naised selles foorumis?
Moderaator: Moded
- teemasid võivad alustada ainult naised
- naised küsivad/arvavad/räägivad kuidas oskavad, mehed vastavad siis kui midagi asjalikku on öelda,
- rumalaid küsimusi pole olemas,
- meeste algatatud teemad leiavad siin kiire lõpu
-
- Tsikkel: Kawasaki Er-6n
- Kontakt:
Re: naised selles foorumis?
Et loendus, jah? Võtan rivvi. Naine. Blond. Rumalad küsimused. Täislaks siis ühesõnaga
kaoz kirjutas:Bike puhul ehk isegi toetaks, aga mulle meeldib enduurokas ja kui viitsimist oleks siis loe teema läbi, saad teada, mis lahendus on
ärgem olgem laisad.
et kas millalgi muffineid ka saab?
Sinu puhul piisab ka pildi vaatamisest, et aru saada, millega sa sõidad.
Ma olen ikka viitsinud alustavatele tsiklistidele nõu anda, aga kui sa lõõgastuda ei oska ja ennast ettepoole ka kallutada ei taha (kasvõi natukenegi), siis pärast ära imesta, miks su randmed tuksis on.
No aga mida mina asjast tean.. ma ju kõigest mingi täiesti suvaline massöör, kes neid ära traumeeritud randmeid hiljem elule tagasi masseerib.
Võid mu numbri omale ära salvestada.
Cado kirjutas:Olen suht paljusid inimesi niivõrd kui võrd sõitma õpetanud ja põhi põhjus (eriti naiste puhul) on see ,et natuke kardetakse ja hoitakse lenksu LIIGA kramplikult ja käed nii väsivadki .
Kas sellest ei saaks viga otsida?![]()
Seda teist teemat pole lugenud.
Lahendus juba teada: eelmine omanik oli pisike ja tema käte nurk oli teine. Mina pikem ja et linke tõmmata, pean rannet alla ja sõrmi üles tõstma. Lahendus juba teada, aga tegijat veel pole, lihtsalt lingid õige nurga alla keerata, ehk siis nö sõrmede poolt alla nati - mul tark sõiduõpetaja
Minevik: Suzuki GSF1100F
Minu esimene: Suzuki Freewind
jegesmesh kirjutas:Pean üllatuma jälle, ma pidasin siin paljusid meheks
.
Kui tuleb välja et inimene keda pidasi meheks on naine...siis pole suurt häda. Aga vaata kui juhtub nii et inimene keda pidasin naiseks..on hoopis mees siis asi pahasti
Ma ka naine ja liigun siin foorumis vahest kui töölkäimise ja sõitmise vahel aega on
Põhiliseks asukohaks Tartu
ghost-r kirjutas:Kui tuleb välja et inimene keda pidasi meheks on naine...siis pole suurt häda. Aga vaata kui juhtub nii et inimene keda pidasin naiseks..on hoopis mees
siis asi pahasti
No a minuarust on sepp naine, mis naine. Mis saab nüüd? Sepp tuleb annab mulle nüüd oma õrna käekesega pepu peale laksu või?
Vabandust, segan korra vahele. Mis imelisi tööriistu vaja läheb, et linkide nurka muuta? Eriti, kui tead, kuidas see käima peaks.
kaoz kirjutas:Cado kirjutas:Olen suht paljusid inimesi niivõrd kui võrd sõitma õpetanud ja põhi põhjus (eriti naiste puhul) on see ,et natuke kardetakse ja hoitakse lenksu LIIGA kramplikult ja käed nii väsivadki .
Kas sellest ei saaks viga otsida?![]()
Seda teist teemat pole lugenud.Lahendus juba teada: eelmine omanik oli pisike ja tema käte nurk oli teine. Mina pikem ja et linke tõmmata, pean rannet alla ja sõrmi üles tõstma. Lahendus juba teada, aga tegijat veel pole, lihtsalt lingid õige nurga alla keerata, ehk siis nö sõrmede poolt alla nati - mul tark sõiduõpetaja
Yerba kirjutas:Mis imelisi tööriistu vaja läheb, et linkide nurka muuta?
Meest ilmselgelt.
Ta on ju naine :D
Kah naisterahvas ja ei tunne küll, et kellegi küsimused mis kogemuste puudumiste tõttu esitatud, kuidagi rumalad oleks. Kui mainid näiteks ära, et sõidad alles esimest aastat või et pole palju sõitnud tsikliga, siis saab iga IDIKAS ka aru, et küsimuste tekkimine on täiesti tavaline. Muidugi leidub neid idikatemast idikamaid, kes sellest aru ei saa ja püüavad siis vaimukustega teiste arvel nalja tehes oma madalat enesehinnangut upitada. Küsimusi tekib sõitjatel tõenäoliselt kogu aeg, ka 10ne sõiduaasta järel, sest tehnika ja võtted arenevad pidevalt. Sõiduõpetamisega tegelevad inimesed on öelnud, et nt 25 aastat tagasi ei olnud keegi kuulnudki sellisest sõiduvõttest nagu vastupööramine. Uued ajad ja rohkem infot. Ole naine, mees või tsikkel ise, küsimusi tekib kõigil ja seda häbeneda ei tasu.
Benelli TNT 1130
Siin on olemas teema "Rumalad küsimused", kui küsimus endale ka kahtlane tundub. Kõik küsijad on elus, ise olen ka end lolliks teinud, aga see pole valus. Keegi ei pea sündima inseneri tasemel tehniliste teadmistega, õigus? Ja kas siin peaks nagu afisheerima, et ma naine olen?
Mufista: "keel aku" on täitsa hea
Äännn kirjutas:Mufista: "keel aku" on täitsa hea
No Neeme läks nii mõnusalt rõngasse kui ma temalt geel akut küsisin...
Kust ma rumal loom pean teadma selle jupstüki tehnilist nime Määä....
Irvitasin siis hiljem, et ma järgmine kord tulen "keel akut" küsima...
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
Yerba kirjutas:Vabandust, segan korra vahele. Mis imelisi tööriistu vaja läheb, et linkide nurka muuta? Eriti, kui tead, kuidas see käima peaks.
Enamusel juhtudest kas kuuskantvõtit või ristpeakruvikeerajat...

No kui juba õrnema soo rahvaloenduseks läks, siis lisan ka enda nime lõputusse statistikanimistusse....
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
mufista kirjutas:Mis saab nüüd? Sepp tuleb annab mulle nüüd oma õrna käekesega pepu peale laksu või?
pepu on lastel ja kenadel noortel neidudel,sinuvanustel on juba tõupuhas perse
-
- Tsikkel: Kawasaki zx10r
- Kontakt:
sepp kirjutas:mufista kirjutas:Mis saab nüüd? Sepp tuleb annab mulle nüüd oma õrna käekesega pepu peale laksu või?
uskumatud tegelased
Täiuslik hullumeelsus ja täiuslik ettevaatus on üks ja seesama!
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
sepp kirjutas:mufista kirjutas:Mis saab nüüd? Sepp tuleb annab mulle nüüd oma õrna käekesega pepu peale laksu või?
Türi ja Paide...nagu peretüli...
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Ai sepp, sa oled ikka tõupuhas lohh
Tere.
Siin nii palju selliseid, keda varem meesteks pidasin.
Ammu juba on mõte käinud, et teeks uue kasutaja omale . Sellise nimega siis, et kohe aru saada pole, kes ja kus.
-
- Tsikkel: Tenere 700, Honda AT RD04
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 4 korda
Naised saavad meestega alles siis võrdseks, kui nad suudavad 40ndates eluaastates suure õllekõhu, poolkiilaka peaga olles palja ülakehaga ringi jalutada ning endiselt mõelda, et nad on seksikad
biffik kirjutas:Naised saavad meestega alles siis võrdseks, kui nad suudavad 40ndates eluaastates suure õllekõhu, poolkiilaka peaga olles palja ülakehaga ringi jalutada ning endiselt mõelda, et nad on seksikad
| Uuendan ja konverteerin vananenud foorumeid ning nende andmebaase | Muu IT abi |
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
biffik kirjutas:Naised saavad meestega alles siis võrdseks, kui nad suudavad 40ndates eluaastates suure õllekõhu, poolkiilaka peaga olles palja ülakehaga ringi jalutada ning endiselt mõelda, et nad on seksikad
-
- Tsikkel: rod ja pooleli xs
- Tänatud: 1 kord
mufista kirjutas:No Neeme läks nii mõnusalt rõngasse kui ma temalt geel akut küsisin...
sa nagu õhtuleht, uudist pole aga sündmus meedias on vägev. neeme võttis väga rahulikult sinu harimise osas aku teemas, sa pole esimene ja ka viimane kes geel akut küsib. ja usu, need geel aku küsijatest pooled on mehed.
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
-
- Tsikkel: vfr
?
Mis siis selles geelaku küsimises imelikku on? see et lahku kirjutatud oli ve?
http://www.automaailm.ee/index.php?lang ... id=2&id=52
seal allpool korduma kippuvate küsimuste all punkt 4
-
- Tsikkel: rod ja pooleli xs
- Tänatud: 1 kord
AGM aku mis tsiklil käib EI ole geelaku.
nii lihtne see ongi.
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
No maitea, kui siin juba loendamiseks läks, siis ma panen kah nime kirja ära.
-
- Tsikkel: Honda Deauville
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.