Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)

Otsin ratturit, politseinikku, mõttekaaslast, üht Narva meest, kadunud mõtet. Bikeri date. Nägin sind...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Thesaarlane
Tsikkel: Kawasaki 636
Tänatud: 1 kord

Re: Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)

Lugemata postitus Postitas Thesaarlane »

sepp kirjutas:
nurr kirjutas:

Hei-hei!

Kah uus siinmail. Load kohe-kohe käes, rattaks Honda CBF 600S (2004). Foorumis ka uus, seega igatepidi värske tsikli-plika.

Päikest! (:

kui juba ratta synniaasta panid,siis pane enda oma ka :mrgreen:

'

Pildid ei huvitagi enam ? Rate, orx või Feissbuuk ? :mrgreen:

kristjan881

Lugemata postitus Postitas kristjan881 »

tere olen kristjan 28a. load aastast 2008a. ja sai siis see aasta soetatud endale suzuki rf600r 96a.liigun rakvere kandis. jõudu ja jaksu siis kõigile kaherattalistele minu poolt.

armasjumal
Tsikkel: suzuki 750

Lugemata postitus Postitas armasjumal »

Tere,
olen ka uus siin foorumis
sai ratasu muretsetud suzuki 750
pole esimene ratas.
load valmimisel... Liigun tartus/lõuna eestis
Vaiko

Kasutaja avatar

ylari
Tsikkel: vfr

Lugemata postitus Postitas ylari »

Tere. olen foorumil juba mõned kuud pilku peal hoidnud aga kuna täna sain ARKist kätte load ning sai kohe ka Pärnus ühel ilusal sinisel tsiklil järel käidud ja see nüüd mõnusasti homset sõitmaminekut ootab, mõtlesin, et oleks sobilik ka kasutajaks ennast registreerida lõpuks. Kogemustega ei saa kiidelda esimest korda istusin tsikli selga umbes kuu aega tagasi õppesõiduplatsil. Mis siin siis ikka pikalt rääkida, mainiks vaid seda, et võõras linnas Pärnus oli väga põnev tiirutada, sai kõvasti vihma, teetöid ja igast muud pudipadi, lõpuks veel 100 kilomeetrit vihmast maanteed ja lõpuks veel 30 kilti kuiva asfalti kah. mõnus päev.
:bsmile: tere siis kõigile ;)

zr-7 99' > vfr800 99'
Kasutaja avatar

riivo
Tsikkel: Kawa ER5

Lugemata postitus Postitas riivo »

:bsmile: terv

lalle

Lugemata postitus Postitas lalle »

Tervitused ka minu pool siis.
Sirvinud foorumit juba enne enda tsiklikarjääri algust, ehk siis aastake-kaks äkki.
2008 sügisel sain A1 load kätte ning kuni järgmise aasta juunini Yamaha võrriga törtsutatud, aga siis läks kellegil seda rohkem tarvis ning otsustas ühel heal ööl ära viia. Niisiis oligi 2009 hooaeg minu jaoks suhteliselt läbi. Juulis sai küll üks Aprilia võrr soetatud, kuid tema oli kurvas seisukorras ning juppide tellimisega saksamaalt läks pea kuu aega niiet sadulasse jõudsin augusti lõpus-septembri alguses, siis sai piiratud A kat kah tehtud. Nüüdseks on soetatud üks r6, millega liiklen isaga kordamööda :D

Näeme teedel. :bsmile:

SanderL

Lugemata postitus Postitas SanderL »

Tervist! Olen Sander Kuressaarest. Hetkel seisab garaažis võrr Honda NSR 125 R, mis ootab uut kolbi-silindrit. Umbes nädala pärast peaks Kuressaare vahel juba liikvel olema üks puna-valge-mustakirju NSR :wink:

Kasutaja avatar

Ravat
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Ravat »

Tutvustaks siis ennast ka.
Olen Eva, Tallinnas valdavalt, sünniaasta 1987. Rattaks Honda cbr

Viimati muutis Ravat, 06 Okt 2010, 10:51, muudetud 1 kord kokku.
Vabal ajal olen ma normaalne... aga vaba aega mul pole
Honda CBR600F 1990 "Põdravikat"
Piaggio Typhoon
BMW R1100S
Honda CBR1000F 1987
Aplilia SL1000 2003 Falco
Honda CBR1000F 1987
Keeway Zahara
Xmotos XB88 250cc
Asix Lizzard 250CC
Honda Pacific Coast 800 1991
Kasutaja avatar

kõri
Tsikkel: suzuki intruder vs800, Boom

Lugemata postitus Postitas kõri »

Tere olen Ukku viljandist. A kat 1979.a.-st, vahepeal 25a pausi. kevadel siblisin väikse ratta millega 1000 meeldetuletus kilomeetrit elusalt läbitud. Kasutajanimi tuleb laulmise soovist ja ega nüüd lauluõlist ka ära ei ütle.

Ei tööta mootor mida ei määrita

Galeon
Tsikkel: Hayabusa

Lugemata postitus Postitas Galeon »

Tere. :wack: Olen uustulnus siin foorumis.Sadulas aga mitte.Load on juba nii ammu,et isegi ei tea enam,kui kaua. :D Garaazis 2006 Hayabusa,siis veel Suzu KQ700 ja poja hiina ATV(see viimane ei lähe arvesse,sest see on pidevalt katki :evil: )Paiknen Keila ja Laitse vahel,töötan Tallinnas,seega sõita saab ka asja pärast piisavalt.

Põskkoopapõletik

Lugemata postitus Postitas Põskkoopapõletik »

broker kirjutas:

Hei. registreerisin ka siia foorumisse uustulnukaks.
Sõidupisik on vist geenides kuna vanaisa oli samuti motomees. Ise alustasin nagu enamus, Riga võrriga. Kui 14 eluaastat täis sai, siis muretsesin endale Izh Jupiteri. See on siiamaani alles ja ootab paremaid päevi. 18 a sain õiguse juhtida sõiduautot ja enam ei julgenud ilma lubadeta rattaga sõita. 7 aastat pausi ja siis juhuslikult oli raha et osta ratas (Dadyw Regal Raptor DD250E). On kyll lahjavõitu aga nyyd olen enamus ajast kahel rattal :P Ja A-kat sai ka kohe ära tehtud... Enda kohta ei oska peale numbrite kirjutada:

vanus hetkel: 27
pikkus: 175
kaal: 85

panen parem pildi ..........................:P

Pilt

Oi pärgel, ma nägin sind üks päev sõitmas ja mõtlesin, et sulle tuleks seljakotiks küll ;)

Erik1

Lugemata postitus Postitas Erik1 »

Tervist! Olen Erik. Foorumit olen lugenud juba 3 aastat ja lõpuks otsustasin ka kasutaja valmis teha. :)
Liiklen siis Yamaha DT125R-ga millega ma olen väga rahul. Liigun enamasti Jõelähtme - Jägala kandis.

Kasutaja avatar

Mirko
Tsikkel: Suzuki SV1000S

Lugemata postitus Postitas Mirko »

Tere! Peale pikka vahet olen taas tagasi kaherattaliste perekonnas. Rattaks siis Suzuki SV 1000s `03 ja asun hetkel Pärnus/Pärnumaal.

Viimati muutis Mirko, 03 Aug 2010, 08:58, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Chainsaw

Lugemata postitus Postitas Chainsaw »

Ikka S mitte R.;) Ega siis miskid Yamumehed ei ole. :wack: :D

Loud Pipes Save Lives
Kasutaja avatar

Mirko

Lugemata postitus Postitas Mirko »

Krt õige jah. :wack: Ise ka ei tea millega sõidan, tähendab hetkel ei sõida. :mrgreen:

itmees

Lugemata postitus Postitas itmees »

Tere.

Samuti olen päris pikka aega juba niisama-lugeja olnud. Nüüdseks siis ka auväärne kasutaja, hihi! :)

Masin on Honda NSR125RX ('1999) ning plaan on välja vahetada CBR600RR-i või YZF-R6 või ZX-6R vastu. :)

Kasutaja avatar

Adolf
Tsikkel: Moto Guzzi California Touring

Lugemata postitus Postitas Adolf »

Tere kõigile,

rookie siin foorumis, ratta seljas tagasi pärast pikka-pikka vaheaega. Näeme teel!

Mägi

Lugemata postitus Postitas Mägi »

Tervist!
Mina olen Siim ja olen foorumit lugenud mõnda aega. Mootorrattad on alati huvi pakkunud ja mõtlesin, et nüüd oleks aeg ka endale load teha. Käisin autokoolis suvel ära, aga mis tuli välja, et sõidueksamit ei saa enne teha, kui 21 eluaastat täis, isegi mitte paar kuud enne ning nii jäi sõit tegemata. Nüüd ootan sõidueksamit, mis peaks olema nii umbes septembri keskpaiku . Ehk läheb õnneks. Mootorratas hetkel puudub, aga usun et järgmiseks hoojaks suudan midagi soetada ja liiklema hakata.

Kasutaja avatar

Mhhh
Tsikkel: Mini&GPZ305

Lugemata postitus Postitas Mhhh »

Edu sulle :) .

Kas tõesti ei saa teha natuke enne?
Nagu ma aru saan, siis mina A1 saaks kätte sünnipäevaks. Alustan 15,5 aastaselt ja sünnipäevaks load käes.

Mini (Riga 30) chopper & Kawasaki GPZ305->

Mägi

Lugemata postitus Postitas Mägi »

Enne lubade tegemist, uurisin, et kas saan varem ära teha ning siis natuke oodata. Sain vastuseks, et pool aastat enne 21 eluaastat võib asuda õppima ning teooria teha pool aastat ja 3 kuud enne saan sõidueksami sooritada, aga jah... Vot, mis hoopis välja tuli, kui teooriaeksamit tegema läksin. Küsisin ARk'is järele, miks ei saa, siis ei osanud see töötaja midagi vastu öelda, algul vaikis ja siis suht vihasel toonil: "Seadus on seadus." Pole hullu, kannatan need 2 nädalat veel ära ja siis ehk load käes. :)

sarvik
Tsikkel: Ural M67-36
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas sarvik »

Juba pool aastat umbes kasutaja olnud ja tutvun keskonnaga ning millised seiklused hakkavad mind ees ootama. Load tuleb tuleva suvi ära teha.
Tsikliks hetkel renoveerimisjärgu ( õigemini algfaasis) Ural M-67-36 külgkorviga. Sellega kavatsen siis liiklema hakkaa niikaua kuni ära tüütab.
Tsiklmaailmas on veel kõvasti õppida. Uraligagi veel mõningad mõistatused mis tuleb selgeks teha.

oldstone
Tsikkel: Yamaha TDM 850

Lugemata postitus Postitas oldstone »

Tervist.
Nimeks siis Erni ja foorumit lugenud ka tükimat aega aga pole veel tutvustanud ennast. Põhiliselt pühapäeva sõitja Tallinnast ja liiklusvahendiks oli algselt Kawasaki KLE 500 aga hetkel 500 kuubikuline mopeed. Eks näis mis tulevik toob. Edu kõigile.

HAYABUSAK8

Lugemata postitus Postitas HAYABUSAK8 »

TERE MOTORAHVAS!

Viimati muutis HAYABUSAK8, 10 Nov 2010, 17:47, muudetud 1 kord kokku.

misery

Lugemata postitus Postitas misery »

Tervitused kõigile ka minu poolt!
Mina olen Misery ja, nagu paljud siin, foorumit lugenud suht pikalt, aga sõna pole võtnud.
Pesitsen EV pealinnas ja hetkel liiklen Yamaha XJ900-ga.
Load said alles eelmisel aastal taskusse pistetud ja jube kahju, aga see hooaeg läks ka täiega vett vedama - alles eelmisel nädalal sain ratta omale :D Nüüd siis sõidan see-eest niipalju kui torust tuleb :P

Kasutaja avatar

Mostro
Tsikkel: Ducati M600

Lugemata postitus Postitas Mostro »

Tere tere, sattusin siia aastaid tagasi, parasjagu siis kui pisik külge hakkas, kuid ei hakand kasutajat enne tegema kui mul endal ratas olemas on...niiet palju õnne mulle! Nüüd on järgmine eesmärk teksadesse augud kulutada, umbes sinna põvle välisküljele :D

Kasutaja avatar

Nilsik

Lugemata postitus Postitas Nilsik »

Tere, Tere

jõudsin ka lõpuks nii kaugele , et said load tehtud.Tänud Motokoolitusele hea koolituse eest!!
Kahju ainult, et meil need head ilmad kohe kohe otsa saavad.Võtke viimast veel mis annab, sest varsti tuleb ajada rattad talveunne :(
Praegu sõidan Aprilia RSV4R-iga.Väga mõnus ja kerge ratas.Kahjuks pean praegu ratast jagama mehega aga loodan, et kevadel see mure laheneb :P
Kui ikka peres on kaks tsiklihaiget siis ühega hakkama ei saa :)
Kainet mõistust Kõigile.

marrju
Tsikkel: Kawasaki

Lugemata postitus Postitas marrju »

tere tere, mina olen järjekordne vaikne lugeja, kes nüüd värske tsikliomanikuna lõpuks omale kasutaja tegi. Täna sõitsin koju esimese päris omaga, Kawasaki GPZ 500S-ga. Garaaži pakkida ma teda veel niipea ei kavatse, sest olen hetkel natukene soojemas kliimas kui Eesti, UK-s nimelt.
Muidu on kõik tore, aga need siin sõidavad ju valel pool teed...
Pesitsen täpsemalt Northamptoni kandis, kui mõni eesti tsikliinimene veel siiakanti kogemata kombel sattunud on, oleks täitsa tore teada ja äkki isegi koos mõned kiiremad tiirud teha.

Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 88 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

Kaili kirjutas:

Kahjuks pean praegu ratast jagama mehega aga loodan, et kevadel see mure laheneb :P
Kui ikka peres on kaks tsiklihaiget siis ühega hakkama ei saa :)
Kainet mõistust Kõigile.

et saadad kevadel mehe pikalt? :mrgreen:

Kasutaja avatar

kotk
Tsikkel: H-D Road King `03

Lugemata postitus Postitas kotk »

Mina küsiks jällegi, et kas tädi sõidab tõesti värskelt peale lubade saamist nagu muuseas selle "mõnusa ja kerge" RSV4R-ga :wink: ,minu teada on AP Moto müünud seda Aprilia uut tonnise superbaigi mudelit ainult ühe eksemplari ja sellegi Lätimaale ... ja kui see tõesti nii on, siis tekib paratamatult küsimus, kuhu edasi :?:(installeerida biturbo :twisted:) Taustainfoks nii palju,et teatavasti võitis Max Biaggi antud rattaga 2010 a. Superbaigi(WSB) MM tiitli ja seda pika puuga, sõites muuhulgas näiteks Mugello rajal läbi aegade suurima tippkiiruse seeriatootmises kaherattalisel - 330 km/h 8)

Yamaha FZR 600/Suzuki GSX 600F/Suzuki RF 900R/Suzuki GSX R-750K1/Kawasaki VN 750 Vulcan/Kawasaki VN900 Custom/Harley-Davidson "Road King"

Hitchiker
Tsikkel: suzuki gsr600

Lugemata postitus Postitas Hitchiker »

http://www.solbergs-motorsport.no/images/RSV4R.jpg

Pohhui värk ju..pmst nagu riga võrr aga pisut suurem :D

Telefon 56681119
lisavarustuseks GSR600
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Otsin / nägin inimest.”