Odav alarm?

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Kasutaja avatar

Teema algataja
marx350
Tsikkel: Transalp 600, Suzuki RF900
Tänatud: 6 korda

Odav alarm?

Lugemata postitus Postitas marx350 »

Sooviks alarmikasutajatelt veidike infot odavama otsa hiina alarmide kohta. Näiteks on silma jäänud selline http://www.osta.ee/13026141 kuidas sellise alarmi kasutajad rahul on? Töötab või on täitsa mõtetu? Millist häält teeb signa pealepanekul, maha võtmisel? Ise olen juba ühe alarmi ostuga alt läinud seega ei julge väga osta enam igasugu värki.

yaan

Re: Odav alarm?

Lugemata postitus Postitas yaan »

ei soovitaks hiinakat. Mul onul oli autol hiinakas peal. Võttis maha ära. Hakkas ise tööle lambist ja lukustas uksi :D
vali siit lehelt parem midagi. Käivitused immod jne komplektis. Hinnad ka ok.
http://shop.ebay.co.uk/?_nkw=motorbike% ... pos=&gbr=1

Ercki
Tsikkel: XJ700X CBR929RR CRF450R CB919

Lugemata postitus Postitas Ercki »

Ütleme nii, et sisu on neil odavatel kõigil üks ainult pakendid on erinevad, anduritest on sageli ainult löögiandur.Natuke kallimad kus 2tagasisidega või üks tagasisidega üks tavapult, sellistel on juba natuke rohkem funktsioone aga paarisotised need suht rolludele mõeldud. Meta on juba midagi asisemat. http://images.google.com/imgres?imgurl= ... s%3Disch:1

Kasutaja avatar

taavi929
Tsikkel: CBR900RR...GSX1300R...

Lugemata postitus Postitas taavi929 »

http://cgi.ebay.co.uk/ADVANCED-MOTORBIK ... 2c542d7e3c sellist ei soovita.....muidu nagu toimib a puldi nupud on tülikalt välja ulatuvad. pulti võtekimu küljes hoides on sõidu ajal mitu korda alarm peale läinud ja sama ka pulti taskus hoides :evil: distants max5000m tähendab ka nii umbes 50m kui ikka seinu vahel on!

alambe
Tsikkel: Kawasaki Z750

Lugemata postitus Postitas alambe »

odavate tsiklialarmide suurim viga on nende suur energiatarve. Palju kokku puutunud, kus ratturid kurdavad, et nende akud tühjenevad imelikult kiiresti kui tsikkel näiteks nädalakese seisab jne. Lisaks siis valehäired ja ka katkestusahela mittetoimimine- seda siis kõige viletsamal viisil, eht siis kui sõita vaja on katkestus peal ja maha ei tule.

Kasutaja avatar

spike
Tsikkel: GSX 750F

Lugemata postitus Postitas spike »

Mul on kahepoolse sidega. Esimese asjana läks umbes 5. päeval pasun. Garantii vahetas välja - anti parem, originaal olevatki rohkem mänguasi. Lisaks on mõlemad kaitsmed (peakaitse ja suunatulede kaitse) läbi põlenud. Peakaitse isegi mitu korda. Baltic Chain Run'i ajal läks peakaitse nii, et korraks katkestas süüte. Ratas paukus mõned korrad ja käis edasi. Sai võimsamaga asendatud nagu soovitati. Viimane katsumus, mis ma tegin, oli see, et ratast pestes lasin kogemata pasuna vett täis. Kuni tühjaks valasin ja ära kuivatasin tegi õrna linnu sirinat. Kallutus ja põrutusandur. Alarm ise selline http://www.autoalarm.ee/web/index.php?2waymoto.

Üldiselt soovitan. Valehäireid pole andnud. Korra olen hommikumantliga välja jooksnud, sest kojamees virutas kogemata luuaga.

Kulu
Tsikkel: Aprilia Tuono

Lugemata postitus Postitas Kulu »

Mul sama mis Spikel. Olen rahul, välehäireid küll pole olnud. Paigaldus on sellel aga olnud kuidagi kahtlane/asjatundmatu. Nimelt kui jätta tsikkel seisma kui suund sees, siis valvesse pannes hakkab karjuma ja häiret andma ning häire vaigistamine on ka keeruline. Seda siis seepärast, et häire korral valvest mahavõtu nupp peatab korraks häire ning jätab samas valvesse, ent siis hakkab ta kohe ju uuesti üürgama. Paar korda olen ikka sattunud lolli olukorda, kus lihtsalt karjub ja ma paaniliselt üritan vaikust saada, aga ei õnnestu. Võib vabalt olla ka oskamatusest. Jääb kaks võimalust kas harjun ära, et suund välja või peab elekrtikut otsima, kes asja üle vaataks.

Elus on kaks tähtsat reeglit: ära kunagi ütle kõike korraga.

Ercki
Tsikkel: XJ700X CBR929RR CRF450R CB919

Lugemata postitus Postitas Ercki »

spike kirjutas:

Mul on kahepoolse sidega. Esimese asjana läks umbes 5. päeval pasun. Garantii vahetas välja - anti parem, originaal olevatki rohkem mänguasi. Lisaks on mõlemad kaitsmed (peakaitse ja suunatulede kaitse) läbi põlenud. Peakaitse isegi mitu korda. Baltic Chain Run'i ajal läks peakaitse nii, et korraks katkestas süüte. Ratas paukus mõned korrad ja käis edasi. Sai võimsamaga asendatud nagu soovitati. Viimane katsumus, mis ma tegin, oli see, et ratast pestes lasin kogemata pasuna vett täis. Kuni tühjaks valasin ja ära kuivatasin tegi õrna linnu sirinat. Kallutus ja põrutusandur. Alarm ise selline http://www.autoalarm.ee/web/index.php?2waymoto.

Üldiselt soovitan. Valehäireid pole andnud. Korra olen hommikumantliga välja jooksnud, sest kojamees virutas kogemata luuaga.

Ise olen ühe sellise paigaldanud ja omanik oli rahul, mingeid jamasid ei esinenud. Kaitsmete läbipõlemise kohapealt ütleks, et pead veidi tsikli el. skeemi kohandama ja see asi kaob.

Kasutaja avatar

spike

Mul paigaldas hr Qubik. Paigaldusele ei saa midagi ette heita. Ma tean ise, mida oleks saanud teha ehk veidi paremini (ei mul, ega temal polnud parasjagu termosukka kaasas), kuid ma olin sellega nõus. Seda suuna jama pole kunagi olnud, sest mul pole lihtsalt kunagi õnnestunud suunda sisse unustada. Aga karjumise kohalt on küll nii, et kui rattale istun ja ratta üles tõstan, siis enne vait ei saa, kui jalale tagasi lasen ja siis valvest maha võtan. Aga eks see ole ka rohkem harjumuse asi enne valve maha võtta ja alles siis selga ronida...

Kasutaja avatar

Psaiko
Tsikkel: R1
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Psaiko »

Mul on miski veel odavam (900 eeku) kui Spikel aga kahe-poolne ja kahe displeiga puldiga :!: ja paigaldas kah hr Qubik (w) . Ütlen ausalt, ma ei tea millest te siin räägite :ner: pole välehäireid olnud (mis iseenesest tingituna võivad siin eelkõnelejatel olla tuulest vms) :wack: . Puldi patareide või akude kiire tühjenemine :shock: 1 kuu (sest ta ju pidevalt kontrollib masina ja puldi vahelist ühendust) on täitsa normaalne aeg minumeelest. Minul toimib igatahes küll. Hetkel pole veel puldist käivitamine (ma olen ilgelt mugav tõbras) töös, aga Mr Qubik lubas ka selle kunagi üle vaadata ja tööle panna!
Lasin ta peale panna suures hirmus, et keegi kindlasti tahab mu kallikest ära viia, kuid tegelik kasutusvajadus on suht harv. Küsijale soovitan pigem osta endale kettalukk-alarm ja see rahuldab su igasugused vajadused. Minu kettalukk-alarm lagunes (sisu läks põrutusete tagajärel katki) muidugi panipaigas peale paari korda rinkal küljeli heitmist (crash) aga tädipoeg kasutab siiani lihtsalt lukku tagarattal lisalukuna

Kasutaja avatar

Cyberdyne
Tsikkel: Yamaha XT 660 X
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Cyberdyne »

Endal pakkuda uus ja karbis kahepoolne alarm 700kr kui huvi. Sellel nupud kah väga head ei ulatu väljapoole ja ei lähe midagi ise peale.

Kasutaja avatar

Kaszpar

Lugemata postitus Postitas Kaszpar »

Ise endale lasin paigaldada kahepoolse alarmi kohe kui tsikli ostsin. Siiamaani on ilusti ja tõrgeteta töötanud. Kuigi see vahemaa distants ja raadioside on nagu on. Linnas on maja ees ja 100m, aga märku ei anna. Ükskord tuttav tuli külla ja ütles, et mu tsikli seljas istutakse ja tehakse pilti, kuid pult ei andnud märku. Samas paar korda mõnes teises kohas on ilusti andnud nõks pikema vahemaa pealt. Patareide seisukohalt esimene, kestis nõks üle aasta ja sai garaazi minnes avastatud, et tühi on. Siis see aasta vahetasin juba kevadel kohe ära, et jamasi vältida.

Kasutaja avatar

Psaiko
Kontakt:

Kaszpar kirjutas:

Ise endale lasin paigaldada kahepoolse alarmi kohe kui tsikli ostsin. Siiamaani on ilusti ja tõrgeteta töötanud. Kuigi see vahemaa distants ja raadioside on nagu on. Linnas on maja ees ja 100m, aga märku ei anna. Ükskord tuttav tuli külla ja ütles, et mu tsikli seljas istutakse kui masina seljas istuti, miks ta siis ei röökinud??? ning ja tehakse pilti, kuid pult ei andnud märku vb olid patareid tühjad ja ilmselt polnud masin valveski :wack: . Samas paar korda mõnes teises kohas on ilusti andnud nõks pikema vahemaa pealt. Patareide seisukohalt esimene, kestis nõks üle aasta ja sai garaazi minnes avastatud, et tühi on. Siis see aasta vahetasin juba kevadel kohe ära, et jamasi vältida.

Kasutaja avatar

Kaszpar

Psaiko kirjutas:
Kaszpar kirjutas:

Ise endale lasin paigaldada kahepoolse alarmi kohe kui tsikli ostsin. Siiamaani on ilusti ja tõrgeteta töötanud. Kuigi see vahemaa distants ja raadioside on nagu on. Linnas on maja ees ja 100m, aga märku ei anna. Ükskord tuttav tuli külla ja ütles, et mu tsikli seljas istutakse kui masina seljas istuti, miks ta siis ei röökinud??? ning ja tehakse pilti, kuid pult ei andnud märku vb olid patareid tühjad ja ilmselt polnud masin valveski :wack: . Samas paar korda mõnes teises kohas on ilusti andnud nõks pikema vahemaa pealt. Patareide seisukohalt esimene, kestis nõks üle aasta ja sai garaazi minnes avastatud, et tühi on. Siis see aasta vahetasin juba kevadel kohe ära, et jamasi vältida.

See selga istumis intsident leidis aset 2-3nädalat peale alarmi peale panemist, patarei sai tühjaks aasta hiljem. Ja valvesse paneku kohta, raudselt oli valves, sest jooksin veel ise vaatama ja siis olid pildistajad kadunud. Näppisin tsiklit ja hakkas karjuma küll. :bsmile:

Kasutaja avatar

Psaiko
Kontakt:

Kaszpar kirjutas:
Psaiko kirjutas:
Kaszpar kirjutas:

See selga istumis intsident leidis aset 2-3nädalat peale alarmi peale panemist, patarei sai tühjaks aasta hiljem. Ja valvesse paneku kohta, raudselt oli valves, sest jooksin veel ise vaatama ja siis olid pildistajad kadunud. Näppisin tsiklit ja hakkas karjuma küll. :bsmile:

Aga siiski pidanuks tsikkel ju röökima!!! :shock: Minu oma annab häiret rakendudes mingi 15-20 sek. märku,siis jääb vait, ning kui uuesti näppida masinat jälle samamoodi rakendub 15-20 sekundiks alarm. Hiljem, kui isegi mitte teades, et on alarm peale läinud, puldist maha võtta siis ta annab helisignaalide arvuga märku, et alarm on olnud rakendunud!

Kasutaja avatar

Kaszpar

See on ainuke kord kui selline anomaalia on olnud. Kõik teised korrad ilusti ja kõvasti vingunud :) Ja andnud ka tsikli juurde tagasi jõudes märku, et on miski häire olnud. Ju siis poisid olid end niimoodi pildi jaoks jäädvustanud, et üksi andur alarmi ei rakendanud.

Heiko97
Tsikkel: Suzuki GSX-R 600 K7

Lugemata postitus Postitas Heiko97 »

Minul on halb kogemus odava signaga Cyclone 700kr!
Ostsin Dragbikest ja üritasin Tallinnas signa firmas (CarHolding) peale lasta monteerida aga pooled lubatud funktsiooni on sellised mida pole võimalik minu rattal kasutada! Kuigi ostes küsiti ratta mark ja aast jne ning lubati, et asi ok!

CarHolding aga pakub suht ok hinnaga normaalset signa mille 2000kr hind sisaldab ka paigaldust!

Suzuki GS500E, Honda CBR 600f f2, Suzuki GSX-R 600 K5, Suzuki SV 1000 K7, Aprilia RSV1000R, Suzuki GSX-R 600 K7

Credo

Lugemata postitus Postitas Credo »

kõigil ratastel on olnud gemeli alarmid. ei näe mõtet taga ajada seda 300 või 500 eeki, et siis odava sita maailmameistrivõistlustel esikoht saada...

userman

Lugemata postitus Postitas userman »

taavi929 kirjutas:

http://cgi.ebay.co.uk/ADVANCED-MOTORBIK ... 2c542d7e3c sellist ei soovita.....muidu nagu toimib a puldi nupud on tülikalt välja ulatuvad. pulti võtekimu küljes hoides on sõidu ajal mitu korda alarm peale läinud ja sama ka pulti taskus hoides :evil: distants max5000m tähendab ka nii umbes 50m kui ikka seinu vahel on!

Kuule millist alarmipulti sa üldse hoiad võtme küljest tampimas ja lendamas rattal lenksu peal, ma arvan, et varsti on igasugune pult omadega nässus sedasi.

Oman sedasama 5000m alarmi, kui hankida sai siis oli see saadaolevatest alarmidest kõige mõistlikuma hinnaga, mingit hiina rollerialarmi polnud mõtet hankida ja Gorilla jneteiste branditootjate hinnad läksid samas võimalusteklassis juba ikka ca 3x kõrgemaks. Lisana kui natuke skeemi uurida võiks toimetama saada ka puldi pealt käivituse ja süütekatkestuse.

Kahe puldiga komplekti hind tulu USA-st tellides koos postiga mingi alla 2k, Eestis pakutakse sama komplekti kohapeal vist alates 2.5k.

Alarmi kohta pole midagi paha öelda peale selle, et tundlikus võiks veidi tugevam olla, vaatasin skeemi üle ja põhjus on muidugi ka sealt hästi näha.
Puldi leviala kohta niipalju, et kui sul ainult 50m võtab siis vaata üle ega sa oma antennikaablit pole kusagile rulli keeranud vsm, endal võtab ikka läbi 4-5 plokkseina suht hästi ja veel 50m majani ka :lol:

Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Lugemata postitus Postitas Yerba »

Credo kirjutas:

kõigil ratastel on olnud gemeli alarmid. ei näe mõtet taga ajada seda 300 või 500 eeki, et siis odava sita maailmameistrivõistlustel esikoht saada...

Kus saaks gemeli alarmidega tutvuda, oskad mõnda edasimüüjat soovitada? Lähiajal ka alarmi vaja.. mõtlengi, et miski hiina risu vedeleb kodus karbis, aga ei tahaks seda peale ajada tsiklile..

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!

yamufighter

Lugemata postitus Postitas yamufighter »

Mul on müüa hea alarm Cyclone C11 alarm. Leiad üles müügifoorumist

Credo

Yerba kirjutas:
Credo kirjutas:

Kus saaks gemeli alarmidega tutvuda, oskad mõnda edasimüüjat soovitada? Lähiajal ka alarmi vaja.. mõtlengi, et miski hiina risu vedeleb kodus karbis, aga ei tahaks seda peale ajada tsiklile..

isogreen as ehk siis autotäht tondi selveri vastas (foxi poega sama maja). siiamaani on peaaegu kõikidel ratastel see peal olnud. pult võtmetega koos kolksumas, kolisemad, kukkumas ja muud moodi märatsemas lenksu peal. patareisid pole aastaid vahetanud. veekindel ja katki pole ka läinud. seega ma ei saa usermani küsimusest aru. ahjaa... nemad panevad vähemalt kõikidele yamaha keskuse ratastele neid peale kui ratas koos alarmiga tellitakse.

Kasutaja avatar

mofomofo

Lugemata postitus Postitas mofomofo »

Credo kirjutas:
Yerba kirjutas:
Credo kirjutas:

isogreen as ehk siis autotäht tondi selveri vastas (foxi poega sama maja). siiamaani on peaaegu kõikidel ratastel see peal olnud. pult võtmetega koos kolksumas, kolisemad, kukkumas ja muud moodi märatsemas lenksu peal. patareisid pole aastaid vahetanud. veekindel ja katki pole ka läinud. seega ma ei saa usermani küsimusest aru. ahjaa... nemad panevad vähemalt kõikidele yamaha keskuse ratastele neid peale kui ratas koos alarmiga tellitakse.

Ole hea ja räägi umbkaudsetest hindadest ka koos paigaldusega :arrow:

Kasutaja avatar

spike

Minu puldil on mõnus aknaga nahkkotike ümber. Aasta jagu on koos võtmetega kolksunud. Puldi patarei pidas vastu ühe hooaja. Kevadel pidin vahetama.

red buell
Tsikkel: BMW R1200R,Ducati 900SS,HD Spo
Tänanud: 42 korda
Tänatud: 106 korda

Lugemata postitus Postitas red buell »

Kulu kirjutas:

Mul sama mis Spikel. Olen rahul, välehäireid küll pole olnud. Paigaldus on sellel aga olnud kuidagi kahtlane/asjatundmatu. Nimelt kui jätta tsikkel seisma kui suund sees, siis valvesse pannes hakkab karjuma ja häiret andma ning häire vaigistamine on ka keeruline. Seda siis seepärast, et häire korral valvest mahavõtu nupp peatab korraks häire ning jätab samas valvesse, ent siis hakkab ta kohe ju uuesti üürgama. Paar korda olen ikka sattunud lolli olukorda, kus lihtsalt karjub ja ma paaniliselt üritan vaikust saada, aga ei õnnestu. Võib vabalt olla ka oskamatusest. Jääb kaks võimalust kas harjun ära, et suund välja või peab elekrtikut otsima, kes asja üle vaataks.

Selle suunatulehäda vastu aitab üks diood õigesse kohta ja ongi korras. Selline jama tekib osadel ratastel ning suur osa paigaldajaid ei ole sellise probleemiga kursis. Probleem on selles, et kui suund on sisse lülitatud ja signa lülitab suunatulesid läheb vool läbi suunatulelüliti süüteahelasse, lülitab ka süüte sisse ning signa hakkab karjuma.

Tsiklite elektritööd ja alarmid. Tsiklite ümberehitus. Tel:51O73O5
https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/

Credo

mofomofo > viimati sai 3,5k hakkama. töö kiire ja korralik, edasisi probleeme pole kunagi olnud.
kulu > ma ei saa sinust aru. sa kindlasti jätad autol ka suunatuled sisse kui parkima jääd. see peaks ikka elementaarselt sul pealuus oleama, et kui mingit nupufunktsiooni ei ole vaja, lülitad välja. tehnika ikka inimese ääretu lolluse ja rumaluse vastu ei saa :)

red buell
Tsikkel: BMW R1200R,Ducati 900SS,HD Spo
Tänanud: 42 korda
Tänatud: 106 korda

Lugemata postitus Postitas red buell »

[/quote]Kus saaks gemeli alarmidega tutvuda, oskad mõnda edasimüüjat soovitada? Lähiajal ka alarmi vaja.. mõtlengi, et miski hiina risu vedeleb kodus karbis, aga ei tahaks seda peale ajada tsiklile..

Ole hea ja räägi umbkaudsetest hindadest ka koos paigaldusega :arrow:[/quote]

Täpselt sama alarmi saab META nime all ainult puldid on normaalsemad (pisikesed ja kummist). Hind koos paigaldusega 2950.- minul.

Tsiklite elektritööd ja alarmid. Tsiklite ümberehitus. Tel:51O73O5
https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/

Kulu
Tsikkel: Aprilia Tuono

Lugemata postitus Postitas Kulu »

Credo kirjutas:

mofomofo > viimati sai 3,5k hakkama. töö kiire ja korralik, edasisi probleeme pole kunagi olnud.
kulu > ma ei saa sinust aru. sa kindlasti jätad autol ka suunatuled sisse kui parkima jääd. see peaks ikka elementaarselt sul pealuus oleama, et kui mingit nupufunktsiooni ei ole vaja, lülitad välja. tehnika ikka inimese ääretu lolluse ja rumaluse vastu ei saa :)

Eks ta autol viskab ikka ise suuna välja enamuse ajast. Pole ikka päris nii nagu tsiklil, et iga kord pead välja ka ise lülitama. Või kuulud sa ise selliste inimeste hulka, kes peavad suunatuld lisavarustuseks ega kasuta seda üldse ning seega ka selle sisse unustamisega probleeme ei teki.
Ei soovi siit mingit vaidlust juurutada. Olen vägagi rahumeelne inimene. :bsmile:

Elus on kaks tähtsat reeglit: ära kunagi ütle kõike korraga.

Credo

red buell > kui sa pead kuni 4cm pikkust kummiga kaetud pulti suureks, siis küll.
kulu > lihtsalt peale suunatule kasutamist tuleb see välja lülitada. keegi pole rääkinud suunatule lisavarustuses olemisest.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”