ZIDiga jama

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

valgehiinlane
Tsikkel: on vajaka
Kontakt:

Re: ZIDiga jama

Lugemata postitus Postitas valgehiinlane »

Scarface kirjutas:

...(BTW kuidas on õigem : kas gondlid või kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] ? ) :/...

gondlid

kasutajanimi on väga random (lol)

Teema algataja
Scarface
Tsikkel: Zid Pilot 50

Lugemata postitus Postitas Scarface »

Palju gondleid zid activel on?

Pakuti 200kr/tk , kas on mõistlik?

piltide pealt ei saa erit hästi aru kah.

Pilt
Kasutaja avatar

-ShadowofDeath-

Lugemata postitus Postitas -ShadowofDeath- »

Scarface kirjutas:

Palju gondleid zid activel on?

Pakuti 200kr/tk , kas on mõistlik?

piltide pealt ei saa erit hästi aru kah.

Activel peaks olema kaks gondlit: kogu see, mis käib raamiümber + esitulegondel.
Samas on ka seda vanemat Active mudelit millel peaks gondleid rohkem olema, kuid vaevalt et üle 4-5 jupi.

Zid Pilot
Baotian Freedo 4
Stella V-50
Müüa Fiat Panda 06!
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

Kolm on tegelikult. Üks suur, mis läheb paagi ümbert taha välja, siis sama plasti juurde käib veel silindrit varjav alumine osa ja esitule ümber olev plast. Ja nende plastide jaoks ka sadul peab neile sobilik olema. Tegelikkuses on ka esimene porikas Aktiv-il plastist. Jutt uuema Aktivi plastidest.

SERTÃO

Teema algataja
Scarface

Krt sadul 750 eeku...

Kellegil pole müüa activ sadulat siin foorumis?

Pilt

Teema algataja
Scarface

Oi jummal on ikka masin küll....
Mingi kammajaa on, et läheb käima vahel vändast, käib mingi 2 min siis sureb välja. Jääb selline mulje, et saab palju peale, kuigi karpa on puhas ja seal kõik korras. Igatpidi sai neid kruve seal keeratud kuid mitte mõhkugi ei tee. Karpa sai traktori kompressiooniga läbi lastud...

Eile käis enamvähem normaalselt, kuigi suri ikka välja kuid pöörded olid normis, vahepeal sai siis sööma mindud ning tagasi tulles - oi mis imet, jälle ei lähe käima :/
Kellegil mingiseid muid variante pole peale karpa? Ma ei saa aru mis seal viga võib olla :/

Pilt

kurikristjan
Tsikkel: SV1000
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas kurikristjan »

Süütepool. Mul kunagi IZ-iga oli nii - paar minutit sõidad ja säde läinud. Seisab päev otsa ja sõidab uuesti. Mida aeg edasi, seda pikemat päeva tahtis taaskäivituseks saada. Vahetasin pooli ära ja masin töötas nagu pidi.

Ma ei ole kindel, et sul sama viga on, aga soovitan proovida.

Teema algataja
Scarface

Sai uuesti kõik karpa veelkord kompressoriga läbi puhutud ning nüüd töötab hetkel :)

Pilt
Kasutaja avatar

deadend
Tsikkel: Yamaha
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas deadend »

Solgin natuke teemat ja küsiks palju ja mis õli sobiks zid-i amortidesse ?

Teema algataja
Scarface

Pmst masin käib nüüd, aga kaks probleemi on veel.

1) Ei taha kohapeal käia...karpas ei saa viga olla, kuna ma olen teda ikka sitaks sättinud ja mitte üheski asendis ei taha kohapeal käia.
Kas see, et sumpa ühenduskoht laseb läbi võib mõjutada niivõrd palju, et ta üldse kohapeal ei taha käia ( natuke gaasi andes käib aga muidu ei käi)

2) Bensufiltriga on mingi jama, tekiks nagu mingi vaakum vms sinna. Mul on pandud umbes selline asi sinna. Voolik, mis jookseb paagist karpasse, on pooleks thetud ning bensufitler sinna vahele pandud. Probleem seisneb selles, et vvahepeal jookseb bensu aga enamasti ei jookse bensu peale :( põhiliselt on ta igakord jooksma hakanud, kui ma selle korraks sealt vahelt ära võtan ning tagasi panen. Kas võib tekkida kuhugi vaakum või on asi milleski muus? Bensufilter on puhas, sodi täis ta ei ole.

Pilt
Kasutaja avatar

Mix
Tsikkel: tsiklit netu.

Lugemata postitus Postitas Mix »

Bensufilter võta vahelt ära. Vähemasti see paber-elemendiga filter. Selle läbilaskevõime isevoolu teel liikuvale bensiinile on väike. Ta on mõeldud pigem bensiinipumbaga masinatele. Pluss veel see, et bensiinisse segatud õli muudab teda omakorda veidi "niiskuskindlamaks". Kui bensiini tase paagis langeb, siis lakkab tasapisi ka bensiini juurdevool karburaatorisse. Paagis on juba kraani ees filter - sellest piisab tollele rattale.

Scarface kirjutas:

...karpas ei saa viga olla, kuna ma olen teda ikka sitaks sättinud ja mitte üheski asendis ei taha kohapeal käia.
Kas see, et sumpa ühenduskoht laseb läbi võib mõjutada niivõrd palju, et ta üldse kohapeal ei taha käia ( natuke gaasi andes käib aga muidu ei käi)

Siiski on tõenäoliselt miskid probleemid sisselaskega. Usutavaim on, et sul ikkagi pole karburaator õigesti reguleeritud. Huupi kruvimine ja "sitaks sättimine" ilma teadmata, mida ühe või teise liigutusega karburaatoris ja mootori töös muudad - ei anna enamasti tulemust. Probleemid võivad olla ka mujal sisselaskes - õhufiltrist kuni membraanklappideni välja: Õhufilter must või üleõlitatud (kui üldse on originaalfilter), võimalik, et saab kusagilt lõdvikuvahelt lisaõhku, memraanklapid ei sulgu, vms...
Summuti originaalühendused Zidil saavad küll veidi läbi lasta, kuid kindlasti mitte nii palju, et see mootori tööd tuntaval määral mõjutaks. Aga korda võiksid nad ikka teha.

Teema algataja
Scarface

Originaalis oli tal küll jah seal paagis üks filter, kuid see oli katki läinud ning ei leidnud sinna kuskilt sobivat. Igastahes, minu probleem ei seisne hetkel pealejooksmise hulgas vaid selles, et ta ei jookse üldse peale :( Põhimõtteliselt on nii, et kraan on lahti, bensufiltrisse on näha, et mitte midagi ei jookse aga kui ma vooliku bensufiltri küljest ära võtan, jookseb bens.

Karpas ei saa kindlasti olla, ma tean mida üks või teine kruvi teeb. Ning ma olen neid juba nii palju sättinud, et paha hakkab jubA :D

Pilt

krissu606
Tsikkel: Kawasaki kx 450 f

Lugemata postitus Postitas krissu606 »

Osta mootorrattale sobiv bensufilter ja vaata,kas siis jookseb bena filtrisse kui paagikork maas,kui kork maas jookseb filtrisee bena siis on paagikork umbes(tõmbab paagi vaakumisse vms).Endal mitu korda sedasi juhtunud ja tükk aega viga sedasi igalt poolt otsinud :)

villu444
Tsikkel: jawa 634; zid

Lugemata postitus Postitas villu444 »

mu zidil selline jama et kui sõidan mingi 5km ära siis poob mootori kinni, seisan korra ja saan jälle edasi sõita natuke maad ja siis jälle samamoodi, enne pole sellist jama olnud, nüüd järsku tuli.

krissu606
Tsikkel: Kawasaki kx 450 f

Lugemata postitus Postitas krissu606 »

See võib selle paagi korgi pärast olla küll.Proovi nii,et võta paagikork ära. :)

Teema algataja
Scarface

Mis võib viga olla, kui masin töötab, sõidan tükk maad ja seejärel jääb järsku seisma? Panen uuesti käima ja sõidan edasi ja sama jama jälle.

Pilt
Kasutaja avatar

Mhhh
Tsikkel: Mini&GPZ305

Lugemata postitus Postitas Mhhh »

Arvatavasti midagi süütesüsteemiga viga.

Mini (Riga 30) chopper & Kawasaki GPZ305->

Marxy

Lugemata postitus Postitas Marxy »

Süütes ei ole ilmselt viga.
Vaata karbuss üle. Veendu, et ujukikambris oleks piisav bensiinitase ja kontrolli ka bensiinikraani, et see umbes poleks ja puhu voolikud läbi. Vajadusel ka bensiinifiltrid.
Omal on täpselt samamoodi nii mõnigi kord juhtunud peale karburaatori puhastamist või vahetamist. Minul oli viga bensiinitasemes.

Alkohol ei pruugi olla vastuseks, aga see vähemalt aitab unustada küsimuse.

Teema algataja
Scarface

Kas keegi oskab soovitada mingit kuumuskindlat ainet, mida panna sinna sumpa ühenduskohte? Laseb sealt läbi, aspektnöör oleks ilmselt kõige parem, aga kuna aspekt on keelatud värk, siis seda ei leidu vist kuskilt :( Kuumuskindel silikoon ei jäänud pidama, vähemalt kui ma eelmine kord panin seda ( lasin 2-3 päeva seista) aga ilmselt peab uue katse ette võtma...

Pilt

kurikristjan
Tsikkel: SV1000
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas kurikristjan »

autokauplusest mingi 65 kroonine "summutiparandus komplekt" klaasriide ja halli möginaga kõlbas juba liidetud ja natuke mõõdust väljas slip-on torule peale kanda, piisas ainult möginast endast, riiet ei pand. algul tühikäigul või soojapuhuriga soojendada kuniks on tahke ja pidas paartuhat ära, kuni ratta müügini, võibolla peab praegugi veel, kes seda enam teab.

silindri-summuti juurde olen ikka silikooni pannud, kui pinnad puhtad ja õigesti toimida, ei kao kuskile.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mopeedid”