Biker.ee II aastapäeva järelvärinad
Moderaator: Moded
-
II
eee, tegelikult olin mina essa aga ma ei jõudnud ära saata
. Tänud kõigile kes Tulid. Elulahe oli- Teie tegite selle peo, aplaus orgkommiteele. Pildid....ma saatsin esimese sota ära...
Raigo pildid: http://www.zone.ee/midaiganes2/Biker.ee ... nnip%e4ev/
http://www.zone.ee/midaiganes2/
Tünnimullivanni vedajatele Erisuured tänud

Raigo pildid: http://www.zone.ee/midaiganes2/Biker.ee ... nnip%e4ev/
http://www.zone.ee/midaiganes2/
Tünnimullivanni vedajatele Erisuured tänud
Lugupidamisega
Teie Mossemees
pepe@biker.ee
Hakkame kütma!
OÜ Potipoiss
www.potipoiss.ee
Pottsepp & Korstnapühkija
pepe@potipoiss.ee
5588 671
www.twitter.com/Potipoiss
Konsultatsioon
Küttekollete remont
Ummistuste likvideermine
Teie Mossemees
pepe@biker.ee
Hakkame kütma!
OÜ Potipoiss
www.potipoiss.ee
Pottsepp & Korstnapühkija
pepe@potipoiss.ee
5588 671
www.twitter.com/Potipoiss
Konsultatsioon
Küttekollete remont
Ummistuste likvideermine
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Muljed...?
Muljed on kirjeldamatud.Need, kes kohal ei käinud, jäid paljust ilma.
Ekstreem jalgpall lume vahel ning kahe rannapalliga, XXXL suurusega vatitikkudega võitlemine, tünnisaun (see oli viimase peal), söök ja jook, seltskond...you name it
Isiklikult minule jäi müstikaks, mis kell mul pilt tasku puges
...Julgen väita, et viimased ća pool tundi on minul mäller
...
Suures kaikavõitluses Torpedo ja Ennuga (N) sain ilusti oma punase mahla ninast jooksma (pildil võite näha, kuidas näeb välja peldikupaberit täis topitud nina
)Elav muusika oli väga meeldiv...tänud Jukutom
Võib-olla tuleb jutule järg
Suured tänud korraldajatele, kes seda kõike reguleerisid
primo
Muljed on kirjeldamatud.Need, kes kohal ei käinud, jäid paljust ilma.
Ekstreem jalgpall lume vahel ning kahe rannapalliga, XXXL suurusega vatitikkudega võitlemine, tünnisaun (see oli viimase peal), söök ja jook, seltskond...you name it

Isiklikult minule jäi müstikaks, mis kell mul pilt tasku puges

Suures kaikavõitluses Torpedo ja Ennuga (N) sain ilusti oma punase mahla ninast jooksma (pildil võite näha, kuidas näeb välja peldikupaberit täis topitud nina

Võib-olla tuleb jutule järg

Suured tänud korraldajatele, kes seda kõike reguleerisid
primo
Viimati muutis Primo, 06 Dets 2004, 12:56, muudetud 1 kord kokku.
Challenge the Adventure.Ride The World
-
- Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
- Tänanud: 127 korda
- Tänatud: 50 korda
Nagu kohapealgi mainisin oli ikka tõega "full house" järgmine aasta, siis juba kindlasti suuremates ruumides ja orkestriga 
Muidu oli vahva nagu ikka. Aga ega sellise seltskonnaga ja sellise koguse õllega ei saagi ju igav hakata

Muidu oli vahva nagu ikka. Aga ega sellise seltskonnaga ja sellise koguse õllega ei saagi ju igav hakata

Some rules can be bent. Others can be broken.
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
-
- Kontakt:
Minagi sain sellise elamuse,mida olin lootnud: trehvasin paljusid toredaid inimesi,kelle olemasolust aasta eest mul aimugi polnud ja ka neid,kellest varem pisut teadsin,kuid kes kohe näitasid oma veelgi paremaid külgi ja sain vestelda nendega,kellega tahtsin,kõigiga,välja arvatud Primo,kellele kuidagi pihta ei saanud ja Tarts,kes kohale ei tulnud.
Loodetavasti tuleb mõni fotoseeria veel.....
Erisuured tänud organiseerijatele,kes ilmselt meie põhjustatud läbu eest ka mingit vastust omanikele andma pidid....
Ja Motopaks- kui kogunenud rahast mingi lõhutud asja kinnimaksmisel puudu tuli,küsi julgesti juurde,küll me annab
Loodetavasti tuleb mõni fotoseeria veel.....
Erisuured tänud organiseerijatele,kes ilmselt meie põhjustatud läbu eest ka mingit vastust omanikele andma pidid....

Ja Motopaks- kui kogunenud rahast mingi lõhutud asja kinnimaksmisel puudu tuli,küsi julgesti juurde,küll me annab

Ei ole olemas tigedaid inimesi, on hoopis vähe huumorit!
-
- Kontakt:
TÄHELEPANU!!! Palun laadige oma pildid ka Biker.ee galeriisse : http://biker.ee/bw2_gal.php
Niisiis,
Tänan omaltpoolt kõiki kes kohale tulid. Teie selle peo selliseks tegitegi nagu see oli. Korralduse kohapealt tundus asi igati kordaläinuna, selle avaldusega ei ühine kindlasti majarahvas
Aga... suur täna Jukutom'ile kes on vahva mees, tegi elektrile selgeks, et kes seal peremees oli ja esimese voolukatkestuse ajal tõmbas rahva pillimänguga käima.
Selle elektrikatkestuse tõttu jäid paraku ära tutvustusvoor ja auhindade jagamised. Auhindadega on lihtsam... need saadan lihtsalt hiljem laiali aga tutvustusvooruga peame järgmise aastani ootama või piltide vahendusel näod ja nimed kokku viima.
Suur tänu ka Metslasele ja Enzole tünnisauna eest ja Piiksule transa orgunni eest. Saun oli kuulujärgi hea kuigi ise sinna ei jõudud. Siinkohal tervitused Morrisele
Tänan veel Limitsit kelle mõttetöö ja orgunni tagajärgel said teoks kõik võistlused( need mis teha jõudsime) ja meie nii kuum köetav telk.
Telki küll ööseks keegi ei jõudnud aga selle eest saime hea kogemuse selle ülespanekust.
N vana m**n*
küll olla seda leida proovinud aga alkoholihaldjad olid ta valedele radadele juhatanud ja nii see telk tal leidmata jäigi
Tervitused veel Domingole kes maja nr. 10 võtmega Tallinnasse punus ja isand Morrise pambud majja lukutaha jättis.
Tervitused veel ka ida rahvale kes kaugelt maalt rõõmsa meelega kohale tulid. Tubli mees oli ka Mark kes kell 10 õhtul avastas,e t tal on vaja Moskvasse minna. Loodame, et tee oli talle armuline ja ta ilma viperusteta kohale jõudis.
Erisuured tänud Vana-Reinule kes mu laulu sisse punus ja üldse sellise ilusa ja toreda laulu valmis tegi. Ja Rein, kas sa sõitsid öösel paljaste kätega minema või?
Siinkohal sai mu mõttelõng otsa. Eks siis kui pildid üles pannaks saab hakata lünki täitma ja siis võib veel midagi meelde tulla.
Aitähh Teile kõigile
motopaks
Niisiis,
Tänan omaltpoolt kõiki kes kohale tulid. Teie selle peo selliseks tegitegi nagu see oli. Korralduse kohapealt tundus asi igati kordaläinuna, selle avaldusega ei ühine kindlasti majarahvas

Aga... suur täna Jukutom'ile kes on vahva mees, tegi elektrile selgeks, et kes seal peremees oli ja esimese voolukatkestuse ajal tõmbas rahva pillimänguga käima.
Selle elektrikatkestuse tõttu jäid paraku ära tutvustusvoor ja auhindade jagamised. Auhindadega on lihtsam... need saadan lihtsalt hiljem laiali aga tutvustusvooruga peame järgmise aastani ootama või piltide vahendusel näod ja nimed kokku viima.
Suur tänu ka Metslasele ja Enzole tünnisauna eest ja Piiksule transa orgunni eest. Saun oli kuulujärgi hea kuigi ise sinna ei jõudud. Siinkohal tervitused Morrisele

Tänan veel Limitsit kelle mõttetöö ja orgunni tagajärgel said teoks kõik võistlused( need mis teha jõudsime) ja meie nii kuum köetav telk.
Telki küll ööseks keegi ei jõudnud aga selle eest saime hea kogemuse selle ülespanekust.
N vana m**n*

Tervitused veel Domingole kes maja nr. 10 võtmega Tallinnasse punus ja isand Morrise pambud majja lukutaha jättis.
Tervitused veel ka ida rahvale kes kaugelt maalt rõõmsa meelega kohale tulid. Tubli mees oli ka Mark kes kell 10 õhtul avastas,e t tal on vaja Moskvasse minna. Loodame, et tee oli talle armuline ja ta ilma viperusteta kohale jõudis.
Erisuured tänud Vana-Reinule kes mu laulu sisse punus ja üldse sellise ilusa ja toreda laulu valmis tegi. Ja Rein, kas sa sõitsid öösel paljaste kätega minema või?

Siinkohal sai mu mõttelõng otsa. Eks siis kui pildid üles pannaks saab hakata lünki täitma ja siis võib veel midagi meelde tulla.
Aitähh Teile kõigile

motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Aitähhh
mul on püksid ilusti ära kuivanud tänaseks ja tervis on korras.
nii et mehed ja naised ärga kartke seda talvist tsiklisöitu.
ja motopaks kui sul öhtul igav on tule appi kuuseokkaid noppima

tänud veel kord
Käbi hakkab ettevalmistusi tegema et veebruaris soome kokkutulekule minna .
önneks on see aasta ainult 515km sinna ja teine samapalju tagasitulekuks
nii et mehed ja naised ärga kartke seda talvist tsiklisöitu.
ja motopaks kui sul öhtul igav on tule appi kuuseokkaid noppima

tänud veel kord
Käbi hakkab ettevalmistusi tegema et veebruaris soome kokkutulekule minna .
önneks on see aasta ainult 515km sinna ja teine samapalju tagasitulekuks

-
- Kontakt:
KÄES! Nüüd ma siis tean,kes mu kätt ja kõri kamandas!Tarts kirjutas:Tarts mitte ei tulnud kohale, vaid viibis see aeg enese kahjetsuseks Rootsi kunni juures. Aga hing oli ikkagi Veneveres. Kummalinejukutom kirjutas:... ja Tarts,kes kohale ei tulnud., et Sa seda seal ei tundnud. Ma ju kõikseeaeg sosistasin kõrva sisse, et minu eest kah mürtsu teeksid

Ei ole olemas tigedaid inimesi, on hoopis vähe huumorit!
Kirjutan siis minagi omad muljed siia:
1. Tänan lahedat korraldajate meeskonda, kuhu hulka kuulusid ka kõik tegelased, kes pakkusid lahedat vaatamist ja kuulamist...erilised tänud grahvile (kelle täishäälikute paketist pidi jõuga läbi närima), domingole (kelle ütlused panid nii mõnegi korra suunurki kõverdama), morrisele (raskejalgne ärataja
) ning loomulikult metslasele (kellega tekkis elav arutelu vanade rockipeerude elumõtte üle)
2. Tänan Torpeedot, kes hoidis mind mõistuse juures Veneverre sõidu ja tagasisõidu ajal.
3. Tänan seltsimees N-u, et ta lõpuks ometi tagasisõites magama jäi..Ja muidugi ka tänu selle eest, et tagasisõidu ajal sobitati ka mind nende austusväärsete tegelaste hulka, kes kandsid ühisnimetust vana m...n
4. Tänud ka Kobrale, kes on lihtsalt kallis.
5. midagi uut ja huvitavat mis nägin/kuulsin - käbi ei oska laulda(need ülihelid olid kõrvadele väga valusad), motopaks oskab suupilli mängida, inimesed on suutelised mitu tundi järjest tünnisaunas ligunema, N jäi ellu(vaatamata tema sõbralikkusele), intc suutis teist aastat järjest laadimise traditsiooni jätkata jne..
1. Tänan lahedat korraldajate meeskonda, kuhu hulka kuulusid ka kõik tegelased, kes pakkusid lahedat vaatamist ja kuulamist...erilised tänud grahvile (kelle täishäälikute paketist pidi jõuga läbi närima), domingole (kelle ütlused panid nii mõnegi korra suunurki kõverdama), morrisele (raskejalgne ärataja

2. Tänan Torpeedot, kes hoidis mind mõistuse juures Veneverre sõidu ja tagasisõidu ajal.
3. Tänan seltsimees N-u, et ta lõpuks ometi tagasisõites magama jäi..Ja muidugi ka tänu selle eest, et tagasisõidu ajal sobitati ka mind nende austusväärsete tegelaste hulka, kes kandsid ühisnimetust vana m...n

4. Tänud ka Kobrale, kes on lihtsalt kallis.
5. midagi uut ja huvitavat mis nägin/kuulsin - käbi ei oska laulda(need ülihelid olid kõrvadele väga valusad), motopaks oskab suupilli mängida, inimesed on suutelised mitu tundi järjest tünnisaunas ligunema, N jäi ellu(vaatamata tema sõbralikkusele), intc suutis teist aastat järjest laadimise traditsiooni jätkata jne..
Yamaha XJ600S aka Nublu
No nii, kribaks siis kah paar rida. Kõigepeal siis minugi poolt tänud kõigile kes kohale tulid, tore oli.
Erilised tervitused aga:
- Saarlasele ja Karujänesele, kes mind mingil põhjusel ära ei tundnud ja Karujänes lausa laterna alla uurimiseks tiris
,
- Raudpats`ile, kes oma imeviinaga (mesi-pipar) ringi jalutas, vat see oli kogemus,
- morris`ele, kui sul jälle midagi ära kaob siis ütle ja küll ma üles leian,
- N´ile, kes oli eee... tema ise. Kenasti õnnestus tal ka Mäo bensukas oma tunnuslausega ("vana m..." ) müüja neiu ühe sekundiga letitagant minema peletada
,
- Punapats`ile, kes terve õhtu mu kätt ja tuju hoidis
,
- Pikk`ale, kellel õnnestus lõpuks Motopaksu pruudiga tuttavaks saada
,
- jukutom`ile, kes ootamatu elektrikatkestuse ajal juhtimise üle võttis ja kitarriga kamina äärele ronis ning rahva laulma meelitas,
- Raigo`le, kes ma loodan, mind tulevikus enam ei Teieta (ega kopsakas keha naisterahva puhul veel rasedust ei tähenda
).
Loodan kõigiga varsti jälle kohtuda ja kui mitte enne siis hiljemalt järgmisel aastal, samal üritusel ja eeldatavasti uues kohas (tulen ja sisisen jälle natuke
)
Erilised tervitused aga:
- Saarlasele ja Karujänesele, kes mind mingil põhjusel ära ei tundnud ja Karujänes lausa laterna alla uurimiseks tiris

- Raudpats`ile, kes oma imeviinaga (mesi-pipar) ringi jalutas, vat see oli kogemus,
- morris`ele, kui sul jälle midagi ära kaob siis ütle ja küll ma üles leian,
- N´ile, kes oli eee... tema ise. Kenasti õnnestus tal ka Mäo bensukas oma tunnuslausega ("vana m..." ) müüja neiu ühe sekundiga letitagant minema peletada

- Punapats`ile, kes terve õhtu mu kätt ja tuju hoidis

- Pikk`ale, kellel õnnestus lõpuks Motopaksu pruudiga tuttavaks saada

- jukutom`ile, kes ootamatu elektrikatkestuse ajal juhtimise üle võttis ja kitarriga kamina äärele ronis ning rahva laulma meelitas,
- Raigo`le, kes ma loodan, mind tulevikus enam ei Teieta (ega kopsakas keha naisterahva puhul veel rasedust ei tähenda

Loodan kõigiga varsti jälle kohtuda ja kui mitte enne siis hiljemalt järgmisel aastal, samal üritusel ja eeldatavasti uues kohas (tulen ja sisisen jälle natuke

-
- Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid
Üli-Väga tore üritus oli.Sööki oli kõvasti,jooki veel rohkem.Rahvas oli ka tore
.
Kobra eks ma katsun meelde jätta selle pisiasja.Aga ,kes teab äkki oled järgmisel kokkusaamisel rase
.Nagu tuli uudis,et Torpeedo oli vahepeal isaks saanud.
Suured tänud ütleks veel Limitsile ja Motopaksule.kõva asjaga saite hakkama.
BTW mul käed valusad õrnalt vee rallist...

Kobra eks ma katsun meelde jätta selle pisiasja.Aga ,kes teab äkki oled järgmisel kokkusaamisel rase

Suured tänud ütleks veel Limitsile ja Motopaksule.kõva asjaga saite hakkama.
BTW mul käed valusad õrnalt vee rallist...
Ütleks ka omapoolsed tänud korraldajatele ja kõigile-kõigile, kelle tõttu see üritus lõbus ja tore oli. Saabudes küll (teatavatel põhjustel
) hilinemisega ja hetkel, mil pidu juba täies hoos oli (lauljad ja laulud tahtsid parajasti majal katust pealt tõsta), õnnestus enesel siiski nii saunatama kui ka pidutsema jõuda ja üritus vähemasti enese jaoks igati õnnestunuks lugeda
Zeek
P.S. aga ikkagi oleks tore olnud tsikliga ja juba päeval tulla...aga mis sa ikka teed, kui elu plaanidesse omi korrektuure teeb...

Zeek
P.S. aga ikkagi oleks tore olnud tsikliga ja juba päeval tulla...aga mis sa ikka teed, kui elu plaanidesse omi korrektuure teeb...
Elu on...
-
- Tsikkel: K-750M,BMW R100RS. Husaberg TE
Edastan enese pooltki suurimad tänud korralduskomiteele ja teistele asjaosalistele,tänu kellele see suurejooneline ja ülilahe üritus teoks sai.Muljed on vägevad ja selliseid üritusi võiks isegi rohkem olla,kui ainult üks kord aastas......igatahes sügav kummardus.Piiks ja co olid ikka õiged mehed,et mullivanni talveunest üles aitasid äratada.Hommikul tünni vaadates ja tühjaks lastes hoidsin küll hinge kinni,et kunas kellegi varbad või N-i kiiver paistma hakkab.......lõpp hea kõik hea.
Delta,K-175,K-750,SUZUKI GSXR 1100F,KTM600LC4,2 X KTM620LC4.KTM 525EXC,BMW R100RS.
-
- Tsikkel: Ural Solo '06
- Kontakt:
Jawohl! Möödas siis see üritus. Kahjuks mängudele jäin totaalselt hiljaks, kuna olin samal ajal tünnitransadele teejuhiks (suve-sügise osalesin vutis amatöörmängudel kaitsja/väravavahina ja nüüd finaalmängust jäin välja:( ). Neidudega ei näkanud (irw
), joomakaaslased vajusid üksteise järel ära ja tünn muutus ka lõpuks väljakannatamatult tuliseks, aga muhe oli üle hulga aja näha tuttavaid nägusid.
Muide, kui keegi leiab oma asjade hulgast ümbriseta või vales ümbrises Iron Maideni "Fear of the Dark" plaadi VÕI TEAB MIDAGI selle saatusest, siis olen tänulik iga infokillu eest.

Muide, kui keegi leiab oma asjade hulgast ümbriseta või vales ümbrises Iron Maideni "Fear of the Dark" plaadi VÕI TEAB MIDAGI selle saatusest, siis olen tänulik iga infokillu eest.
I'm not a gynecologist, but I'll take a look.
Nii, pildid kiiruga üleval, thumbide leht on vähe nõme, ilgelt suur. Aga kui pilte järjst läbi klikata next nupuga, siis see ei sega. Olge aga lahked kommenteerima! Ja loomulikult kehtib 100 eekune "võtkeseepiltmaha" teenus 
http://www.rennes.ee/pildid/venevere2004
Terv
EDIT!!! Thumbide leht on valesti genereerunud, piltide järjekord on vale rsk. Parandan millalgi ära.

http://www.rennes.ee/pildid/venevere2004
Terv
EDIT!!! Thumbide leht on valesti genereerunud, piltide järjekord on vale rsk. Parandan millalgi ära.
Rennes aka Pröksuga Mülka
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
Rennes, kuhu 3 sotti kannan?
tegelt olen siiamaani hoogu võtnud, et kirjutan mismoodi meeldis või midagi. aga ei leia sõnu.
nii tõeliselt vaba rahvas, kes oleks nagu aastaid juba üksteist tundnud - kõige meenutamine võtab vaid pead vangutama.
ootan kannatamatult uut võimalust kõigi inimestega uuesti kohtuda, et mis iganes eemärgil või tingimustel koos aeg viita.
tänan südamest.

tegelt olen siiamaani hoogu võtnud, et kirjutan mismoodi meeldis või midagi. aga ei leia sõnu.
nii tõeliselt vaba rahvas, kes oleks nagu aastaid juba üksteist tundnud - kõige meenutamine võtab vaid pead vangutama.
ootan kannatamatult uut võimalust kõigi inimestega uuesti kohtuda, et mis iganes eemärgil või tingimustel koos aeg viita.
tänan südamest.
Viimati muutis Pihelgas, 09 Dets 2004, 10:12, muudetud 1 kord kokku.
Niih, tänaseks ka mina vapruse värinatest üle saanud ja nüüd aeg kiidulauluks:
Kõigepealt loomulikult erilised tänud Motopaks&Kobra teamile ja kogu korralduskomiteele. Rennesele, Credole kiitus vahvate@irw piltide, Enzole ja Metslasele tünnisauna ning Morrisele kummardus supikatla eest
. Kindlasti ei tahaks jätta tähelepanuta meie laulu- ja pillitaate Toimi ja Jukutomi, minu lugupidamine. Käpp pihku väga bro kujule Limitsile ja hommikusele relvavennale Grahvile. N-le vanale M-le pikka pidamist
. Karujänesele, Kenile, Saarlasele ja külalisesinejatele Torpedole ja Uralile tänud hea seltskonna eest marsruudil Tallinn-Venevere-Tallinn. Ühesõnaga austusavaldus kõigile headele inimestele, kes olid ennast kohale veeretanud, et üks erikuradikõva üritus maha pidada, tnx.
PS. Kindlasti tervitan ka mäluauku, kes/mis salamahti kallale tuli ja nii mõnegi väärtusliku momendi kahjuks kustutas
Kõigepealt loomulikult erilised tänud Motopaks&Kobra teamile ja kogu korralduskomiteele. Rennesele, Credole kiitus vahvate@irw piltide, Enzole ja Metslasele tünnisauna ning Morrisele kummardus supikatla eest

PS. Kindlasti tervitan ka mäluauku, kes/mis salamahti kallale tuli ja nii mõnegi väärtusliku momendi kahjuks kustutas
Kes mett teeb, see mett sööb!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.