Yamaha Fz & Fazer omanikud (Fz1, Fz6, Fz1000)
Re: Yamaha Fz & Fazer omanikud (Fz1, Fz6, Fz1000)
pliuhkam kirjutas:XT kirjutas:Hei!
Kas oled oma FZ6 silmad põlema saanud?
Mul omal sama mure, et tahaks mõlemad tuled põlema saada? Olen paari spetsialistiga aru pidanud, aga keegi pole tihanud ette võtta? Leidsin guugeldades sellise lingi, kus päris üksikasjaline selgitus teema kohta - http://www.davidhurst.co.uk/2009/06/01/ ... lights-on/
Kas keegi teab ehk mõnd kohalikku nupumeest, kes sellise töö ette julgeks võtta?
Tänu!Enar
56601939Teemast juba kaua möödas, aga mina vedasin ühest laternast jutme teise ja panin lüliti igaksjuhuks vahele, et pikemalt täistulega sõites saaks lähitule välja lülitada. Paar hooaega on toiminud ja aku pole veel põduraks muutunud. Ratas on FZ6 Fazer 2005.
Enda Fazer -il korjasin ka teise lähitule juhtme uuesti ära - linnasõidul arvas foori taga, et ei taha enam mootor tuksuda nagu peab - hiljem selgus, et aku tühi - seega väga ei soovita seda teist tuld ühendama hakata, kuigi 2004 aasta mudelil oli selle juhtme vedamine ülimalt lihtne.
Küsimus Fazeri omanikele, ega kellelgil süütepooli kuskil riiulil 2004 fz6-le ei vedele (kahe väljundiga 2-3 silindrile)?
Olen üle aasta jamanud anomaaliaga, et pöörded mootori soojenedes kõikuma hakkavad ja kiirendamisel tõmbab hinge kinni - täna selgus, et süütepooli üks väljundahel viskab tühja kohta sisse. Seega kui kellegil vedeleb ja hea hinnaga kaubale saab oleks väga tänulik

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.