Fleim: politsei eest ära sõitmine

Kasutaja avatar

Hurt

Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine

Lugemata postitus Postitas Hurt »

Tarts kui sa kasutad püsikiirusehoidjat, siis sa oled ka kindlasti märkand et paljud ei kasuta. Mina sõidan suht harva tartu tallinn vahet ja üldse üritan ma sõita suvel rohkem rattaga kui autoga aga kui ma sõidan autoga siis kasutan ka püsikiirusehoidjat. Kuid paljudel ei ole seda või paljud juhtidest ei kasuta, sest kui ma fikseerin kiiruse spido järgi 100 peale või mill üle selle ehk tegelik 95 siis millegi pärast kipuvad inimesed jalgu jääma kui korrigeerin nende järgi oma kiirust, siis natukese aja pärast kasvab vahemaa. Tea kas viga on minu mitte töötavas püsikiirusehoidjas või selles et jalaga lihtsalt ei ole võimalik nii täpset kiirust hoida?
Mis aga puutub kaamerasse siis eelmine neljapäev tallinnast tulles sähvis minu ees ühe auto peale ja mis te arvate kas ta hakkas pärast seda 90 sõitma? eeemmmm napilt mitte. 80 sõitis edasi tõsi küll ma ei tea kui pikalt sest tegin tast möödasõidu ja kulgesin oma 95 rahulikult edasi, peeglist ta kadus mingi aeg igal juhul.
Kuid "tipptunni" ajal võib selline asi tuua kaasa küll toppamist ja hulk rahulikke passatijuhte närvilises liikluses :)
Isiklikult ei ole mul kaamerate vastu midagi. Las need olla seal tee ääres mind nad ei sega. Mina sõidan ikka oma 95 ja ükski kaamera ei sähvi, rattaga sõites ei sähvi nad nii kui nii...nii et mina ei näe probleemi. Kui on vaja rekkast või aeglaselt liikuvast kolonnist mööda saada siis peab lihtsalt sõitma autoga mis seda suudab või sitsima seni kui sinu ees liikuvad autod on oma sõelumised ära teind ja sina oled jõudnud kolonni põhjustajani ja temast mööduma. Lihtne

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”