Autoridade vahel sõitmine

Tarts
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 10 korda

Re: Autoridade vahel sõitmine

Lugemata postitus Postitas Tarts »

On suur vahe, kas juhuslik hääletajakodanik vehib kuskil teepervel või astub ligi ametnik, kes ennast tutvustab nagu vaja, kellel on esitada "töötõend" ja kes annab seadusliku korralduse. Suur vahe. Kui keegi leiab, et erariietes ja ilma vilkuritega autota politseinik ei ole politseinik, siis järgige jah seda hea advokaadi ja õigusabikindlustuse juttu - teil läheb seda ükskord kindlasti vaja ja kogu raha eest.

Mõistlikud inimesed suudavad aga teha vahet hääletajal ja ülesandeid täitval ametnikul. See, kuidas ta liikluses ligi tuleb või kuidas ta "õlale koputab" on kolmas teema ja ei anna mitte kellegile õigust võimuesindajale mitte alluda. Küll aga suudab mõistlik inimene ametniku käitumisvigasid hiljem oma kasuks pöörata. Rõhk sõnadel mõistlik inimene.

Ma ei õigusta orkestrandi tegevust. Ma ei mõista hukka ridadevahelt sõitjat. Ma proovin kaasratturitele anda soovitusi, kuidas vältida enese jaoks negatiivseid tagajärgi. Ei võta tükki küljest tulla vastu orkestrandi palvele peatuda teeääres, kuid tuleb nii nagu ma ennist juba seletasin, teha enesele selgeks, kas tal on volitusi peatada, kas tal on volitusi dokumente nõuda jne jne. Lõpetuseks, kui omal aega on ja selgub, et orkestrant on valesti käitunud, siis võib selle orkestrandi korrale kutsumiseks ise politseisse helistada. Järgmisel korral see volitusteta orkestrant enam ei tüüta. Nii lihtne ongi.

Demagoogia teemal, et ilma vormita ja vilkuriteta autota ning ainult töötõendiga politseinik ei vääri tähelepanu ja võib rahulikult ära sõita, on aga nii loll jutt, et seda ei viitsi isegi kommenteerida. Edu neile, kes sedasi arvavad.

Shallow Throttle kirjutas:

Teise isikuga füüsilisse kontakti astumine (koputas õlale) ei ole seadusega lubatud ja seda võib tõlgendada ründena isiku vastu.

Ole hea ja hari rumalat - millise seaduse vastane see on? Kus see kirjas on?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”