Fleim: politsei eest ära sõitmine
-
- Tsikkel: GSR600
Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine
OT: Eri autode kiirusehoidjad on ka erinevad. Olen sõitnud mitmetega, mis hoiavad täpselt spidokat paigal, samas näiteks uuemate Toyotadega olen märganud, et natukene kiirus muutub: Kui sõidad mäest alla, siis laseb tiba kiiremini mitte ei hakka kohe käiguga pidurdama, samas mäest üles minnes laseb kiiruse veits alla ja alles siis hakkab gaasi litsuma. See kiiruste vahe on vast 2-3km/h aga maanteel ilmselt hakkab pikapeale teiste autodega vahe kahanema või kasvama.
Võimalik et selle kiiruse kõigutamise eesmärk on kütuse kokkuhoid: iga väikse künka peal ei litsuta kohe gaasi vaid kui küngas läbi saab, siis tasase pinna peal võetakse kiirus järele ...
Teemasse: Politsei on peatanud 3-4 korda, ühe korra määris kollast paberit ka. Siiski siiamaani ei saa neile midagi ette heita, asja eest on peatatud ja mõistlikult asjad lahendatud.
Hurt kirjutas:Tarts kui sa kasutad püsikiirusehoidjat, siis sa oled ka kindlasti märkand et paljud ei kasuta. Mina sõidan suht harva tartu tallinn vahet ja üldse üritan ma sõita suvel rohkem rattaga kui autoga aga kui ma sõidan autoga siis kasutan ka püsikiirusehoidjat. Kuid paljudel ei ole seda või paljud juhtidest ei kasuta, sest kui ma fikseerin kiiruse spido järgi 100 peale või mill üle selle ehk tegelik 95 siis millegi pärast kipuvad inimesed jalgu jääma kui korrigeerin nende järgi oma kiirust, siis natukese aja pärast kasvab vahemaa. Tea kas viga on minu mitte töötavas püsikiirusehoidjas või selles et jalaga lihtsalt ei ole võimalik nii täpset kiirust hoida?...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.