Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Moderaator: Moded
Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Väike mure - kui kirjeldaksin liiklusõnnetuse asjaolusid, kas oleks keegi pädev hindama, kelle süü asjas oleks?
Mul siin üks episood nüüd täna juhtus ja ma ei taha kuidagi nõustuda esialgse minu süüdi tembeldamisega..
Seda lisan ka, et ei juhtunud see tsikliga sõites!
Õliradikas on tilluke leke (tsiklil). Kes parandada suudaks?
Uut radikat ei taha esialgu soetada, auk on ilmselt pisitilluke, sest õli väga ei voola
-
Hädasti oleks vaja keevitada ca 2-3cm alumiiniumi. Kui keegi saab hädast välja aidata pühap. siis palun helista:
53 411 017. Tulen ise kohale ja hüvitan kulud. Võiks olla siis Tallinnas.
pyramiid kirjutas:Väike mure - kui kirjeldaksin liiklusõnnetuse asjaolusid, kas oleks keegi pädev hindama, kelle süü asjas oleks?
Mul siin üks episood nüüd täna juhtus ja ma ei taha kuidagi nõustuda esialgse minu süüdi tembeldamisega..![]()
Seda lisan ka, et ei juhtunud see tsikliga sõites!
Kirjelda (ES kui soovid). Arvan, et suudan aidata, ka Tarts peaks valdkonnas pädev olema.
Kas on kedagi kes võtaks ühe garaazi valvamiseks mõeldud alarmi süsteemi remontida? Alarm ja väljahelistamine mõlemad tõukavad.
-
- Tsikkel: FZS 1000
- Tänanud: 414 korda
- Tänatud: 80 korda
Kes aitaks maja, kõrvalhoone ja eraldi garaazhi-töökoja alarmsüsteemi ehitada, paigaldada?

Kas keegi Paides/Paide ligidal alumiiniumi ka keevitab, sellise sümboolsema summa eest?:D Oleks vaja väike jupp keevitada.
Kes remondiks Radiotehnika võimu? Üks väljund ei tööta. Tallinnas oleks hea.
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
reimps kirjutas:Õliradikas on tilluke leke (tsiklil). Kes parandada suudaks?
Mul oli ka tilluke auk, lootsin keevitaja peale, kelle leib on autoradikate parandus. Ei saanud hakkama, ktm-i radikas pidi liiga õhuke olema. Keevitas kogu katkise purgi vahelt välja. Tagantjärele ledisin radikaremondi teemadest, et väikesi auke on edukalt lapitud "keemiliste metallidega". Või siis sama mögin + klaasriie.
bitter kirjutas:reimps kirjutas:Õliradikas on tilluke leke (tsiklil). Kes parandada suudaks?
Mul oli ka tilluke auk, lootsin keevitaja peale, kelle leib on autoradikate parandus. Ei saanud hakkama, ktm-i radikas pidi liiga õhuke olema. Keevitas kogu katkise purgi vahelt välja. Tagantjärele ledisin radikaremondi teemadest, et väikesi auke on edukalt lapitud "keemiliste metallidega". Või siis sama mögin + klaasriie.
Juba proovitud keemilise metalliga, purk on terve, sentimeetri jagu purgist keskosa poole on mingi auk, kus immitseb. Variant muidugi on räigelt paksult keemilisega kokku plätserdada, aga see pole see, parem keevitagu, kui võimalik.
Niikuinii enne palgapäeva seda ette võtma ei hakka, saab sõidetud küll. Teibituunig päästab tänasest ka püksid õlivihma käest
pyramiid kirjutas:pyramiid kirjutas:Mul nüüd sugulane Tallinnas hädas - kas pakub keegi autode detailide värvimisteenust meil? Vaja siis esipampri pealt kriimud likvideerida, pahteldada ja värvida ning tagapampri nurga järas mingi koer ära, seda sooviks ka korda saada. Lisaks on auto kere koera küünejälgi täis, aga selle peaks vist poleerimisega välja saama.. Ahjaa, auto on C4 kui see tähtsust omab ja värvus hõbehall.
Paluks info PS või telefonil 5093944!
Tänud ette!Soovitage palun mõistlikku kohta! Pliiz..
Ma ei tea nüüd kui mõistlik- tavalised töökojad, ühes on mu oma autot vuntsitud, teine umbes samas kandis Mustakal, minu autol tegi Felmark väga kena töö. Nende hinda ei tea - olin kindlustuse kahjukandja. Teises küsisin roostetööde paranduse+ värvimise hinda ja see oli kaks tagaust+porikad miskit 4-5K kanti 2009.a novembris. Felmark, Mustamäe tee 44a, +372 679 6717, felmark@felmark.ee, http://www.felmark.ee, asub Löwenruh pargi vastas. Teine on Mustamäe tee linnapoolses otsas enne Hipodroomi ristmikku, kingapoega samas hoones, vist on Mustamäe tee 3 või 5. Värvimisteenused, rehvivahetus jms. Nende numbreid netis ei leia, tuleb kohapeale minna küsima. Võin soovitada veel üht tuttavat Akadeemia teel, aga tema värvimisteenuste hindu ei tea üldse.
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 25 korda
RaPtile kirjutas:Kes remondiks Radiotehnika võimu? Üks väljund ei tööta. Tallinnas oleks hea.
IT Buss?
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Tere,
ega keegi ei tegele mulla müügiga Märjamaal või Vigala kandis? Või ehk omab keegi mingeid kontakte selles vallas?
Päikest!
Rasmus
-
- Tsikkel: Tenere 700, Honda AT RD04
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 4 korda
Tere,
oleks homseks päevaks vaja laenata 25-30 L kanistrit või siis väiksemaid(oleks vaja mahutada 30 L bensiini).
Vaja oleks homme(01.06) hiljemalt 11.30. Tagastada saaksin sama päeva õhtul.
Eks tasun siis soovi korral õlledes või sulas.
53506709 Helistada võib iga kell.
Madis
-
- Tsikkel: Tenere 700, Honda AT RD04
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 4 korda
Tere,
oleks homseks päevaks vaja laenata 25-30 L kanistrit või siis väiksemaid(oleks vaja mahutada 30 L bensiini).
Vaja oleks homme(01.06) hiljemalt 11.30. Tagastada saaksin sama päeva õhtul.
Peaksid asuma Tallinnas.
Eks tasun siis soovi korral õlledes või sulas.
53506709 Helistada võib iga kell.
Madis
Hei,
Keegi autoistmete parandamisega ei tegele?.Küljetoel on riie läbi kulunud ja tuleks uus tükk sinna õmmelda.
Kontakti saab siis ES või 55905466
Kes teeks Tallinnas õlle eest väikese kleepsu autole, kus oleks üks veebiaadress peal?
ps!
Autoistmete teemaga natuke haakub ka minu küsimus. Kus peale "Noore Tehniku" müüakse sellist vaipa mida kannatab auto sisuna kasutada. Ehitan nimelt väikest camperit ja oleks vaja hakata vineeri vaibaga katma. Noores Tehnikus aga hinnad päris kirved.
morris
Nutcase .. Cracked Craniums MC
morris kirjutas:Autoistmete teemaga natuke haakub ka minu küsimus. Kus peale "Noore Tehniku" müüakse sellist vaipa mida kannatab auto sisuna kasutada. Ehitan nimelt väikest camperit ja oleks vaja hakata vineeri vaibaga katma. Noores Tehnikus aga hinnad päris kirved.
morris
Suuremates kangapoodides peaks küll midagi taolist olema.
Mind saaks aidata keegi, kel kogunenud või kogunemas umbes 700 krediitkaardi preeemiapunkti sveedpanga kaardile. Abi saab tasutud.
Kas keegi Lõuna-Eestis (Võru, Tartu, Viljandi kant) ehete graveerimisega tegeleb? Graveerimist vajavad 2 sõrmust, konks on ainult selles, et sõrmused on titaanist.
-
- Tsikkel: XJ700X CBR929RR CRF450R CB919
Tirts kirjutas:Kas keegi Lõuna-Eestis (Võru, Tartu, Viljandi kant) ehete graveerimisega tegeleb? Graveerimist vajavad 2 sõrmust, konks on ainult selles, et sõrmused on titaanist.
Kes sulle need titaan sõrmused valmis sepistas. Gravex rüütli tn Tartus järsku saavad aidata.
Ercki kirjutas:Tirts kirjutas:Kas keegi Lõuna-Eestis (Võru, Tartu, Viljandi kant) ehete graveerimisega tegeleb? Graveerimist vajavad 2 sõrmust, konks on ainult selles, et sõrmused on titaanist.
Kes sulle need titaan sõrmused valmis sepistas. Gravex rüütli tn Tartus järsku saavad aidata.
Titaani nüüd küll keegi ei sepista, ka ei tehta titaanist sõrmuseid. Puhas titaan on pehme, sitke, elastne metall. Titaani lisatakse teiste metallide juurde, et suurendada elastsust. Seega ei tohiks olla probleemi ja kõik graveerimispaigad peaks toime tulema.
http://www.harteron.ee
Sõrmused tellisin (http://www.saledorno.eu), eeldatavasti päritolumaa USA. Seni on mulle öeldud (ja see pole info võhikutelt), et titaaniga ehted on ulmekõvad ja seetõttu iga mees/naine nende graveerimist ette ei võta. Aga lähen uurin algatuseks Gravexist.
-
- Tsikkel: XJ700X CBR929RR CRF450R CB919
J30 kirjutas:Ercki kirjutas:Tirts kirjutas:Kas keegi Lõuna-Eestis (Võru, Tartu, Viljandi kant) ehete graveerimisega tegeleb? Graveerimist vajavad 2 sõrmust, konks on ainult selles, et sõrmused on titaanist.
Titaani nüüd küll keegi ei sepista, ka ei tehta titaanist sõrmuseid. Puhas titaan on pehme, sitke, elastne metall. Titaani lisatakse teiste metallide juurde, et suurendada elastsust. Seega ei tohiks olla probleemi ja kõik graveerimispaigad peaks toime tulema.
Titaanile lisatakse ikka legeerelemente et suurendada sitkust.
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
Kes saab Beckeri (Becker Traffic Assist Z217) navigatsiooniseadmele hea hinna teha?
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
bigdog kirjutas:Kes saab Beckeri (Becker Traffic Assist Z217) navigatsiooniseadmele hea hinna teha?
Võin proovida kui asja vastu huvi on
Saada palun mulle mail raatuse@noortehnik.ee
-
- Tsikkel: Honda Valkyrie
Võin pakkuda maja üürile Jõhvis...muidu seisab tühjalt...
Alempois MC
Kallid sõbrad,kohe kohe on kätte jõudmas suvi ja seoses sellega pakun väikestele sõpruskondadele(6-7inimest)lõõgatumist paadiga merel.Kui on soovi avastada oma pundiga Tallinna lahes olevaid väikesaari(Aegna,Naissaare,Prangli,Keri jne)siis olen rõõmuga valmis seda Teile pakkuma.Paadiks on Soomes valmistatud Bella 530HT.Tegu on väga merekindla poolkajutiga alusega.Vedavaks jõuallikaks on tubli Honda 50HP 4T mootor.Miks lebotada Pirital rahvamasside sees,kui seda võib teha mõne väikesaare privaatses rannas,grill,õlu ja tüdruksõber kõrval.Samas,kui kellegil on väikelaeva juhi paber taskus siis võib kõne alla tulla ka paat ilma kaptenita.Kõik on läbiräägitav:).
Juhul,kui kellegil on soovi siis hindadest ja kõigest muust P.M.-s või raiko.rand@mail.ee 55601066
Hindadest niipalju,et need on väga normaalsed:)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.