Sinu tee bikeriks...

henri7

Lugemata postitus Postitas henri7 »

Mind nakatas motopisik alles eelmisel suvel, kui sain naabripoisi Miniga sõita..siis ma mõtlesin, et nüüd tuleb endale ka midagi soetada...no ja selle aasta kevadel (alates mai kuust) vurasingi juba rolleriga ringi (mingi hiinakas)..sain umbes kuu aega sõidurõõme nautida, kui äkki üks pime autojuht mu otseses mõttes alla ajas. Peale seda mõtlesin, et aitab küll, uut kaherattalist enam ei osta, muidu varsti vigane valmis, aga peale nädalat jala käimist otsustasin siiski ümber, ning ostsin uue rolleri (Yamaha Neo's)..sellega sain samuti umbes kuu aega sõita, kuni sõitsin mingist hiiglaslikust august läbi ja sumps pani jooksu...sai see Yamaha siis maha müüdud, ning juba vähe kõvem pill ostetud. Seekord juba midagi Bike moodi..Suzuki RG 50...peale ostmist sain ühe päeva sõita, ning mootor jooksis kokku...egas midagi käisin jälle nädala jala, kuni selle masina lõpuks korda sai...ja sõitsin sellega u. 2 kuud, ning jälle müüsin maha, kuna tekkis soov millegi võimsama järele...siis sai soetatud Suzuki RG 80, mis on mul hetkel talvepuhkusel...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Otsin / nägin inimest.”