Kiirendusvõistlus Speedest Dunlop Nightrace 5.juunil Raadil
Moderaator: Moded
-
Re: Kiirendusvõistlus Speedest Dunlop Nightrace 5.juunil Raadil
sepp kirjutas:korke kirjutas:Mina siis Hayabusaga kohal laupäeval
![]()
4 Käiguga hayabusatuttav jutt aastaid juba enne igat kiirendust.... kõik on p**s* ja midagi ei tööta
Seekord võin kinnitada, et tõesti kõik p**s*
Võistlusele registreerimine lõpeb täna kell 20.00, homme kohapeal regamist ei toimu.
Nii et need, kes pole veel ennast kirja pannud, kiirustage
Registreerunute nimekiri: http://bhra.ee/register/?page=25&race_id=12&
Nils räägi mis värk on! Reganute nimekirjas jälle sina ja TurboBusa!?
-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
mgm kirjutas:Nils räägi mis värk on!
Reganute nimekirjas jälle sina ja TurboBusa!?
näpuviga... mai bääd
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
pacaan kirjutas:mgm kirjutas:Nils räägi mis värk on!
Reganute nimekirjas jälle sina ja TurboBusa!?
näpuviga... mai bääd
Samas imepisike ju. Pillid on võrdsed, klassiga oled eksinud

- F02 Leonov, Georg suzuki / gsx1300r / 2019 / 1299cm3 / 25kw
Mis mõttes.. Miskit laadi A-kat piiratud ?
Motomaania Blogi Update:
Käisime eile Busat katsetamas. Peale 4. ja 5. käigu kadus eile tagurpidikäik ka ära. t*** nüüd pean käsitsi tagasi lükkama tsikli starti.
Nosi-i solenoidid hakkasid ka tööle nüüd antiprogressivselt. St. et ainult tagurdades töötab nos.
Poogen tglt sellega, kõik saavad niikuinii lutti. Imege lahti!
Imege lahti!
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Ducati Streetfighter
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 4 korda
- Kontakt:
Olge nüüd nii hea ja tehke ülekanne ka sealt.. Saaks päikse käes rahulikult nautida läbi arvuti siin kaugel
Aitan USA-st asjade tellimisel. Ebay, Paypal-iga maksmine ja kõik muud kohad.
http://www.estperformance.com
http://www.facebook.com/estperformance
Mõni pilt ka.

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
Kõik kes tulemusi teavad alles magavad?
Tulemusi küll ei tea, aga usun, et kõik läks täpselt nii nagu minema pidi: Sepp võttis punase, Pacaan puterdas uue rattaga ja Belka tegi nagunii omad ära

nitse kirjutas:Tulemusi küll ei tea, aga usun, et kõik läks täpselt nii nagu minema pidi: Sepp võttis punase, Pacaan puterdas uue rattaga ja Belka tegi nagunii omad ära
Nii jah, ainult Pacaan ei puterdanud
1.Beljajev , 9.8 midagi , kahjuks jäi väga napilt uus rekord kinnitamata .
2.Pacaan , sai alla 10 kui mälu ei peta
- Korke , väidetava 4 käiguga 9,2 vist ja üle 270 kmh
Korke parimaks jäi minu arust 8,9xx ja 271km/h, päris hea!
Korke parimaks jäi 8,9772 @ 274 km/h
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Nilsile õnnitlused 600ccm tsiklite 9 sec klubisse astumise puhul.
Seppale anname andeks ,et sõitis kehva aega. Rooste läinud vanamees talvega Aga Rsk no jälle see punane
Mikkule suured tänud ,et andis võimaluse oma töökoda natuke lagastada
Raulile suured tänud abistamise eest viimasel sekundil enne starti minekut ning tänud Jarmole ja Deivile ,et nad liigutasid ennast kiirelt stardis aga ei jokkutanud.
Üks asi pani mind ikka imestama ,et mina sõisin kõige suurema rehvirõhuga kui kõik teised ning ei liiminud ja mitte kordagi polnud probleemi pidamisega. Kas te siis sidurit ei oska kasutada ?
Lõppude lõppuks tuli mu hayabusast hea aeg ning sai nina pistetud 8 sec maailma
Kahju kohe lõppetada seda kiirendust ning veel rohkem kahju hayabusat juppideks maha müüa kuna nüüd sai lõppuks väga tibens-tobens seadistusse.
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
Pilte?
-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
oeahhh... isegi ei viitsi väga kommenteerima hakata kes käisid need nägid ja kuulsid ise neid jutte ja värke.
arusaamatuks jääb mulle, küll tehnika ning kiirenduse tehniliste reeglite vallas võhikule see, miks ilmselgelt lekkival mootorrattal startida lubatakse - minu teada on see siiani küll "surmapatt" sellel alal olnud. a ju moodsatel aegadel on kõik võimalik.
Igaljuhul - Korkelt "4 käiguga" rattaga aeg ja lõppkiirus olid impressiivsed - selles osas, õnne! ilmselt küll tehnikat eriliselt säästmata
Eriti suur Belkule kelle 600cc aeg ja sõidud olid muljetavaldavad - trammil oleks nüüd küll viimane aeg tulla ja oma püha püssi mainet taastama kiirendusel hakata
Palju, palju õnne Belku ja järgmine võistlus katsume sulle paremat vastupanu osutada
Tänud ka nö "uutele" EM klassidesse tulnud sõitjatele - Priit, Aimar, Jarmo, Erko ja Deiv. Aga oleks võinud veel sõitjaid tulla...
Supertänud Nuke ja emoracing liimi, varjualuse jm teenuste eest Sepa dejavu-l lõppu ei paista, kahju kohe vanamehest...
Oma aegadega rahul arvestades asjaolusid, kuid Nitse jutt ise ära soperdamisest vastab tõele kuna kahjuks ühtegi ideaalset sõitu ei tulnud veel seekord oma sõiduvigade tõttu.
A tegelt tegin selle posti ainult selleks, et ühe piltide lingi lisada:
http://marekpotti.com/pics/2010/nightrace - ilusad, värvilised
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
Mootorrattad
E-klass
I- E01, Kristian Beljaev; Yamaha R6- EST
II- E10, Nils Laur; Kawasaki ZX-6RR- EST
III- E03, Gerrit Väät; Yamaha R6- EST
F-klass
I- F02, Georg Leonov; suzuki gsx1300r- EST
II- F12, Jarmo Bammer; Suzuki GSX-R1000- EST
III- F15, Deivid Urbus; Suzuki GSXR- EST
Kõikide klasside esikolmikud: http://www.bhra.ee/index.php
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
pohhui.
minu punane... eee see oli planeeritud seekord,vaadates belka aegasid,siis polnud muud varianti,et minna rsiki peale välja sest palja ajaga polnud mingit võimalustki saada vastu,ega seda ette ei teadnud,et ta risti tõmbab ennast stardis 0,023sek. väike asi
tehniline... mnjahh... see oli alla arvestuse.. rattad lekkisid.. polnud 5cm vahet mõnel jne.. oleks tahtnud,oleks saanud proteste anda sisse mitmele... aga ei viitsinud.
kiirendus nagu kiirendus ikka,terve päev nussi mõne sõidu pärast. inimesed jagunevad kaheks,on toredad ja on naturaalsed m**n*. ilm oli ok, kui poleks olnud nii Tuuline.
ilma trennita ei saa ikka selle alaga tegeleda.
tegelt.. hakkab kopp saama ette sellest alast. igasugust autokeemiat saab ka odavamalt kui 1000eest. ja seda on aastatega juba nii palju kogunenud,et võiks teha varsti enda poe.
aga... veel ei lõpeta siiski...
Pacaan on kiire ja nitse ratas on hea, belka 9.84 on ka supper. tuleb välja ,et meie ajavõtusysteem on päris täpne kuna sai ju haapsalus sama aeg sõidetud Belkal 9.84.
hea oli näha,et on siiski mõned uued aktivistid ka kes viitsivad ehitada.
btw Korke on ikkagi m**n* kuubis
sepp kirjutas:pohhui.
minu punane... eee see oli planeeritud seekord,vaadates belka aegasid,siis polnud muud varianti,et minna rsiki peale välja sest palja ajaga polnud mingit võimalustki saada vastu,ega seda ette ei teadnud,et ta risti tõmbab ennast stardis0,023sek. väike asi
tehniline... mnjahh... see oli alla arvestuse.. rattad lekkisid.. polnud 5cm vahet mõnel jne.. oleks tahtnud,oleks saanud proteste anda sisse mitmele... aga ei viitsinud.
kiirendus nagu kiirendus ikka,terve päev nussi mõne sõidu pärast. inimesed jagunevad kaheks,on toredad ja on naturaalsed m**n*. ilm oli ok, kui poleks olnud nii Tuuline.
ilma trennita ei saa ikka selle alaga tegeleda.
tegelt.. hakkab kopp saama ette sellest alast. igasugust autokeemiat saab ka odavamalt kui 1000eest. ja seda on aastatega juba nii palju kogunenud,et võiks teha varsti enda poe.
aga... veel ei lõpeta siiski...Pacaan on kiire ja nitse ratas on hea, belka 9.84 on ka supper. tuleb välja ,et meie ajavõtusysteem on päris täpne kuna sai ju haapsalus sama aeg sõidetud Belkal 9.84.
hea oli näha,et on siiski mõned uued aktivistid ka kes viitsivad ehitada.btw Korke on ikkagi m*** kuubis
Kas see m*** on sama Sepp mis *unn?
-
- s1000rr Guru
- Kontakt:
rattad lekkisid ? Millised ????
Minu oma ei lekkinud aga ülevoolu potsik sai täis ning hakkas üleajama ning kuna EMORACING ei tahtnud kuidagi laenata mulle süstalt siis viskasime rauliga tsikli küllili. Viimases sõidus pidurdus maal tõesti hakkasin lekkima ning seda summuti kaudu juba jooksis vesi . See oli tingitud mootori kaane tihendist mis otsad andis. Ma arvan ,et jumal ka ei suuda sellist asja ennustada ette ! Stardis ei tulnud mitte ühtegi tilka tsiklist !!!!
Sepp meil kõigil on alati võimalus üksteise suunas proteste teha. Igal asjal on aga mõistuse piir.
Btw sepp sa oled ise ka üks paras M*nn ruudus
sepp kirjutas:tehniline... mnjahh... see oli alla arvestuse.. rattad lekkisid.. polnud 5cm vahet mõnel jne.. oleks tahtnud,oleks saanud proteste anda sisse mitmele... aga ei viitsinud.
btw Korke on ikkagi m*** kuubis
pacaan kirjutas:arusaamatuks jääb mulle, küll tehnika ning kiirenduse tehniliste reeglite vallas võhikule see, miks ilmselgelt lekkival mootorrattal startida lubatakse - minu teada on see siiani küll "surmapatt" sellel alal olnud. a ju moodsatel aegadel on kõik võimalik.
korke kirjutas:rattad lekkisid ? Millised ????
Minu oma ei lekkinud aga ülevoolu potsik sai täis ning hakkas üleajama ning kuna EMORACING ei tahtnud kuidagi laenata mulle süstalt siis viskasime rauliga tsikli küllili. Viimases sõidus pidurdus maal tõesti hakkasin lekkima ning seda summuti kaudu juba jooksis vesi . See oli tingitud mootori kaane tihendist mis otsad andis. Ma arvan ,et jumal ka ei suuda sellist asja ennustada ette ! Stardis ei tulnud mitte ühtegi tilka tsiklist !!!!
Sepp meil kõigil on alati võimalus üksteise suunas proteste teha. Igal asjal on aga mõistuse piir.
Btw sepp sa oled ise ka üks paras M*nn ruudus
sepp kirjutas:tehniline... mnjahh... see oli alla arvestuse.. rattad lekkisid.. polnud 5cm vahet mõnel jne.. oleks tahtnud,oleks saanud proteste anda sisse mitmele... aga ei viitsinud.
btw Korke on ikkagi m*** kuubis
pacaan kirjutas:arusaamatuks jääb mulle, küll tehnika ning kiirenduse tehniliste reeglite vallas võhikule see, miks ilmselgelt lekkival mootorrattal startida lubatakse - minu teada on see siiani küll "surmapatt" sellel alal olnud. a ju moodsatel aegadel on kõik võimalik.
Mida sa Korke ajad!?
Enne keerasite Rauliga tsikli külili, ma kisasin veel, et käiguhoob on kohe pooleks. PEALE SEDA saatsid sa kellegi enda eest süstalt laenama. Seega ei visanud sa kuidagi süstla laenamise pärast oma tsiklit Rauliga külili vaid ENNE SEDA line-upis viimase abinõuna. Ja hämmastav ongi nagu, et lastakse rajale nii, et rajameeskond peab niikaua ootama, kuni sa oma tsiklit kuivatasid.
-
- s1000rr Guru
- Kontakt:
Sry. Oli jah nii ,et alles pärast te ei laenanud süstalt. Ning siis kui viskasime tsikli küllili ei leidnud meie mehaanik oma asjadest suurt süstalt.
Mitte keegi ei oodanud minu järgi ?! Läksin starti koheselt ning ootasin seal veel mõned sekundid Jarmot
Tips kirjutas:Mida sa Korke ajad!?
Enne keerasite Rauliga tsikli külili, ma kisasin veel, et käiguhoob on kohe pooleks. PEALE SEDA saatsid sa kellegi enda eest süstalt laenama. Seega ei visanud sa kuidagi süstla laenamise pärast oma tsiklit Rauliga külili vaid ENNE SEDA line-upis viimase abinõuna. Ja hämmastav ongi nagu, et lastakse rajale nii, et rajameeskond peab niikaua ootama, kuni sa oma tsiklit kuivatasid.
-
- Tsikkel: Suzuki BK1300
Nuh siin on küll kivi kohtunike kapsaaeda, et vastastiku ragistada pole mõtet. Selleks ongi nad rajaääres, et just selliseid asju jälgida mitte, et võistlejad teineteise peale kaebuseid peaksid esitama. Aga võibolla oli neil Rexona deodorant koju jäänud. Varasematest aegadest meenub, et küll oli paha paha kui Raul käis ja jooskis oma klotsiga mõõtis kõrgust ja peedistas niisama. Nüüd on paha, et tehniline liiga leebe. Aga andke aega atra seada uues komisjon õpib oma tööd alles tegema. Samas sõbrad mul on väga hea meel, et olete aru saanud tehnilise komisjoni vajalikkusest, et see on kõigi teie endi ja teiste heaolu nimel, mitte teie kiusamiseks. Arusaamatu on tõesti miks lasti lekkiv ratas rajale, karteripõhjapühkimisest siinkohal on vähe peale pühkimist oleks tulnud tehnilisel ratas uuesti üle vaadata ja siis otsustada kas lastakse rajale või mitte. Võimalik, et kohtunikud tundisd väikest aukartust sellise nähtuse ees nagu Korke, samas eks ta ole ju ka väärikaid tegusid teinud. Eks võtab pisut aega kui tehniline avastab, et Korgits samasugune lihtsurelik nagu teisedki ja vaatavad ta ratast pisut kriitilisema pilguga.
Korke ära siis pikka viha pea aga samas tead sa väga hästi mis ma su teibi-nipuka tuuningust arvan ja olen ka öelnud, et nii mõnigi asi võiks vähe korralikumalt tehtud olla.
-
- Tsikkel: Suzuki BK1300
Aga Korke tubli! Ikkagi 4. käiguga alla 9 aega esimese eestlasena märkimistväärt saavutus niimõnigi on vaeva näinud selle nimel aga tulutult. Palju, palju õnne! Kuigi siinkohal tekib väike mõte, et mis siis veel oleks võinud olla kui kõik käigud oleksid töödanud
-
- s1000rr Guru
- Kontakt:
Starti läksin mitte lekkiva tsikliga ! Gondli pealt sai veel viimased piisad maha pühitud ,et ei tilguks mitte midagi ning ülevoolu potsis tühjaks peaegu kallatud.
Rajale ei läinud mitte ühtegi tilka jahutusvedeliku !
Pidurdusmaa lõppus kuhu mitte ükski nii kaugele ei sõida jäin seisma ääres ning suri välja mootor tühikäigul ja summutist jooksis natuke jahutus vedeliku.
Jahutusvedelikuna on kasutatud spetsiaalselt võidusõidu jahutusvedeliku mis aurustub täpselt samamoodi nagu vesi.
Ülevoolu potsik oli suurem kui reeglites kirjas. Tsikkel vastas 100% reeglitele ning sai tehtud veel mõned muudatused millele viitas Raul.
Tsikkel ei lekkinud aga lekkiv kaane tihend peksis survet jahtususüsteemi ning jahtussüsteemist läks jahutusvedelik ülevoolu potsikusse.
Jah lekkiva kaane tihendiga on ka väga ohtlik sõita aga sellest me saime pärast mu viimast sõitu aru ,et mootorkaane tihend andis otsad sest algul pidasime süüdlaseks nippukaid millega oli ülevoolu voolik kinni tõmmatud tsikli külge ,et liiga tugevalt kinni tõmmatud ja jaksab ainult välja lükkata jahutusvedeliku aga tagasitõmmata enam ei jaksanud.
Mitte keegi ei oodanud minu järgi ! Mina olin stardis ennem kui teised sõitjad ! Siis kui seisin stardis jarmo vastu juba. Jõudis mehaanik joosta boxi ning tuua veel kuivatus paberid millega sai veel IGAKSJUHUKS käidud kõik kohad üle kus võiks olla jahutusvedelik.
Et, võiks lõppetada selle kuulujuttu ,et stardis oli lekkiv tsikkel !
Nimegakasutaja kirjutas:Arusaamatu on tõesti miks lasti lekkiv ratas rajale, karteripõhjapühkimisest siinkohal on vähe peale pühkimist oleks tulnud tehnilisel ratas uuesti üle vaadata ja siis otsustada kas lastakse rajale või mitte.
-
- s1000rr Guru
- Kontakt:
Eks endalgi jääb krippeldama ,et mis oleks saanud kui oleks sõitnud 100 hp nitro laksuga aga mitte 60 hp ning sõitnud 6 käiguga. Lisaks veel üritada saada 60 jala aeg 1,5.
Nimegakasutaja kirjutas:Aga Korke tubli! Ikkagi 4. käiguga alla 9 aega esimese eestlasena märkimistväärt saavutus niimõnigi on vaeva näinud selle nimel aga tulutult. Palju, palju õnne! Kuigi siinkohal tekib väike mõte, et mis siis veel oleks võinud olla kui kõik käigud oleksid töödanud
Lihtne arvutus näitab Korgits, et siis oleks olnud aeg 5,2693 sekindit lõppkiirusega 377km/h.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.