Viljandi mootorratturid

Tartu, Tallinn, Viljandi, Haapsalu, Kükametsa. Otsid sõidukaaslast või nägid mõnd tuttavata mootorratturit tänaval.

Moderaator: Moded

markomaan
Tsikkel: Honda NTV

Re: Viljandi mootorratturid

Lugemata postitus Postitas markomaan »

vabandused, vabandused...

aaga kysimusele vastuseks niipalju, et omal ajal kui seda masinat hakati tehasest välja saatma, oli ta sellise välimusega matkatsikkel: http://www.aida.nu/Honda-NTV650-Revere.jpg

sry, et risustan, aaga enam seda ei juhtu, ja kontorirott ka ei risusta :)

Kontorirott kirjutas:
markomaan kirjutas:

Terwised sõidumehed!

Nädala sees õhtuti tuuritatakse ikka meil siin linnapeal. Tunnistage ausalt üles, kes need on ja kusneid näeb!
Tuleks lööks kampa!
Ma veel meie linna motovendade seas suhteliselt tundmatu nägu, aga vb mu sõiduk on silma jäänud: nakediks löödud NTV650 ilma tuulekata ja kahene kroomlamp :)
yhesõnaga otsiks seltsi...

Ma tuleks, aga:

1. Ma ei anna motovenna mõõtu välja (ikkagi rolleri seljas)

2. Sa ei viitsi minu järele oodata (650 vs 250 kuubikut mootorit)

3. Ma ei ole igal hetkel stardivalmis. Mis teha, pereinimene.

Küsiks ka mõne rumala küsimuse: mis tähendab "naked'iks löödud"? Ma hakkasin otsima, missugune see NTV650 on ja leidsin selle pildi:
    http://commons.wikimedia.org/wiki/Speci ... nda_NTV650
    Minu ettekujutused tsiklite "klassidest" on muidugi väga udused, aga ma arvasin, et see ongi "naked"?

markomaan

raimz kirjutas:
markomaan kirjutas:

Terwised sõidumehed!

Nädala sees õhtuti tuuritatakse ikka meil siin linnapeal. Tunnistage ausalt üles, kes need on ja kusneid näeb!
Tuleks lööks kampa!
Ma veel meie linna motovendade seas suhteliselt tundmatu nägu, aga vb mu sõiduk on silma jäänud: nakediks löödud NTV650 ilma tuulekata ja kahene kroomlamp :)
yhesõnaga otsiks seltsi...

Mis värvi masin on?
Ise sõidan 125cc hondaga, musta värvi ja punase istmega enduro. Tuleks ka hea meelega kampa, aga ma jään vist maha.

Minu sõiduk on musta värvi, halli raamiga ja hallid veljed, ees kahene kroomlamp...

Kasutaja avatar

Kontorirott
Tsikkel: Honda Deauville
Tänanud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas Kontorirott »

raimz kirjutas:

Mis värvi masin on?
Ise sõidan 125cc hondaga, musta värvi ja punase istmega enduro. Tuleks ka hea meelega kampa, aga ma jään vist maha.

Ohhoo, mina olen muidugi selle koha peal õnnest oimetu - leidub mõni, kellel on väiksem masin, kui minul. :D
Aga jättes vabandamise kõrvale, siis hõigake 515 2727 - kui saan, siis tulen.

IZ Jupiter (350) - tükk tühja maad - Aprilia Scarabeo (250), Honda Deauville

Rein
Tsikkel: Valkyrie
Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rein »

Kus Viljandis tsilkil rehvi vahetatakse koos tasakaalustamisega? (valuvelg)

Kasutaja avatar

vincent
Tsikkel: Varadero XL 1000 V

Lugemata postitus Postitas vincent »

Rein kirjutas:

Kus Viljandis tsilkil rehvi vahetatakse koos tasakaalustamisega? (valuvelg)

Vana-Võidus näiteks ...

Riga 13 - Riga 22 - K 175A - IZ 56 - MT 11 - XL 600V - XL 1000V
56915288 Tiit.

Rein
Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
Kontakt:

Tänud, tuleb mõnipäev ära teha see töö, kui maale satun.

dawg313

Lugemata postitus Postitas dawg313 »

Kus juures viljandis peaksgi olema ainuke koht kus tasakaalustatakse vanavõidu. Vähemalt nii mulle öeldi kui käisin rehvi vahetamas. Mainiks ära et ise ka viljandi inimine halli xv125-ga

Carl
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Carl »

Aga nad seal Vana-Võidus on tõsised šaakalid. Kahelt veljelt rehvid maha, uued peale ning tasakaalustamine kokku 400.-

kolp

Lugemata postitus Postitas kolp »

aga äkki teeb madmoto odavamalt, kunagi kui teemas veel eesti energia juures tegeles, siis ta tasakaalusatas minu velje käe vahel ära. töö oli kiire ja korralik.

pyta
Tsikkel: GSX-S 1000
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 26 korda

Lugemata postitus Postitas pyta »

sepikmees kirjutas:

Aga nad seal Vana-Võidus on tõsised šaakalid. Kahelt veljelt rehvid maha, uued peale ning tasakaalustamine kokku 400.-

ei tea,minu arust küll normaalsed mehed koos seal.käisin tasakaalustasin velge seal,selgus,et esilaagrid omadega läbi,kutt käis oma autoga linnas,ostis laagrid,tasakaalustas ja küsiti 190 krooni kokku,pärast vaatas,et sul kett vähe lõdva,pingutas selle ka veel ära :bsmile:

kolp kirjutas:

aga äkki teeb madmoto odavamalt, kunagi kui teemas veel eesti energia juures tegeles, siis ta tasakaalusatas minu velje käe vahel ära. töö oli kiire ja korralik.

viimane kord käisin,siis küll pinki ei märganud,aga vbl kuskil nurga taga

RF600R ´96 (09-10) XT600 ´90 (10- 15) ZX9R ´98 (10-11) Thunderace '98 (12-12), GSX-R 750 '04 (13-15), TT600RE '05 (15-16), RSV1000R '08 (16-18), Beta 300rr '14 (16-24), Fz1n '09 (18-24), GSX-S 1000 '24 (24...)
Kasutaja avatar

Kalts
Tsikkel: TDM900, CRF250L
Tänanud: 23 korda
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas Kalts »

sepikmees kirjutas:

kolp kirjutas:

Eelmisel kevadel võttis Motomax (sauna vastas) ühe rehvi maha-peale monteerimise eest 150kr. Ilma tasakaalustamiseta, sest neil seda võimalust ei olnud. Tänavu tahtsid Vana-Võidu tegelased ühe ratta ainult tasakaalustamise eest 100kr. saada, on ikka tõprad. Jätsin asja katki, panin Vana-Võidu täislaksule 100kr. juurde ja hankisin koonustega tasakaalustusvõlli, tundub parem valik. Oskus käsitsi rehvi vahetada ja tasakaalustada ei jookse külgi mööda maha.

--
Vallo

kolp

vanavõidus peaks üks töölistest ise ka tsiklimees olema Mauri oli vist nimeks ju pyta sa tema otsa sattusidgi et nii meeldiva teeninduse osaliseks said.

pyta
Tsikkel: GSX-S 1000
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 26 korda

Lugemata postitus Postitas pyta »

ei,mauri oli mul küll kunagi klassivend,kuid mõtlen,seda lühikest vanemat meest,kel ühe silmaga vähe halvasti,muhe vana
tiit ka normaalne vend,kunagi koolikaaslane

RF600R ´96 (09-10) XT600 ´90 (10- 15) ZX9R ´98 (10-11) Thunderace '98 (12-12), GSX-R 750 '04 (13-15), TT600RE '05 (15-16), RSV1000R '08 (16-18), Beta 300rr '14 (16-24), Fz1n '09 (18-24), GSX-S 1000 '24 (24...)

Rein
Kontakt:

Oskus käsitsi rehvi peale maha saada on omandatud juba Ereliukase ajast, edasi siis suure haamri ja vinkliga Mossede-Volgade rehvi lahtipeksmine jne. Aga paari aasta tagant korra tasakaalu ajada ei ole küll suurt mõtet neid asju omale koju osta. Kui töökoda on investeerinud seadmetesse-vahenditesse, mida kasutatakse ainult mõned korrad aastas, siis on ka selge,et hind tundub kalli võitu, midagi teha pole, kui tahame , et hüper super häda varjandi korral kui oleme sunnitud ikkagi nende poole pöörduma ja tahame, et siis oleks ka seadmed veel olemas, tuleb teistel kordadelgi seda teenust kasutada. Ärge nüüd väga pahandage, aga paraku see nii on.

vana säga

Lugemata postitus Postitas vana säga »

sepikmees kirjutas:

Mina lasin teha CarTop-is paala rautdteeülesõidu juures.
Tellisid mulle soodushinnaga uue tagarehvi (kusjuures õige mõõduga).Ajasin ratta ukse juurde ja ei saanud istudagi kui mees teatas,et valmis.Hind oli vääga soodne.See oli eelmisel sügisel ja ei mäleta palju täpselt.Aga kõik OK ,õhk seisab sees ja tasakaalus tundub ka olevat :-)

Rein
Kontakt:

See palju läheml ka ju :)

petz
Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere

Lugemata postitus Postitas petz »

neile,kes rehvivahetusteenuse hinnaga rahul pole: ostke endale korralik rehvivahetuspink, tasakaalustuspink jm vajalik sisseseade jne ja liitke kokku need kulud ja lahutage tulud jne ja siis istuge rahulikult maha ja mõelge kui palju te ise sellise teenuse eest küsiksite.
ah jaa, on ju muidugi isetegemise rõõm kangi ja kuvaldaga... :mrgreen:

Rein
Kontakt:

No seda minagi räägin, ma olen ühe firmaga seotud, kus on rehvivahetuse töökodasid, kaks tükki, aga puuduvad tsiklite atribuudid :( Ja mul pole küll kahju maksta nendele yublidele ettevõtjatele kes on motomeeste elu kergemaks tegemise juures investeerinud. Eesti tikli asjade käibe juures ei saa mitte kunagi nende asjade kasumlikkusest rääkida, kuna käive on nii väike. :(

Matrix

Lugemata postitus Postitas Matrix »

Motomaxis Kaalu tn-l on sellest aastast uus pink koos tsikli rehvivahetus asjadega täitsa olemas muidu.

Carl

Lugemata postitus Postitas Carl »

Matrix kirjutas:

Motomaxis Kaalu tn-l on sellest aastast uus pink koos tsikli rehvivahetus asjadega täitsa olemas muidu.

Ja palju tasakaalustamine maksab?

Rein
Kontakt:

Nu jah, nüüd siis karpad puhastatud, õli vahetatud, aga rehviga lugu kehva, kõik kohad ilmselt kinni, eks siis rehv kaenlasse ja Tartu, saan homme seal ehk ära vahetada. Ära tüütab see kahe koha vahet elamine :)

Kasutaja avatar

Kontorirott

markomaan kirjutas:

Minu sõiduk on musta värvi, halli raamiga ja hallid veljed, ees kahene kroomlamp...

Täna hommikul kusagil enne kella 9-t kulgesin Reinu teel ja nägi naftabaasi ees mingit ratsut, mis vist sellele kirjeldusele vastas. Oligi Sinu suksu?

markomaan

Võis küll olla....ma täpselt ei mäleta aga hommikul tulin kyll männa poolt....
aga ma olin suht unine...ma ei pannud tähele sind vist...
aga kuidas eemalt tundus siis ka? pole ise eemalt kuulnud/näinud enda oma...

Kasutaja avatar

Kontorirott

markomaan kirjutas:

Võis küll olla....ma täpselt ei mäleta aga hommikul tulin kyll männa poolt....
aga ma olin suht unine...ma ei pannud tähele sind vist...
aga kuidas eemalt tundus siis ka? pole ise eemalt kuulnud/näinud enda oma...

Kui Sa "tulid", siis me räägime erinevatest asjadest - see tsikkel, mida ma nägin, SEISIS naftabaasi juures. Ja mina polnud sellel hetkel tsikliga, vaid neljarattalisega.
Peaks ikka kuidagi väikese "Viljandi kokkutuleku" korraldama. :)
Mina näiteks lõpetan tööpäeva kusagil kella 6 lähedal ja ronin tsikli selga ja liigun kesklinnast Männimäe poole. Kui Sa juhtud kusagil samas ajas ja ruumis liikuma, siis võiks ju mehed ja masinad üle vaadata.
Ja tsikkel / roller seisab mul praegu siin kontorihoone taga parkimisplatsil. Maja esimene külg kannab nubmbrit Lossi 22, aga parklasse saab tiiruga - kas Oru tänavalt või Tartu tänavalt. Mitte, et ma eeldaks, et Sa nüüd kohe kohale tormaks, aga sõidumõnu pärast võib tekkida soov mõni sõit veidi ringiga teha. :)

petz
Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere

Lugemata postitus Postitas petz »

Kontorirott kirjutas:
markomaan kirjutas:

Täna hommikul kusagil enne kella 9-t kulgesin Reinu teel ja nägi naftabaasi ees mingit ratsut, mis vist sellele kirjeldusele vastas. Oligi Sinu suksu?

see naftabaasis viimasel ajal seisev ratsu tundub olevat kangesti gs500 tüüpi suksu.
aga on ka muid marke tsiklit seal nähtud

kolp

tuleks ka hea meelega sõitma aga kahjuks täna ei vea välja olen küll rattaga tööl aga peale tööd peab kahjuks neljal rattal tallinna kihutama aga äkki saan siis mõni teine kord rattaid uudistada ja pundis sõita. :bsmile:

Kasutaja avatar

Torch
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Torch »

Ma tuleks ka nädalavahetusel õhtupoole sõitma , päris kindlasti tuleks Ruja ka .

RIDE BREAK FIX REPEAT

Piaggio Sfera 125 -> Kawasaki Z750 -> KTM SuperDuke 990 -> Aprilia Tuono V4R APRC + Aprilia RSV4-R

kolp

oleks ka tulia laupäeval siis aga kella aega küll ei oska öelda vast ikka õhtu poole nii viiest v kuuest. no eks oleneb ka kuidas teistele sobib

Kasutaja avatar

Kontorirott

Nädalavahetusel ja lühikese etteteatamisega ei saa rahvast teisiti kokku, kui telefoni teel. Minu taskus endiselt 515 2727. Aga mina pole kah muidugi igal hetkel käsi. Pühapäeva õhtupoolikul kindlasti mitte - vaja sauna kütta ja muud maised mured.

Rein
Kontakt:

Laupäeval Pärnu ilmselt jälle. Usakate päev seal.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Regionaalsed teemad mootorratturitele”