Milline bike osta hinnaklassis kuni 45 000.-?
-
hr.mnd
Re: Milline bike osta hinnaklassis kuni 45 000.-?
endal läheb 4. hooaeg 600 hornetiga. Sai ka ostetud n.ö. "esimeseks rattaks" et saab meki suhu ja siis vaatab millise stiili peale minna. Hornet selline neutraalne. Pole üks ega pole teine. Praegu aga nii armsaks saanud, et loobuda pole plaaniski. Eelmisel suvel sai täitsa edukalt Leeduski vuramas käidud ja viimase päeva ots ca. 700 km. Seega ei saaks öelda, et ei kannata pikka maad sõita. Mul küll puudub võrdlus teiste ratastega aga ma ütleks küll et kui mõistlikult sõita (pole vaja kogu maailmale "ära panna") siis on 600 hornetit küll ja küll ning on hea nii linnas kui pikal distantsil. Ainsa miinusena võiks ehk välja tuua, et pikkadel otsadel annab suhteliselt madal sadul tunda (põlved väsivad vära). Ja ise suht normaalkasvus (177cm). Ma ei tea kui tihti baigi mehi politsei poolt maha võetakse aga ise olen pidanud kiiver peas politseid teretama ainult ühel korral ja seegi puhumis-reidil...
Eesmärk ei ole su maitset muuta vaid avardada valikuvõimalusi. Kui aga baik siis baik... ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.