NKVD meeste oma siis ära mantlit lõhu- odavam on valmis tagi osta. Kunagi läksin sama jutuga Christonisse öeldi kohe ära, et korralikku lõiget on vaja. naha veel leiaks.

Teema algataja
dawg313

Mantel vene ajast. Ta vist ütles, et nagu sks vms. vendadel oli olnud. Lisaks migisest kahtlasest nahast mis tundub eriti paks olevat. Ühesõnaga arvad, et odavam tuleb mõni tuhat maksta ja osta valmis tagi? Mainks ära et ma ei aja mingit baigi nahka taga vaid suhteliselt lihtsat nahktagi nagu on cruseri/chopperi sõitjatel.

Teema algataja
Lcf666

Lugemata postitus Postitas Lcf666 »

Mul endal ka sõjaaegne ohvitseri mantel.Sel on nahk nii paks ja õmblused nagu oleks igavesed .Ära sellist mantlit küll ära lõhu.See väärtus omaette.Ja tagi tuleks sellest hirmus raske.

Teema algataja
Lcf666

Lugemata postitus Postitas Lcf666 »

Pane see parem militaar poodi müüki ja saadud raha eest osta tagi.

Teema algataja
dawg313

See mandel on minuteada tal lastud ise teha. Seega vaevalt ta ohvitserti vms. oma on.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”