KÜSITLUS: Aasta 2004 motoüritus!
-
- Tsikkel: Ural Solo '06
- Kontakt:
Osalesin sel aastal kolmel üritusel - BikerFest, Jõgevatreff ja Sügisball. Minu selle aasta lemmik oli BikerFest.
Põhjusi mitmeid: esiteks sai sinna-tagasi sõita suurepärase Ural Wolfiga.
Teiseks Põltsamaa kui minu jaoks suhteliselt tundmatu kant oli täis uut ja huvitavat, samas kui Tartu kui kodulinn kokku 6 aasta vältel mu elust ei suuda enam avastamisrõõmu pakkuda.
Kolmandaks kindlasti seltskond, mis BikerFestil oli ühtsem ja omasem.
Neljandaks atraktsioonid (kart, kaarikusõit jne), mängud ja võistlused, mis aitasid veelgi sisustada niigi huvitavat aega.
Ja muidugi siga vardas, mida sai vitsutatud öökimiseni... ja siis veel pisut.
Ülejäänud üritustel jäid need punktid nadimateks. Jõgevatrefil oli ka palju positiivseid punkte (tünn, kontserdid, muhe seltskond), kuid kogupunkte ei kogunenud samapalju kui Festil.
Põhjusi mitmeid: esiteks sai sinna-tagasi sõita suurepärase Ural Wolfiga.
Teiseks Põltsamaa kui minu jaoks suhteliselt tundmatu kant oli täis uut ja huvitavat, samas kui Tartu kui kodulinn kokku 6 aasta vältel mu elust ei suuda enam avastamisrõõmu pakkuda.
Kolmandaks kindlasti seltskond, mis BikerFestil oli ühtsem ja omasem.
Neljandaks atraktsioonid (kart, kaarikusõit jne), mängud ja võistlused, mis aitasid veelgi sisustada niigi huvitavat aega.
Ja muidugi siga vardas, mida sai vitsutatud öökimiseni... ja siis veel pisut.
Ülejäänud üritustel jäid need punktid nadimateks. Jõgevatrefil oli ka palju positiivseid punkte (tünn, kontserdid, muhe seltskond), kuid kogupunkte ei kogunenud samapalju kui Festil.
I'm not a gynecologist, but I'll take a look.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.