Õnnetused mootorratastega

Kasutaja avatar

breva
Tsikkel: BMW K1300R

Re: Õnnetused mootorratastega

Lugemata postitus Postitas breva »

Antik kirjutas:

kokku kasvab paari nädalaga, kui korralikult hoiad ennast vagusi. täieliku paranemiseni, kus enam ei andnud tunda, läks mul umbes aasta... sõidan harva minikrossikaga, pole küll päris sama mis suur krossikas, kuid mingeid kõrvalmõjusid pole täheldanud. p.s. olen kuulnud kuskilt, et murdunud rangluu pidavat kokku kasvades tugevam olema, kui originaalis. ei tea kas vastab tõele...

...see sõltub kas kasvab kokku ots-otsaga või on nihkes ja kasvab kokku nn. kallusega(see on organismi poolt tekitatud võiks öelda luu arm). Esimesel juhul on ehk tugevus samaväärne originaaliga, teisel juhul kindlatsi nõrgem!

jegesmesh kirjutas:

Ma tõesti ei tea kui hästi ta mul fikseeritud on, mingisugune pikk sidemetaolisest asjast tehtud köis on tõmmatud nii, et õlad oleks taga. Aga õlad liiguvad ikka ette ja taha ka õrnalt, see on väga hull?
Kurat, pesema ei oska ka ma nüüd minna :roll: .

...ranitsside on selle sideme nimi mis nagu ranitsarihmad õlad taha tõmbab, kui ei tõmba või liikuma annab siis tuleb pingutada, sellest sõltubki kokkukasve kvaliteet, kui otsad üksteise kõrvale nihkuvad siis hakkabki paranema nn. kallusega.
Profisportlastel ja veel teatud juhtudel ravitakse seda murdu ka rangluu naelastamise ehk siis kirurgilisel teel, et ära hoida otste nihkumist.
Head paranemist
dr.Breva

sääreväristaja-Jawa 350(1967)-Moto Guzzi Breva V1100(2006)-BMWK1300R(2015)

Mine “Vaba teema”