Odav alarm?

Ercki
Tsikkel: XJ700X CBR929RR CRF450R CB919

Re: Odav alarm?

Lugemata postitus Postitas Ercki »

spike kirjutas:

Mul on kahepoolse sidega. Esimese asjana läks umbes 5. päeval pasun. Garantii vahetas välja - anti parem, originaal olevatki rohkem mänguasi. Lisaks on mõlemad kaitsmed (peakaitse ja suunatulede kaitse) läbi põlenud. Peakaitse isegi mitu korda. Baltic Chain Run'i ajal läks peakaitse nii, et korraks katkestas süüte. Ratas paukus mõned korrad ja käis edasi. Sai võimsamaga asendatud nagu soovitati. Viimane katsumus, mis ma tegin, oli see, et ratast pestes lasin kogemata pasuna vett täis. Kuni tühjaks valasin ja ära kuivatasin tegi õrna linnu sirinat. Kallutus ja põrutusandur. Alarm ise selline http://www.autoalarm.ee/web/index.php?2waymoto.

Üldiselt soovitan. Valehäireid pole andnud. Korra olen hommikumantliga välja jooksnud, sest kojamees virutas kogemata luuaga.

Ise olen ühe sellise paigaldanud ja omanik oli rahul, mingeid jamasid ei esinenud. Kaitsmete läbipõlemise kohapealt ütleks, et pead veidi tsikli el. skeemi kohandama ja see asi kaob.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”