Saade: 25kW piirajatest

Kasutaja avatar

Whitebalance
Kontakt:

Re: Saade: 25kW piirajatest

Lugemata postitus Postitas Whitebalance »

Tõesti piirang võiks olla 76 kw. Või 72. Siis saaks normaalse masinaga sõita. Kuigi piirangu osa ei puuduta enam mind.

Ja sellekohapealt, et noored on hullemad kihutajad kui 35 aastased tsiklimehed, siis ma seda küll kuskil ei näe.

Kas keegi äkki seletaks lahti miks ma kole tihti satun sõitma 30 aastastega kes ei hellita, aga kohe üldse väga tihti ei satu kokku madallenduritega, kes on 18 ja sõidavad 300. Et sellekohapealt SEE JAMA ON KUULUJUTT, jätke see naised saunas rääkisid jutt.

Esiteks on vanematel meesterahvastel rohkem plekki millega osta endale R1, Ceber, Haya, Gixxer jne viimased mudelid tagumiku alla, ning nendega ikka läheb 200 - 300 kõvasti kiiremini kui mingi tudengi pudeliraha alla pistetud vanem cbr, yamu, kawa.

Vanematel on rohkem raha ja nad ostavad suuremaid bikesed.

Hetkel räägin bikedest, kuna chopperitest madallendureid tean vähe. ( suht jube olla seal juba 160 + jalad hakkavad minema lendama, eks teadjad mehed räägivad.)

Oleks hea meelega küsinud, nimekirja inglitest kiiremini sõitnud tsiklimeestest vanusega(et näha kas on rohkem siis noored kasti sõitnud tsikliga v mitte), kuid pigem las nende hinged RIP.

Isiklikult ütlen, et on ka noori nagu mina kes on 21.a vana ja on sõitnud erinevate masinatega 12 aastat. Ning juba 18 aastaselt olin ma sõitnud tänaval 2 aastat (16 aastase load A1), siis julgen öelda, et mu NSR il oli oma 22 kw v midagi taolist mis neil on, siis mis ma selle 25kwga 18aastaselt edasi teen ? Sõidan 5 aastat 25 kw masinaga.

25 kw piiranguga cbr 900 läks tglt ikkagi 186 välja, et ma ei imestaks, kui keegi pingutaks nats veelgi. Ning selle 25 kw tühjaks keeramise kohapealt nagu enem mainitud, siis lihtsalt tollele inimesel, et mine sõida rohkem. 25 kw sa ikka tõsiselt magad kurvilisel teel ka.

JA KÕIGILE KES MÕTLEVAD ILMA PIIRAJATETA SÕITA SIIS EDU. EKS SIIS SAAD TEADA KUI - 6 000 kr trahvi saad ja tahad tsikliga edasi sõita, tuleb kõik taskud tühjaks pigistada. ( Isiklikult siis 3 000 kr trahvi + 3500 kr piirajad oli vist nii piirajaid täpselt ei mäleta )

:wack:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “TV”