Buell XB9S

Kasutaja avatar

Teema algataja
RD
Tsikkel: Ducati XDiavel

Re: Buell XB9S

Lugemata postitus Postitas RD »

AndrusB kirjutas:

Jumala hea tsikkel on Buell.
Mina õppisin bulelliga õigesti tsikli peal istuma.
Viimase peal esipidur.
Sprort ratta jaoks s*** mootor. Kui oled ennem japsi R4 mootoriga sõitnud, siis mõtle ostu peale ainult sel juhul , kui sa tõesti
enam väga kiiresti sõita ei soovi. See ka üks suuremaid puudusi , minu arvates. Esimese ja teise käigu lülitamisel arvesta pikema vahega.
Ja Sul on varuks ainult 5 käiku . Kõik muu aga OK.
Rihm ülekanne võib Sind ootamatult teele jätta. Veljed on tehtud hiinas ja gripi peal on kiri japan( kui pole vahetatud).
Ma tahaks proovida ROTAXi mootoriga Buelli.
Ja milline hääl..... kui on õige summuti.

Nagu nimestki näha, on mul hetkel Fzs600, aga v2 tahangi just sellepärast, et ma kasuta seda r4 täies ulatuses nagunii ära. Tsopperi inime ka päris ei ole, järelikult jääbki Buell ;). Linnavahel sõitja rohkem olen, rinkat ei sõida.
Tegelikult tuli ka üks xb12s pakkumine, mis eeldaks küll kolmandiku võrra suuremat väljaminekut kui algselt arvasin. Vaatasin veel monsteri poole, aga miski häirib mind selle välimuses. Buelli xb/s seeria kergelt bulldogilik välimus on see, mis mulle kohe silma jäi.
Mis selle rihmaga on, et ta mind ootamatult teele jätta võiks?

Yamaha FZS600 --> Buell XB12s --> Aprilia RSV 1000R Tuono --> KTM SuperDuke --> Buell XB9s --> Mean Streak

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”