Buell XB9S

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
RD
Tsikkel: Ducati XDiavel

Buell XB9S

Lugemata postitus Postitas RD »

Tervist, oleks plaanis endale lähikuudel selline ratas muretseda. Esialgu on silma jäänud kaks eksemplari:

http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=597815
http://www.auto24.ee/used/644109

Esimese puhul on tegu aasta uuema mudeliga ja kindasti on see ka rahakotile veidi kergem valik, sest eelarve on suhteliselt piiratud. Küll aga ei tekita just eriti usaldust suhteliselt vähene info ja läbivad trükivead kuulutuses (eks neid juhtub meil kõigil). Teise ratta puhul on iseenesest kõik korras, aga see soolane hind teeb asja hetkel natuke kättesaamatuks.
Lugupeetud Buellerid võiks rääkida, et kas minusugusel mehemürakal kes on 187cm pikk ja 95kg raske, on üldse mõtet selle ratta poole vaadata?
Kui kellelgi siinsetest inimestest on kokkupuuteid antud kahe rattaga, siis võiks ka julgelt sõna võtta, oleks väga tänulik. :bsmile:

Viimati muutis RD, 11 Mai 2010, 17:55, muudetud 1 kord kokku.
Yamaha FZS600 --> Buell XB12s --> Aprilia RSV 1000R Tuono --> KTM SuperDuke --> Buell XB9s --> Mean Streak

Ercki
Tsikkel: XJ700X CBR929RR CRF450R CB919

Re: Buell XB9S

Lugemata postitus Postitas Ercki »

Üks ja sama ratas ju! (togi)

Kasutaja avatar

Teema algataja
RD

Ercki kirjutas:

Üks ja sama ratas ju! (togi)

Tõepoolest :) parandatud.

Yamaha FZS600 --> Buell XB12s --> Aprilia RSV 1000R Tuono --> KTM SuperDuke --> Buell XB9s --> Mean Streak
Kasutaja avatar

Douchebag

Lugemata postitus Postitas Douchebag »

Pole küll ise Buelli omanik aga olen seljas istunud ja mõnda omanikku tean. Minuarvates on see üks parema välimusega rattaid üldse. Ja selle "fun-faktor" on ka üle prahi.Ise olen sinu pikkune ja vähe raskem kuid ebamugav küll sõita pole. Eestis tegeleb Buelliga Freddy Jäätes.

Nobody is perfect, except me and my monkey!
Kasutaja avatar

Teema algataja
RD

AndrusB kirjutas:

Jumala hea tsikkel on Buell.
Mina õppisin bulelliga õigesti tsikli peal istuma.
Viimase peal esipidur.
Sprort ratta jaoks s*** mootor. Kui oled ennem japsi R4 mootoriga sõitnud, siis mõtle ostu peale ainult sel juhul , kui sa tõesti
enam väga kiiresti sõita ei soovi. See ka üks suuremaid puudusi , minu arvates. Esimese ja teise käigu lülitamisel arvesta pikema vahega.
Ja Sul on varuks ainult 5 käiku . Kõik muu aga OK.
Rihm ülekanne võib Sind ootamatult teele jätta. Veljed on tehtud hiinas ja gripi peal on kiri japan( kui pole vahetatud).
Ma tahaks proovida ROTAXi mootoriga Buelli.
Ja milline hääl..... kui on õige summuti.

Nagu nimestki näha, on mul hetkel Fzs600, aga v2 tahangi just sellepärast, et ma kasuta seda r4 täies ulatuses nagunii ära. Tsopperi inime ka päris ei ole, järelikult jääbki Buell ;). Linnavahel sõitja rohkem olen, rinkat ei sõida.
Tegelikult tuli ka üks xb12s pakkumine, mis eeldaks küll kolmandiku võrra suuremat väljaminekut kui algselt arvasin. Vaatasin veel monsteri poole, aga miski häirib mind selle välimuses. Buelli xb/s seeria kergelt bulldogilik välimus on see, mis mulle kohe silma jäi.
Mis selle rihmaga on, et ta mind ootamatult teele jätta võiks?

Carl
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Carl »

Kui rihm katki peaks minema, siis seda kohapeal traadi ja joptvmatiga ei paranda :bsmile:

T123OTS
Kaupmees

Lugemata postitus Postitas T123OTS »

RD kirjutas:

Tervist, oleks plaanis endale lähikuudel selline ratas muretseda. Esialgu on silma jäänud kaks eksemplari:

http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=597815
http://www.auto24.ee/used/644109

Esimese puhul on tegu aasta uuema mudeliga ja kindasti on see ka rahakotile veidi kergem valik, sest eelarve on suhteliselt piiratud. Küll aga ei tekita just eriti usaldust suhteliselt vähene info ja läbivad trükivead kuulutuses (eks neid juhtub meil kõigil). Teise ratta puhul on iseenesest kõik korras, aga see soolane hind teeb asja hetkel natuke kättesaamatuks.
Lugupeetud Buellerid võiks rääkida, et kas minusugusel mehemürakal kes on 187cm pikk ja 95kg raske, on üldse mõtet selle ratta poole vaadata?
Kui kellelgi siinsetest inimestest on kokkupuuteid antud kahe rattaga, siis võiks ka julgelt sõna võtta, oleks väga tänulik. :bsmile:

Kuna see kevad olen saatnud 2 sama Buelli Eestisse,siis seetottu jai su postitus silma.Vaatasin UK Buelli pakkumised ule.Hetkel selline siin olemas -
http://cgi.ebay.co.uk/2003-BUELL-FIREBO ... 335d03c506
Rattale pole kull mingit lisavarustust juurde kruvitud,aga vaikse labisoiduga ja nagu tekstist void lugeda,on nous alghinnaga ara andma.(Seega Eestis ca 57000.-eek)
(Vaatasin ka kulupoolt ja see oleks 390.-GBP Eestini - et mitte segadust kulvata,siis loe minu toimetamisest ja ratta voimalikust Eestini joudmisest minu postist http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=14&t=44323)
Terv.
Timo

Kasutaja avatar

jansu24
Tsikkel: Versys 1000 SE

Lugemata postitus Postitas jansu24 »

sepikmees kirjutas:

Kui rihm katki peaks minema, siis seda kohapeal traadi ja joptvmatiga ei paranda :bsmile:

:shock: jääb tunne et keti vahetamine käib sõrmenipsuga...

Kui ise oleksin valiku ees, pooldan igal juhul rihma (kuna minu jaoks tähendaks see hooldusvaba sõitu) 8)

Terv,
Jansu

V-mootor on nagu lõvi taltsutamine ja rida mootor nagu kassi piinamine :)

HYOSUNG GT650Ri
Kasutaja avatar

Pikk
Mode

Lugemata postitus Postitas Pikk »

RD kirjutas:

Ma usun, et rihmaga teele jääjaid on täpselt sama palju, kui keti purunemise tõttu sõidu pooleli jätnuid. Kui rihm on õigeaegselt vahetatud, siis ei juhtu temaga mitte midagi ja insenerid, kes rihmakaitse disainisid on arvestanud, et rihmaratta vahele üleliia sodi ei satuks.

Ekstreemsused ei ole loomulikult välistatud, kui rihmaveoga ennast maa sisse plaanid puurida, siis on purunemise oht täiesti olemas, tavakasutusel on ta aga pommikindel!

Enda garaažis on samuti üks Buell olemas, kasvu mul 197 ja kaalu üle saja - saab sõita küll, kuigi vaatepilt vist suurem asi pole, aga Who Gives A Shit!! Peaasi et endale hea on. Sõidurõõmu pakub Buell küllaga!!!

Kes mett teeb, see mett sööb!

harimal
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas harimal »

jansu24 kirjutas:

:shock: jääb tunne et keti vahetamine käib sõrmenipsuga...

Vabanda, ei saa mitte norimata jätta ;)
Mõned mäkketõusuvennad suudavad vähem kui kahe minutiga mäe juurest tööriistakastini joosta, keti parandamiseks vajalikud jupid tuua, keti parandada ja seejärel veel rattaga mäkke sõita.
Vist oli Marjamäel konkreetne juhus. Täpselt ei mäleta, aga vaatepilt oli lõbus :bsmile:

Edit: Muidu teemasse ka - rihm on tavaliiklejale ikka sigamugav asi. Kui kruusateel hommikust õhtuni ei ralli, siis ei juhtu temaga midagi ning ausalt öeldes, kui rattal automaatõlitajat peal pole, siis matkates igas bensiinijaamas keti õlitamine ajab lõpuks ikka sita keema küll.

CarbTune karburaatorite sünkronisaator: http://nagi.ee/photos/harimal/7766255/in-set/125775/
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
Kasutaja avatar

Teema algataja
RD

Kuna see kevad olen saatnud 2 sama Buelli Eestisse,siis seetottu jai su postitus silma.Vaatasin UK Buelli pakkumised ule.Hetkel selline siin olemas -
http://cgi.ebay.co.uk/2003-BUELL-FIREBO ... 335d03c506
Rattale pole kull mingit lisavarustust juurde kruvitud,aga vaikse labisoiduga ja nagu tekstist void lugeda,on nous alghinnaga ara andma.(Seega Eestis ca 57000.-eek)
(Vaatasin ka kulupoolt ja see oleks 390.-GBP Eestini - et mitte segadust kulvata,siis loe minu toimetamisest ja ratta voimalikust Eestini joudmisest minu postist http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=14&t=44323)
Terv.
Timo

Kahjuks ei meeldi mulle need XB/R teps mitte :) just selle "ninaosa" pärast. Põhiküsimusele sain tegelikult juba vastuse ära, osta maksab kindlasti ja pikkus segama ei jää.

Kasutaja avatar

Soultrain
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Soultrain »

Fredy oli vist see mees, kes kunagi ütles, et Buell on hea ratas, esirehvi ei pea kunagi vahetama, sest maad see ju ei puuduta

Loud pipes save lives!!!

dubweiser
Tsikkel: bmw r1150 gs adventure

Lugemata postitus Postitas dubweiser »

ilmselt on esimese ratta müüjaks motohotell (kirjade ja tänava järgi kus pildistatud). ja kui mälu ei peta, oli kellegil härral foorumlasel natukene aega tagasi nende remonditöökojaga suur kana kitkuda just usaldusväärsuse osas.

sellest ei tasu nüüd mingeid konkreetseid järeldusi teha aga lihtsalt tuli meelde.

Viimati muutis dubweiser, 12 Mai 2010, 14:31, muudetud 1 kord kokku.

susla
Tsikkel: Back to Honda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas susla »

üks põhjus veel miks Buell osta, on see, et seda ju enam ei toodeta!
Kusssjuures mis puutub poltidesse ja mutritesse, siis pole vaja tollmõõdus võtmeid, istuvad euro omad kenasti.

koi
Tsikkel: GL 1800
Tänanud: 62 korda
Tänatud: 37 korda

Lugemata postitus Postitas koi »

EURO VÕTMED? (togi)

Viimati muutis koi, 13 Mai 2010, 00:31, muudetud 1 kord kokku.
Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.

bikepoiss

Lugemata postitus Postitas bikepoiss »

Terv!

Osata Buell ja sa ei kahetse oman ise ka Buell XB9S ja olen väga rahul rihma purunemist ära karda kett võib puruneda sama moodi ootamatult ja kui keegi kirjutas eespool, et mäkketõusu vanad parandavad keti paari min. ära siis ütleks, et nemad on sellega arvestanud ja neil töökoda ka sama hästi kui kaasas aga rihma vedu on ikka hea sujuv enda ratas käis ka Fredy juures hoolduses ja läbivaatusel ära ja mina olen tema tööga väga rahul hea ongi see,et ta valdab neid rattaid täielikult 101% Varuosadega ei ole ka probleemi kui mujalt ei saa siis www.fredy.ee Fredi käest võib ma usun tellida kasvõi jupp jupihaavel omale Buelli.

Buelliga saad õiget sõitu nautida!

Pidur on kiiruse surm,aga üleliigne kiirus võib olla inimelu surm!

susla
Tsikkel: Back to Honda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas susla »

kuule koi! ära siin verbaalselt klähvi. loe uuest mu lauset ja siis mõtle 3 korda, kui ikka vähe siis proovi uuesti jne, kuni millestki aru saad, punk!

Kasutaja avatar

Teema algataja
RD

Tänu kasutajale Hunnev olen nüüd õnnelik xb12s omanik :bsmile:

Kasutaja avatar

Teema algataja
RD

Keegi Buellidega sina peal olija võiks mulle rääkida, et kas tühikäigul pöörete seal 1000-800 peal tiksumine on normaalne nähtus. Nädal tagasi oli tühikäigul veel 1000-1200 peal :wack: enda jaoks on kogu see V2 teema veel nii uus nähtus, et ei ole kõikide asjadega kursis.

Kasutaja avatar

Hunnev
Kaupmees
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hunnev »

?? Kas tühikäik vajub ära ?

http://www.parnumoto.ee
ott@parnumoto.ee
Mootorratta kaubad, kuluosad, mootorrattad, atv-d 5665 9044
Mäevarustus Tootjalt K2 (LAUAD/SUUSAD/SIDEMED/SAAPAD)
Jalgrattad ja jalgratta varustus /Müük/ Hooldus/ Remont
THULE Sõiduauto haagised
Sõiduauto akud
Kasutaja avatar

Margusxx
Mode
Tsikkel: GSX1300RZ K750 CRF1000l
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 34 korda

Lugemata postitus Postitas Margusxx »

kas mootor sama soe kui siis kui eelmist korda vaatasid? jahedama mootoriga on ikka kõrgemad pöörded veidi, oleneb kütusest ka teinekord. kui nii väikesed vahed on siis pole arvatavasti muretsemiseks põhjust.

Hardcore,hardcore,hardcore,hardcore. Nothing less and nothing more...
Kasutaja avatar

Teema algataja
RD

Hunnev kirjutas:

?? Kas tühikäik vajub ära ?

Kolmapäeval võtsin statist kütust, nii et võib kütusest küll olla. Peale seda siis täheldasingi, et nüüd tiksub seal 800-900 peal (raske öelda tgtl kus vahemikus täpselt, aga alla 1000) välja muidugi ei sure. Mõlemal juhul oli muidugi mootor soe :)

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”