TEEMA LUKUS. Mida teie järgmisest loost arvate? → Re: Mida teie järgmisest loost arvate?
-
Teema algataja
Re: Mida teie järgmisest loost arvate?
Cado kirjutas:Alustada peab ikka mootori lahti võtmisest!
Mootor ei pea alati kokku jookma ,et ringi eri käi.
Midagi võib murduda ja see juhtub tihti äkki nii ,et eelmine omanik ei teagi.Muidugi enne oleks üldse mõistlik rääkida müüaga enne kui selline teema üldse teha siia!
Saan aru ,et seda sa veel teinud pole?Endal juhus ,et ühe R tüüpi ratta sidur libises kui ostsin ratta. (avastates oli ratas kinni makstud ja minu nimel juba ja müüaga teed lahku läinud)
Eelmine omanik vandus ,et ei teadnud sellest midagi kuna ,ei kasutanud iialgi ratta kogu võimsust ja sidur hakkas libisema viimase piiri peal. Tundsin ,et usun teda.
Leppisime kokku ,et maksame kumbki poole ja asi lahendatud. (polnud väga odav lõbu müüale)Nii ,et kõige pealt ikka räägi müüaga .
Teiseks tee kindlaks mis mootoriga juhtus.
Siis vaatab mis edasi saab.Sellise mootori remont vist väga kallis pole?
![]()
Nojahh ratas pole ka teab mis kallis ,nii et võib jõuda oma pooleni ratta maksumusest.
aga need juba minu mõttemõlgutused.
Mootor võetakse lähiajal lahti, aga kui ikka täna sealt osa õli välja lasti ning selles väga palju erineva suurusega metalltükke avastati, siis on ju selge, et midagi tõsist on mootoris juhtunud. Võibolla ma eksin, kuid mehaanik ütles küll, et midagi head sealt loota pole. Ja seda ütlesid eile ka mitmed tsiklivennad, kes mind otsima tulid, kui neist maha jäin.
Müüjaga ma olen rääkinud, aga eks praegu on ka tema jutt ikka pigem selline, et tema teada oli ratas täielikult korras, mingi aeg remontis ise ratast jne jne. Et kõik on tip-top. See ajendaski mind siia teemat tegema, et üldsuse arvamust kuulda. Ma ei ole ju meelega tema nime siia kirja pannud ja muid täpseid andmeid avaldanud, et talle kuidagi halba renomeed tekitada. Ma olen hetkel veel ikkagi heauskne ning loodan, et jõuame kompromissile, ja kui siin ka ikkagi enamus ütleb, et see oleks koht kompromissiks, siis see aitaks sellele kokkuleppele kaasa.