LED tagatule ühendamine.
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja - Postitusi: 990
- Tsikkel: 701Enduro, FS450, FC450, Te250
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 79 korda
LED tagatule ühendamine.
tere
led tagatuli. sõidutuli, piduri tuli, numbri valgustus kõik ühes koos. välja tuleb kolm juhet.kollane,must, punane. mass tundub olema kollane. ükskõik kummale juhtmele (mustale või punasele) voolu peale annan põlevad kõik ledid ehk pidurituli. sõidutuld ehk siis mingit osa ledidest ei õnnestunud põlema saada. kas täitsa pime või põlevad kõik korraga. varem korra proovides põlesid ka pooled a no krt ei mäleta kuidas siis ühendasin. kas on variant et midagi põles proovides läbi või kokku või mida peaks tegema et ühele juhtmele voolu andes põleksid mingi osa ledidest ja teisele voolu andes süttiksid ka ülejäänud?
ette tänades
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Re: LED tagatule ühendamine.
Äkki must mass?
http://www.krracing.ee/
Jutu järgi tundub , et Must on mass, Punane on tavaline sõidutuli ja Kollane on pidurituli (Kui silmas pidada üldist juhtmete värvust ja otstarvet). Läbipõletamist ei pea sa kartma, sest süsteem on ehitatud nii või naa taluma 12v koormust, seega juhtmed näppu ja proovima!
Edu,
Magi
-
mass on siiski kollane. musta massi pannes ei toimu midagi ja tundub et sellel tulel põlevadki kõik ledid koguaeg kui piduritule ahel voolu peale saab hakkab kogu krempel heledamalt põlema. kas võib nii olla? a see tähendaks et varem proovimise käigus saavutatud poolte ledide põlemine oli mingit sorti ikaldus:)
Kui tellisid omale äsja sellise vidina, siis uuri järgi, kas sellele on ka näiteks mingit kontrollerit juurde vaja. Mulle lihtsalt meenub, et kui ma kunagi umbes sama asja teha tahtsid, siis mõningad variandid eeldasid ka kontrollerit - ei ole päris nii, et lased 12V peale ja that`s it. Võimalik, et eksin, aga teooria seegi!
-
ma nüüd näen asja niimoodi et kaks eraldi toite liini läbi kõikide ledide kuid takistused kummalgi liinil erinevad?
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
Ledil ju oluline kumba pidi külge yhendad plussi, olen sama asjaga kokku puutund, kindel on see et miskit lisavidinaid pole vajasinna juurde panna. Et kas valepidi otsad ühendatud või ühendus nöögib kuskilt. Kontrolli, kas voolud tulevad juhtmetele peale, kui tulevad siis proovi erinevaid ühendus variante.Muidu must paeks mass olema jah, a kurat neid kollaseid hiinakaid teab Kõige lollikindlam on võtta ratta aku ja proovida sinna otse juhtmeid peale pannes, millised juhtmed õiged ledid põlema panevad.
savi_ kirjutas:Kui tellisid omale äsja sellise vidina, siis uuri järgi, kas sellele on ka näiteks mingit kontrollerit juurde vaja. Mulle lihtsalt meenub, et kui ma kunagi umbes sama asja teha tahtsid, siis mõningad variandid eeldasid ka kontrollerit - ei ole päris nii, et lased 12V peale ja that`s it. Võimalik, et eksin, aga teooria seegi!
Suundadel on selline takisti vahel, et nad õiges rütmis vilguksid. Tavatulele pole vaja midagi vahele panna. PS! Mul peale esitule kõik LEDid.
Mul samuti led tagatuli ja samuti kollane on mass.
Võid proovida, et võib-olla käib lülitus massi kaudu (st pluss on koguaeg peal ja massiga lülitad sõidutule või piduritule).
Nagu keegi juba mainis, nendele juhtmetele võid igat pidi prooviks +12 või massi peale panna. Kuidagipidi nad lihtsalt peavad toimima.
Kusjuures, ka minul oli mingi analoogne anomaalia selle tulega, et lülitas vaid täisvõimsusega (pidurituli) ning paar ledi ei põlenud ka. Kakkusin tule lahti ja plaat, millele ledid kinnitatud on, oli ühest kohast murdunud. Jootsin murdunud radade ühendamiseks juhtmed ja hakkas kõik toimima.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.