Mootorattateemaline küsitlus

Teema algataja
Maicle

Re: Mootorattateemaline küsitlus

Lugemata postitus Postitas Maicle »

Heya!

Mõtlesin, et anna teada, et vahepeal on siiski progress toimunud. Vabandan ka, kuna oleks võinud natuke varem juba anda töö valmissaamisest märku, rääkimata jagamisest nende toredate inimestega, kes küsitlusele vastasid ja loomulikult ka teiste soovijatega.

Niisiis, töö on mul esitatud, kuigi natukene venitan praegu, enne kui jagan, sest jäi kripeldama, et midagi on siiski puudu. Tahtsin ka seda öelda, et homme, 11. mail, toimub kõnealuse töö kaitsmine. (Minu oma konkreetselt ilmselt poole neljast umbes.) Tähendab, ma tutvustan lühidalt komisjonile tööd ning vastan retsensendi ja ametliku juhendaja küsimustele, muidugi ka teiste komisjoni liikmete omadele. Naljakas kusjuures on see, et komisjon koosneb 2-st eesti keele ja kirjanduse õpetajast, saksa keele õpetajast, raamatukoguhoidjast(ta alati kõige juures käpp :D ) ja keegi oli veel, keda enam ei suuda meenutada. Aga jah, ilus seltskond koos. :D (lol)

Suured tänud veel kord! (w)
Kait(ikka ei ole oma kasutajat teinud. Laisk vist või meeldib hoopis Maicle'i kasutaja nimel postitusi teha. Ei tea :D)
(crash)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Foorumist. Ettepanekud ja kriitika”