Fleim: politsei eest ära sõitmine
-
- Tsikkel: VTX 1800
- Tänatud: 1 kord
Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine
Tarts kirjutas:Huvitav küll. Ma sõidan Tallinna ja Tartu vahet päris sagedasti. Mitte küll nii sagedasti kui kõvemad mehed või liinibussid. Aga nädalas korra või kaks on piisavalt sagedasti, et nentida kummalist fenomeni. Ma ei jõnksuta trassil 80-120. Laisa inimesena kasutan samuti püsikiiruse hoidjat ja sõidan ühtlase kiirusega terve tee. Jah, kui ikka aeglasem masin ees on, siis tuleb natukene aega tal sabas tiksuda, kuni avaneb võimalus mööda sõita. Aga et kaamerat oleks teinud liikluse närviliseks? Ei tea. Võimalik, et üksikud juhid on närvis või on mõnel juhil närvid läbi. Liiklus ei ole kindlasti mitte närviline. Nõustun, et need juhid, kes ei tea pikkivahest ja ühtlaselt-sujuvalt sõitmisest mitte midagi, neil on elu keeruline. Näen selliseid iga jumala kord. Näiteks. Tartu poole minnes peale Pirita jõe silda näen peeglist, kuidas tagant läheneb volkar. Kiiresti läheneb. Vastu tuleb pikk rida masinaid. Mööda sõita ei ole võimalik. Sellele vaatamata tuleb volkar hooga mulle järele ja siis mõned meetrid enne mind pidurdab järsult. Liiga palju pidurdas. Vahe minuga kasvas suureks. Selge see, et oli ju vaja tallata pedaali. Isegi ta must suits oli mu peeglist näha. Jälle sai liiga lähedale ja taas pidurdus. No mine perse kui närviline liiklus siin on! Miski hetk avanes võimalus ja ta sai minust mööda. Edasi jälgisin päris pikalt seda närvilist liiklust - kaugele oli näha selle tegelase pidevad stopptuled. Vahepeal sõitis omajagu autosid kõrvalteedele ära, kes Kosele, kes Kükita grilli, kes Mäekülast Koeru peale jne jne. Ja vot siis tuli volkari mehele löök allapoole vööd. Miski hetk oli ta jäänud kahe rekka taha kinni ja ma jõudsin talle järele.
Kaks korda üritas ta närvilist liiklust rahustada sellega, et läks absurdsetes kohtades möödasõidule, aga liikus oli ikka nii närviline, et enne manöövri algust tuli pidurdada ja rekka taha peitu taas pugeda, sest vastikud p*** tulid vastu, kes ei lasknud mööda sõita! Kolmandal korral läks tal õnneks. Möödasõit lõppes värvimuusikaga. Loodan, et politsei oli arusaaja ja teda ei trahvinud - ikkagi lõpp närviline liiklus ja kaks troppi venisid maanteel 80km tunnis ja mis kõige hullem - see ahv, kelle ta pea sada kilomeetrit tagasi ära neelas, jõudis talle järele. Miks ta üldse kinni peeti? See ahv ilmselt tuli ju veel kiiremini, ei vä?
ten points
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.