Milline bike osta hinnaklassis kuni 45 000.-?

Otsustasid endale mootorratta load teha ja mootorratturiks hakata? Räägi siin kõigest, mis on seotud mootorratta lubade, eksamite, koolituse, lihtsalt tsiklisõidu või liikluse ja seadustega. Kindlustusest räägi ka siin.

Moderaator: Moded

tommy975

Re: Milline bike osta hinnaklassis kuni 45 000.-?

Lugemata postitus Postitas tommy975 »

.

Viimati muutis tommy975, 17 Mär 2012, 19:42, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

sverchik
Tsikkel: FZS 600

Lugemata postitus Postitas sverchik »

Alla 200 km/h pole mõtet bike'iga sõita. Siis saad alles mõnusa tuule alla. Aga olgem ausad sinusugusel mehel vaevalt on raha neid trahve kinni taguda. Mina soovitan küll, et kui kiirendusvõistlusel osaleda ei taha, ringrada ka ei plaani sõitma hakata, osta endale üks püstisema sõiduasendiga ratas, mõni naked bike või suurem supermoto.

per asfalt ad astra

Siipel
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Siipel »

Mine proovi mõnda neist ja ma söön oma vana sadula naha ära, et sul on mingi lollakas irve peale proovisõitu näos...

http://bike.motors24.ee/vehicles/175443 ... =price.ASC
http://bike.motors24.ee/vehicles/292841 ... =price.ASC
http://bike.motors24.ee/vehicles/244565 ... =price.ASC

hr.mnd

Lugemata postitus Postitas hr.mnd »

endal läheb 4. hooaeg 600 hornetiga. Sai ka ostetud n.ö. "esimeseks rattaks" et saab meki suhu ja siis vaatab millise stiili peale minna. Hornet selline neutraalne. Pole üks ega pole teine. Praegu aga nii armsaks saanud, et loobuda pole plaaniski. Eelmisel suvel sai täitsa edukalt Leeduski vuramas käidud ja viimase päeva ots ca. 700 km. Seega ei saaks öelda, et ei kannata pikka maad sõita. Mul küll puudub võrdlus teiste ratastega aga ma ütleks küll et kui mõistlikult sõita (pole vaja kogu maailmale "ära panna") siis on 600 hornetit küll ja küll ning on hea nii linnas kui pikal distantsil. Ainsa miinusena võiks ehk välja tuua, et pikkadel otsadel annab suhteliselt madal sadul tunda (põlved väsivad vära). Ja ise suht normaalkasvus (177cm). Ma ei tea kui tihti baigi mehi politsei poolt maha võetakse aga ise olen pidanud kiiver peas politseid teretama ainult ühel korral ja seegi puhumis-reidil...

Eesmärk ei ole su maitset muuta vaid avardada valikuvõimalusi. Kui aga baik siis baik... :bsmile:

Kasutaja avatar

yamahaR66
Tsikkel: Piaggio Zip SP 2

Lugemata postitus Postitas yamahaR66 »

kui kiirust ei kavatse ületada, mida ei saagi eriti teha, siis ei ole bikel mõtet. iga päev sõitmiseks on bike ebamugav. Mugavaks läheb ta alles suurtel kiirustel. Naked peaks kõige mõistlikum olema, hea kerge sõita ja ei kipu kiirust ka ületama(olen ise proovinud). Ega see bike nüüd nii mugav ka ei ole, kui Sa ütlesid, et roller on ebmugav, minu arvates on roller küll mugav, olen isegi nendega sõitnud. Pikka otsa bikega on küll kehv sõita. :wink:

Enda valik, mida võtad. R6 on mõistlik valik, kui vaatad bike

Üldeüldse ei saa võrrelda rolleri pritsungit tsikli pritsungiga. Mootorratas on palju töökindlam, kui roller. Ega need Apriliad, mingid head pillid ka ei ole. Omas tutvusringkonnas, kellel on olnud ka endal, on jäänud hal mulje. Enamik soovitab jaapanlast. :bsmile:

Yamaha Jog RR, Yamaha Aerox 100, Aprilia rs 125 , Yamaha R6, Yamaha R1

tommy975

No eks ma siin oma kandis ikka vaikselt sõidaks ka aeg-ajalt 200+km/h.Võõras kohas väga ei julge kuna neid mente on nagu "s***a" igal pool.
Seega mu esialgne plaan osta R6 lähebki vist käiku... :) Tuleb nüüd hakata nillima neid,et kus saab korraliku ja odavalt.

Kasutaja avatar

Kox
Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 34 korda

Lugemata postitus Postitas Kox »

tommy975 kirjutas:

No eks ma siin oma kandis ikka vaikselt sõidaks ka aeg-ajalt 200+km/h.Võõras kohas väga ei julge kuna neid mente on nagu "s***a" igal pool.
Seega mu esialgne plaan osta R6 lähebki vist käiku... :) Tuleb nüüd hakata nillima neid,et kus saab korraliku ja odavalt.

Siis pead 2tk. võtma korraliku ja odava...

Omatud: Yamaha R6 99/Yamaha R6 02/Suzuki GsxR 600 04/Kawasaki Zx6R 03/Kawasaki Zx10R 04/Yamaha R1 04/Buell Xb9R Firebolt 02/Yamaha R6 07/KTM 950 SM 07/Kawasaki Zx10R 09/Buell Xb9S Lightning 04/KTM Super Duke 05/Aprilia Shiver 08/Yamaha R6 07/3x Yamaha FZ1N 07&08/Aprilia Tuono 07/Aprilia Tuono V4R 11/KTM 1290 Superduke R 14/KTM 1190 Adventure 14/BMW R 1250 GS Adventure 19/Husq 701Enduro 20/Suzu VZR 1800 08/KTM 500EXC 24
Kasutaja avatar

poison
Mode
Tsikkel: sporta 1200
Tänanud: 17 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas poison »

tommy975 kirjutas:

Kus see sinu kant on, tean lapsed eemal hoida.

tommy975

.

Viimati muutis tommy975, 17 Mär 2012, 19:43, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

M.K
Tänatud: 22 korda

Lugemata postitus Postitas M.K »

Selllised teemasid on mustmiljon siin foorumis, kus keegi otsib bike i sellist hinnaklassis ja nagu deja vu käib igas sellises teemas jahumine, et kas mitte pole liiga võimas. Eks igaüks ise teab, mis teeb, aga
kas sul ise pole üldse huvi valdkonna vastu, et veidi kodutööd teha ja uurida, mis eelnevate aastate jooksul kirja on pandud? Automaatselt eeldad, et kõik viitsivad sinu eest sulle ratast valida. Nagu aru olen saanud siis põhiline kriteerium on see, et ratas tuus välja näeks ja su sõpradele muljet avaldaks. Lihtne ju : võta auto 24 lahti ja vali oma eelarve eest kõige tuusema välimusega ratas välja. Sõiduomadustel sa nagunii eriti vast vahet ei tee. 8)

The price of anything is the amount of life you exchange for it.

tommy975

.

Viimati muutis tommy975, 17 Mär 2012, 19:44, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

efendi
Mode
Tsikkel: KTM
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas efendi »

Mis sa jaurad siin, löö müügiportaalid lahti ja vali välja. Iseasi kas sa tahad seda R6, vaata natuke ilusamate ja erilisemate masinate poole. Neid selles hinnaklassis saada küll - kasvõi see näiteks: http://www.auto24.ee/used/701045

Tegelikkuses oleks sulle omale kasulikum alustada millegi selisega nagu ma allapoole lingin, aga kardetavasti ei näe need piisavalt machod välja, mõtle igatahes korralikult, selleks et sõprade ees laiata ei ole vaja errkuute. Vähem Biker Boyze ja Torque ;)

Naked

http://www.auto24.ee/used/634915

SM

http://www.auto24.ee/used/587878

Nagu eespool öeldud, keegi ei saa sulle nõu anda, sest sa ei tea ise ka mida tahad. Mina soovitaks sulle hoopis SM,see oleks algajale igati etem ja pealegi on minu arust R6 veidi siukse rullnokaimago endale saanud. Mitte et ratas iseensest halb oleks.

i am not totally useless, i can be used as a bad example.

Kes mett teeb, see mett sööb!

dubweiser
Tsikkel: bmw r1150 gs adventure

Lugemata postitus Postitas dubweiser »

efendi kirjutas:

...R6 veidi siukse rullnokaimago endale saanud. Mitte et ratas iseensest halb oleks.

...ausalt öeldes ma ei teagi täpselt kust mul selline kõhutunne on, et teemaalgataja puhul ongi tegemist rullnokaga :roll: :mrgreen:

tommy975

.

Viimati muutis tommy975, 17 Mär 2012, 19:44, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Lugemata postitus Postitas Yerba »

Kodanik noormees, kui Sa nii kindel oled, et see R6 on läbivalt õige ja just Sinu jaoks, siis ei ole mõtet enam siin teemas seda kangekaelselt kinnitada. Osta ära ja sõida. Ning mis puudutab BMWd ja rullnoklust, siis nende asjade meelevaldne seostamine pole küll sünnis.

tommy975 kirjutas:
dubweiser kirjutas:
efendi kirjutas:

...R6 veidi siukse rullnokaimago endale saanud. Mitte et ratas iseensest halb oleks.

...ausalt öeldes ma ei teagi täpselt kust mul selline kõhutunne on, et teemaalgataja puhul ongi tegemist rullnokaga :roll: :mrgreen:

Bemmi mul pole(olen sõitnud küll bemmiga).Lahja diisel mersuga veeren igapäevaselt (55kw,tavaline diisel).
Bemm teeb inimesest rullnoka :) Ja bemmi ma ei taha kunagi osta ka,kui ostan siis ta peab küll mega odav olema ja turuväärtus selline, et ma ta juba järgmisel päeval maha saaks müüa kasumiga :) :)

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!

tommy975

.

Viimati muutis tommy975, 17 Mär 2012, 19:45, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

jooksvate müügipakkumiste vaatamiseks on hea kasutada paika keeratud otsinguid:
http://mootorratas.ee/myygilingid

Kasutaja avatar

KIBU
Tsikkel: 701Enduro, FS450, FC450, Te250
Tänanud: 42 korda
Tänatud: 79 korda

Lugemata postitus Postitas KIBU »

tommy975 kirjutas:
poison kirjutas:
tommy975 kirjutas:

Kus see sinu kant on, tean lapsed eemal hoida.

Lasteaedade, koolide juures hakkan kohe kindlasti 280km/h sõitma,eriti seal kus on palju rahvast.Bussist väljuvate inimeste juures sõidan nii kiiresti kui võimalik,kui tramm on peatunud ja rahvas tuleb välja, siis tuleb kiirendada nii, et enne neid jõuad jms.(sinu loogika järgi?) :roll: :lol: :lol: :lol: Ei tea kuhu sellise mõistusega jõuab...

Ega nüüd nii napi mõistusega ka ei saa olla,et alevis/linnas hakkab (eriti veel algaja) sõitma 200+km/h
Aga eks ma postitan kunagi siia tulemuse mitu inimest (eriti veel last) olen saanud alla ajada.

...eks see su vanusest tingitud ja loodan et ajapikku seis paraneb ja kindlasti pole minu arvamuse avaldus viisakas a siiski tommy sa oled ikka täiesti lollakas mu meelest
ära ironiseeri nagu retard kuna su mõttetegevus on liiga pinnapealne et teiste postitusi mõista ja selline rumala huumoriga irooniline vastus kõlab topelt lollina.

5248653

southestchoppers

Lugemata postitus Postitas southestchoppers »

Suzuki gsx r 750 on pakkuda- kõik mis mootorit kurjemaks teeb on tehtud ja veel pole see ratas Eestis sõitnud. 2003 a ja sinivalges originaalkirjas.
55521555 kui huvi on tule vaatama.
Alar

Kasutaja avatar

Mait.V
Tsikkel: BMW S1000RR 17
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Mait.V »

southestchoppers kirjutas:

Suzuki gsx r 750 on pakkuda- kõik mis mootorit kurjemaks teeb on tehtud ja veel pole see ratas Eestis sõitnud. 2003 a ja sinivalges originaalkirjas.
55521555 kui huvi on tule vaatama.
Alar

kle mees,loe teemat ka,vend ostis juba bike ära ju (togi)
kibu pani ka asja paika (lol)

Jorma

Lugemata postitus Postitas Jorma »

You blow my mind....ma pole nii halba juttu ammu kuulnud. Räägid nagu 10 aastane: "Isal on mul bemm, linnavahel tõmbas igale autole kuuti." Ma usun, et parim variant oleks sulle olnud jäämine rolleri peale edasi paariks aastaks. Või siis oma "lahja" diisel mersu peale. Ei taha küll näha Krimis mingit videot kutist, kes Fireblade'iga sõitis 200'ga külavahel ja ajas lapse alla.

Kasutaja avatar

Juku21
Tsikkel: Susuki GsxR K2

Lugemata postitus Postitas Juku21 »

xjorma kirjutas:

You blow my mind....ma pole nii halba juttu ammu kuulnud. Räägid nagu 10 aastane: "Isal on mul bemm, linnavahel tõmbas igale autole kuuti." Ma usun, et parim variant oleks sulle olnud jäämine rolleri peale edasi paariks aastaks. Või siis oma "lahja" diisel mersu peale. Ei taha küll näha Krimis mingit videot kutist, kes Fireblade'iga sõitis 200'ga külavahel ja ajas lapse alla.

45 000 eest peaks päris vinge rolleri küll saama juba ju :mrgreen: :mrgreen: :wack:

50cc --> IZ Planeta 5, 1990 --> Honda CBR RR FireBlade 1998 --> Susuki Gsxr 2006
Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 338 korda
Tänatud: 435 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Täitsa sellise saab :)

http://vespa.piaggio.ee/rollerid/vespa-lx-50/

Ja natu bensuraha jääb ka üle!

Kasutaja avatar

Juku21
Tsikkel: Susuki GsxR K2

Lugemata postitus Postitas Juku21 »

mx77 kirjutas:

Ja kui võtad roosa veel, no siis oled ikka täis naistemagnet, muidu CBR-ga vuhised 200ga mööda nii et ei näegi naisi:D:D

50cc --> IZ Planeta 5, 1990 --> Honda CBR RR FireBlade 1998 --> Susuki Gsxr 2006

Shrek

Lugemata postitus Postitas Shrek »

Juku21 kirjutas:
mx77 kirjutas:

Ja kui võtad roosa veel, no siis oled ikka täis naistemagnet, muidu CBR-ga vuhised 200ga mööda nii et ei näegi naisi:D:D

:mrgreen: (lol) (lol) (lol)

Kasutaja avatar

Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

tommy975 kirjutas:

Nonii....lõpptulemuseks soetasin omale siis Honda CBR900RR FireBlade'i aastast 2000.(3 nädalat tagasi)
Praegu mõtlen küll,et mis ma selle kuuesajasega teinud oleks :)

Infoks sulle, siis 600 uuema ratta ja vanema 1000 cc ratta erinevus pole üldse suur...
Geenius. 600cc on ka sulle palju ilmselt, kui sa ratta võimsust piirad , st ei ole piisavalt mõistust...võid igaksjuhuks kumminaise ka osta, et mis sa selle pärise naisega ikka teed, ehk ei anna kätte piisavalt. sama teeb välja. :wack:

Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 367 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

uus 600-ne ongi tegelikult võimsam, kui vana tonnane. kergem jnejnejnejne... neid ei saa omavahel võrreldagi.

Kasutaja avatar

Penny
Tsikkel: Aprilia

Lugemata postitus Postitas Penny »

Piipz kirjutas:

uus 600-ne ongi tegelikult võimsam, kui vana tonnane. kergem jnejnejnejne... neid ei saa omavahel võrreldagi.

Sry ei saand vait olla ja pidin oma lolli küsimuse siia panema.

Selle loogika järgi peaks siis aastast 1990 1000cc on sama mis uuem 125 cc? :wack:

OMG I found A penny!

You Bastard!

Püss
Tsikkel: Fazer 600

Lugemata postitus Postitas Püss »

Ega kui tehnika progressi ei usu ja ainult liitreid kummardad siis paneme joonele 1960 aastakäigu 1000cc ja tänapäevase 125 cc :lol:

Shrek

Lugemata postitus Postitas Shrek »

Penny kirjutas:
Piipz kirjutas:

Sry ei saand vait olla ja pidin oma lolli küsimuse siia panema.

Selle loogika järgi peaks siis aastast 1990 1000cc on sama mis uuem 125 cc? :wack:

Võrdlus käis ju 600-sest ! Kuskohast sa selle 125 cm/3 välja lugesid?

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”