TEEMA LUKUS. Mida teie järgmisest loost arvate? → Re: Mida teie järgmisest loost arvate?
-
Teema algataja
Re: Mida teie järgmisest loost arvate?
atvracer kirjutas:Kohtus tuleb müüja advokaadilt vastulause"ja millega te tõestate et brauermoto oü s ei tehtud selle rattaga midagi ja et te ise tartus ei viibinud ega sõitnud sellega hoovipeal"?
Igate pidi on seis jama
Mul ei ole niikuinii mingit kavatsust asja kohtu kaudu lahendama hakata ning kõik siintoodud nö väited ja kolmandate poolte võimalikud kinnitused nendele väidetele on loomulikult kõik sellised, millega ma kohtus kaugele ei jõuaks ka. Aga nö inimlikul tasandil peaksid kõik aru saama, et mingit jama ma ei aja ning mis mõtet mul seda teha olekski..?
Tahaks lihtsalt tunnistust teiselt poolt, et jah, see võis ka tema viga olla, kui ta mootorit remontides (vahetas seal paar asja välja) midagi ehk valesti tegi vms, ja nüüd siis võtaks minu kompromisspakkumise vastu. Muud ma ei soovigi. Aga selge on see, et kui ta kavatseb teha nii nagu mõned siin arvavad, siis ma seda asja niimoodi ei jäta. Aga ma ei usu sellesse, sest üldiselt tundub ta väga mõistlik mees olevat. Lihtsalt ma ei ole talle veel konkreetset pakkumist, a la paned enda kuludega uue mootori peale või teed vana korda ja meie vahel on kõik korras, veel teinud. Aga ilmselt ma teen seda, kui teeninduses on mootor lahti võetud ning kahjude ulatus selge.