Viljandi mootorratturid
Moderaator: Moded
Re: Viljandi mootorratturid
kolp kirjutas:minu kollane passib centrumi ukse ees ja ootab tööpäeva lõppu
Said siduri korda?
Imestan, et üsna paljud viskavad isegi mulle käppa ( mopeediga sõidan - supermoto välimusega lihtsalt )
do kevin motoinimene ikka motoinimene vahet pole millega sõidab
do sepikmees hetkel tundub kõik toimivat ja sõit käib täie hooga
Minule võib pidevalt helistada, enamasti olen koguaeg sõidumees, 58091361.
Mina 12.oo Männa Statikast sõitma...Keegi liitub?? Teeks ühe veits pikema otsa(Tartu,Pärnu, Valga????), kuna linnas osad teed pinnatud ja sõida nagu hernestel...kipub pisemagi pealekeeramise juures saba liputama ning Tallinna tn. Jakobsoni peale keerates saab driftida
Ettevaatust siis...
Tere Viljandi!
Te Pernusse avamisele ka lähete? Vahest saaks Tartust tulijatega statis kokku ja kulgeks ilusasti üheskoos edasi?
-
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Mis kellast Viljandist start on? Bussika Statoilist, nagu alati? 13,00? Start siis, mitte kogunemine.
-
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Mina olen oma arvestuse teinud küll praegu sedasi, et kell 13.00 sõidaks sõidaks Statolilist välja. Tahaks enne paraadi algust käija Pärnus, mis iganes see keskus ka polnud, vahukoore rulli söömas
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
keegi kuskil tiirutab täna? üksi igav nagu
-
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
Kus Sa PÜTA olnud oled, kõik "lendavad" ju täna Pärnu peale, väljaarvatud mina, sest vaatamata minu ponnistustele hommiku kella 6.30-st ei ole tulede klemmi all pinget rohkem kui ca. 3 V, milles kamm, ei tea, seega kellele eelmine aasta see masin koos minuga ei meeldinud võivad nüüd tahulikumalt hingata.
-
ah tead,ei viitsind minna Pärnusse,hommiku poole oli ilm ka selline vesine,nüüd nagu kuivem,lähen teen vist mõned tiirud kuskil
-
täna keegi sõitma?või kõik nii koomas alles,linna peal aint üht/kaht ratast näind. kell 19 männa statoilis
Tere.
Te kes te seal sõitmas käite ja siin kokku lepite olete mõni kindel punt või võtate teisi ka kampa? Satun Viljandisse viimasel ajal küll üsna harva, kuid ikka teeks paar tiiru kohalikega. Nüüd lõpuks tsikkel pe**e all ja load taskus.
-
- Tsikkel: Aprilia Pegaso 650
Kui kruusa, pinnast ja rööpaid ei pelga, võin teada anda kuna sõidame. Meil üks honda magna ka pundis. Laupäeval mõõtsime soomaal ca 300 km kruusa, rööpaid ja liiva.
-
meix96 kirjutas:Tere.
Te kes te seal sõitmas käite ja siin kokku lepite olete mõni kindel punt või võtate teisi ka kampa?
Satun Viljandisse viimasel ajal küll üsna harva, kuid ikka teeks paar tiiru kohalikega. Nüüd lõpuks tsikkel pe**e all ja load taskus.
mina olin üksi eile statis,siis paar venda sõitsid mõned korrad mööda ja tulid siis juttu ajama,tegime paar tiiru. mul vahet pole,üksi lihtsalt igav.
aprill kirjutas:Kui kruusa, pinnast ja rööpaid ei pelga, võin teada anda kuna sõidame. Meil üks honda magna ka pundis. Laupäeval mõõtsime soomaal ca 300 km kruusa, rööpaid ja liiva.
kruusa tuleks mõõdaks ka hea meelega mõne pundiga,sest sõpradel pole enduurosid ja ehk saan ratta ka täna/homme sõidukorda
-
- Tsikkel: Honda Deauville
- Tänanud: 4 korda
Avastasin alles praegu, et siin Viljandi rahva jaoks "oma koht" on.
Tõsi küll - ma ei anna oma kulguriga motomehe mõõtu välja. Veerand liitrit on väikesevõitu mootor, pealegi on see rolleri kere sees. Kui Pärnus hooaja avamisel käisin, siis mulle tegi nalja Motopaksu nägu, millest võis välja lugeda küsimust: Mida tont sina siit otsid?! Suunas mind kähku eraldi parkima - väikesed sinnapoole.
kui ikka laus vihma ei saja siis on plaan rattaga tööle minna aga ei tea kas õhtul keegi mingi tiiru ka plaanib teha
aprill kirjutas:Kui kruusa, pinnast ja rööpaid ei pelga, võin teada anda kuna sõidame. Meil üks honda magna ka pundis. Laupäeval mõõtsime soomaal ca 300 km kruusa, rööpaid ja liiva.
Tere, neid pinnavorme ise kah ei pelga, oleks ka käpp kui sõiduks läheb.
-
Mina olen täna tsikliga tööl ja kui homme pussnuge ei saja, siis kah üsna kindlasti.
terv
siit küsimus viljandi inimestele, kas kellelgi on homme 09.05 auto treilerit laenata, oleks vaja otepäält üks auto ära tuua konksuga auto on endal olemas.
heategu saab tasutud.niiet abistajad andke endast märku kas siis siia v nr 55572351 treilat läheb vaja homme peale lõunat niiet võitte ka homme teada anda
tänud ette
kolp kirjutas:terv
siit küsimus viljandi inimestele, kas kellelgi on täna 09.05 auto treilerit laenata, oleks vaja otepäält üks auto ära tuuakonksuga auto on endal olemas.
heategu saab tasutud.niiet abistajad andke endast märku kas siis siia v nr 55572351 treilat läheb vaja täna peale lõunat või õhtu püoole
tänud ette
up
Terwised sõidumehed!
Nädala sees õhtuti tuuritatakse ikka meil siin linnapeal. Tunnistage ausalt üles, kes need on ja kusneid näeb!
Tuleks lööks kampa!
Ma veel meie linna motovendade seas suhteliselt tundmatu nägu, aga vb mu sõiduk on silma jäänud: nakediks löödud NTV650 ilma tuulekata ja kahene kroomlamp
yhesõnaga otsiks seltsi...
-
markomaan kirjutas:Terwised sõidumehed!
Nädala sees õhtuti tuuritatakse ikka meil siin linnapeal. Tunnistage ausalt üles, kes need on ja kusneid näeb!
Tuleks lööks kampa!
Ma veel meie linna motovendade seas suhteliselt tundmatu nägu, aga vb mu sõiduk on silma jäänud: nakediks löödud NTV650 ilma tuulekata ja kahene kroomlamp
Ma tuleks, aga:
Ma ei anna motovenna mõõtu välja (ikkagi rolleri seljas)
Sa ei viitsi minu järele oodata (650 vs 250 kuubikut mootorit)
Ma ei ole igal hetkel stardivalmis. Mis teha, pereinimene.
Küsiks ka mõne rumala küsimuse: mis tähendab "naked'iks löödud"? Ma hakkasin otsima, missugune see NTV650 on ja leidsin selle pildi:
http://commons.wikimedia.org/wiki/Speci ... nda_NTV650
Minu ettekujutused tsiklite "klassidest" on muidugi väga udused, aga ma arvasin, et see ongi "naked"?
markomaan kirjutas:Terwised sõidumehed!
Tuleks lööks kampa!
Mis värvi masin on?
Ise sõidan 125cc hondaga, musta värvi ja punase istmega enduro. Tuleks ka hea meelega kampa, aga ma jään vist maha.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.