Kiiruse ületamine
-
- Tsikkel: GSR600
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Re: Kiiruse ületamine
Sekeldaja kirjutas:sparta kirjutas:Enda eilne kogemus on järgmine. Olin Merivälja teel foori taga esimene. Ees oli pikk sirge ja kedagi ees ei olnud. Muidu sõidan kogu aeg linnas õige kiirusega aga eile lihtsalt tuli tahtmine keerata. Arvan, et kiirus võis olla 200 km/h Paraku oli nii, et minu taga seisis eraautos politsei. Loomulikult hakkas ta mind taga ajama kuigi ma neid ei märganud. Lõpuks surusid nad mu vastu äärekivi. Uskuge või mitte aga ma sain ainult hoiatuse. Nad ütlesid , et taga hakkasid nad ajama mind hoopis sellepärast, et mu numbrimärk polnud hästi nähtav. Seega pean tänama neid
Ega siin ei pruugi sugugi politsei heatahtlikkusega pistmist olla. Kui neil ikka mõõduriista autos ei olnud, millega sinu kiirust kindlaks teha, siis lihtsalt ei saa sind karistada kiiruse ületamise eest.
Saavad ikka. Kui autol oli kasvõi "ainult" 120 kella peal ja rakett endiselt kaugeneb, siis ületab see igasugused mõõtmisvead ja protokolli pannakse nt. ületas kiirust vähemalt 40km/h. Kommentaari reale paar olustikku iseloomustavat rida ja see pädeks kindlasti ka kohtus. Spartal lihtsalt vedas senini. Samas võib ju foorumis kirjutatut kasutada puhtsüdamliku ülestunnistusena ja selle eest "preemia" määrata
Sparta! Sa vist ei kujuta ette kui kaugele lendaksid sellise kiirusega kas või kummi purunemisel Sinu ja Su tsikli tükid!
Võibolla oleks mõistlik see post ja haakuvad kommentaarid ära kustutada, et vältida võimalikku inetut skandaali!?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.