Kiiruse ületamine
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Re: Kiiruse ületamine
sparta kirjutas:Enda eilne kogemus on järgmine. Olin Merivälja teel foori taga esimene. Ees oli pikk sirge ja kedagi ees ei olnud. Muidu sõidan kogu aeg linnas õige kiirusega aga eile lihtsalt tuli tahtmine keerata. Arvan, et kiirus võis olla 200 km/h Paraku oli nii, et minu taga seisis eraautos politsei. Loomulikult hakkas ta mind taga ajama kuigi ma neid ei märganud. Lõpuks surusid nad mu vastu äärekivi. Uskuge või mitte aga ma sain ainult hoiatuse. Nad ütlesid , et taga hakkasid nad ajama mind hoopis sellepärast, et mu numbrimärk polnud hästi nähtav. Seega pean tänama neid
Õu düüd!
Teadsa, see et politseinikud sulle trahvi ei teinud, on väga tore. See, et sa sellest nüüd avalikus foorumis üsnagi detailselt kirjutad, on halb, sest võib olla loeb seda nende ülemus siit täna, ühendab punktid omavahel joonega ja poisid saavad vastu päid ja jalgu nii et vähe ei ole. . Katsume natuke vähem detailidesse laskuda oma kiitlemistes.
Muidugi Merivälja tee ja nii kiiresti, no türi paide, mina sellega küll siin ei kekkaks. See päris poisikese temp ju. Ei, ma ei ole ise mingi ingel aga ma hoian vaka all oma saavutused .
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.