Vulcan VN750

Kasutaja avatar

nelisilm
Tsikkel: VTX 1300C

Re: Vulcan VN750

Lugemata postitus Postitas nelisilm »

Õnnetu vulkani käima ajamine.
Teema algab kuskilt mujalt, kui keegi tahab süüvida asja olemusse, siis minu postitatud teemade alt saab seda leida, aga lõpp seis on selline et:
käivitub ilusti aku pealt, aga kohe jääb lonkama ja paukuma. esimese püti mõlemad küünlad ära uppunud. Soovitused kodustes tingimustes probleemi leidmiseks?????
Ise ei ole eestis ja äi kes üritab õnnetule hinge sisse puhuda on kogemused ainult vene toodanguga (kunagi sõitis vennaga külkaga ringrada), vajaks abi. Ma saan aru, et ilma assja nägemata ja katsumata on tegu hambaraviga läbi päraku, umbes tead kuhu ja mida aga kindel ei ole.
Esimesena tekib kahtlus karpas, teisena klappides, kolmandana süütes. Karpa saab niisama maha katkuda ja kontrollida selle komplekteerituses, aga kuidas saaks visuaalselt aru, et ta ka töökorras on? Igal asjal on omad mõõtmed jne, ise oskan ainult MG-3 tõrkeid ja kõrvalnähtusid silma ja joonlauaga mööta ja ma kujutan ette, et see kõik on ka võimalik kõige muuga mis kunagi on inseneri käe alt läbi käinud. Klappid eeldavad juba kosmost, mootor maha jne. Süüte suhtes ma ei küsinud üle, aga eeldan, et tegemist on vana kooli mehega ja see oli esimene asi mida ta kontrollis.
Mõni asjalik näpunäide mida võiks talle edasi õelda oleks teretulnud, et kuhu võiks oma taksikoera nina toppida?
Mitte midagi ütlev vastus on ka vastus, vaata kuidas tahad :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”