keti install Tartus weekendil?
Moderaator: Moded
Re: keti install Tartus weekendil?
mofomofo kirjutas:Palju tänapäeval üks korralik ketineetija ka maksab ?
Odavaim, mille UK ebayst leidsin, on see:
http://cgi.ebay.co.uk/Motorcycle-Chain- ... 4cee4c37b0
kas ka korralik?
Ja siin lehel leidub lausa £8 maksev vidin, mida küll ei julge usaldada.
koos katkestajaga hakkavad hinnad 65eurist
Tallinnas on Streetmotos aeg-ajalt 2 erinevat komplekti. Üks nö vaese mehe oma, mis maksab 400 kr kanti ja mida timmida eriti ei anna ning teine, tiba edevam sinna 1000-1100 kanti. Viimasel on siis igasugused lisad juures, et saaks erinevaid kette korralikult neetida.
Haamrist ja muudest vahenditest rääkides - vist oli üks Marjamäe mäkketõus see, kus (vist) Ummil läks kett stardis katki ning vähem kui 2 minutiga jõudis abimeeskond publiku seast tööriistadeni ja tagasi stardialasse joosta ning keti äragi parandada. Ma olen aga kohanud Tallinnas tsiklitöökoda, kus öeldi, et "keti paari lüli võrra pikemaks tegemine on keeruline töö ning võtab kindlasti üle poole tunni aega"
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
-
Teema algataja - Postitusi: 513
no 15 minutit on ju alati suitsupaus teeninduses
Hei,
nüüd seisan mina sama probleemi ees - vaja oleks vahetada nädalavahetusel Tartus ketikomplekt, aga probleem selles, et pole Tartus vajalikke tööriistu ning kõige suurem probleem - keskpukki, kuna rattal pole harki. Kui on keegi valmis töövahenditega abiks olema, siis on minu poolt garanteeritud!
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
Criffin kirjutas:Hei,
nüüd seisan mina sama probleemi ees - vaja oleks vahetada nädalavahetusel Tartus ketikomplekt, aga probleem selles, et pole Tartus vajalikke tööriistu ning kõige suurem probleem - keskpukki, kuna rattal pole harki. Kui on keegi valmis töövahenditega abiks olema, siis
on minu poolt garanteeritud!
misajast keskpukiga needitakse?
-
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
Kui Brauermoto nädalavahetusel lahti on, siis seal peaksid nad selle tööga hakkama saama. Kui ketilukk on, siis saab kodus ka ju vahetada. 15 eeku küsiti keti lülide vahelt võtmise eest, ei viitsinud ise relakaga mässama hakata selle raha eest. Lahtivõtmine/neetimine võttis miski 3 minti aega.
Edu
See see probleem ongi , et Annelinna korteris ei vaheta miskit pidi, eriti, kui ei ole keskharki või pukki ja vastavaid tööriistu käepärast.
-
Criffin kirjutas:See see probleem ongi , et Annelinna korteris ei vaheta miskit pidi, eriti, kui ei ole keskharki või pukki ja vastavaid tööriistu käepärast.
milleks on vaja ketineetimisel harki v pukki?
seda saab teha ju ka kyljejall.
-
mis moodi sa mootorratta annelinna korterisse said? Liftiga viisid üles?
Pukki või harki vaja selleks, et saaks tagumise hammaka ka ära vahetada .. ja eks ka eesmise vahetamine oleks vähe lihtsam
-
Criffin kirjutas:Pukki või harki vaja selleks, et saaks tagumise hammaka ka ära vahetada .. ja eks ka eesmise vahetamine oleks vähe lihtsam
selle saab ka teha kyljejalal!
ma vahetasin just omal kondid ära yx.. panin ratta kyljejalale,surusin õlaga ratta nii viltu kyljejalale,et tagaratas oli õhus.. ja voilaa.. kui on võtta sõber appi,siis on veel kergem.
-
topi mingi jubin kiigealla, kuidagi saad ta ikka ära fikseerida tagaratta eemaldamiseks.
Aga ikkagi, kuidas sa ratta korterisse said Huvitab kohe
Krdi tõbrikud ma ütlen .. eks peab siis kuidagimoodi nipitama - ega muud üle ei jää, lihtsalt ajakulu vähe suurem. Ega seal betoonivahel eriti pole vahet, kas oled korteris sees või väljas
-
- Tsikkel: ZX-10R
- Kontakt:
Kas sa pole ehk tagumise puki peale mõelnud? Selle abil saad tagaratta ilusasti maast lahti, ratta alt ära kakkuda ja teha sellega siis mida iganes sul pähe tuleb. Keti vahetamine sealsamas on lausa imelihtne.
Kui tahad võin puki täna Tartusse tulles autosse visata ja pühapäeval tagasti minnes võtaks ta sul siis käest ära. Helista kohe, kui sul on huvi, ma hakkan järgmise poole tunni jooksul liikuma.
Igast moto-juhtumiste piltwerk: http://flickr.com/raulkaidro
http://www.kawasaki.ee, http://www.maddog.ee
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
Mina panin ühe mõnusa suura tabureti ratta keskkoha alla. Andis vinnata seda ratast sinna taburetile, aga kahekesi hakkama saime, edasi võisin teha selle tagarattaga ükskõik mida: võtta ära/panna tagasi/teha seda kõike ajapeale.
Ei hakka uut teemat tegema, kirjutan siin olevale jutule jätku.
Ehk on kellelgi Tartus nädalavahetuseks laenata ketineetijat ning oskusteavet. Vastukaubas leiame ka kindlasti kokkuleppe! Eelkõige olekski tänulik mõne korraliku õpetuse eest..
Päikest!
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
Ma ei saa nüüd aru, kas kogu TARTU linn on hakanud kette vahetama ja kogu linna peale on ainult 1 neetija v?
-
- Tsikkel: Kawasaki VN2000
- Tänanud: 1 kord
Tõstan vana teema üles. Oleks kellegil laenata Tartus ketineetijat? Või veel parem tuleks mõistliku tasu eest mõni õhtu kohale ja neediks keti ära?
jorsin kirjutas:Tõstan vana teema üles. Oleks kellegil laenata Tartus ketineetijat? Või veel parem tuleks mõistliku tasu eest mõni õhtu kohale ja neediks keti ära?
Teeme ära! Helista 5074678
Kawasaki ER-5 -97>Yamaha YZF750R -95>Yamaha SZR660 -97>Kawasaki ZX-7R -97> Honda VT700C - 84> Yamaha XVS650
Kui mõni Tartlane on endale soetanud neetija ja soovib mõni eur osturahast tagasi teenida neetija laenamisega, siis võiks ühendust võtta. ÜKS DID 530 kett vajab neetimist. "Haamri meetodi" jätaks esialgu varu variandiks.
56681559 on mu number.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 366 korda
- Kontakt:
snah kirjutas:Hurt.Loe üle eelmist postitust, ära ole laisk.
*eelmist
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Piipz kirjutas:snah kirjutas:Hurt.Loe üle eelmist postitust, ära ole laisk.
*eelmist
Siiski üle-eelmist! Sest kui nüüd Hurt loeb snash'i postitust ja Sinu paranduse kohaselt loeb eelmist posti siis loeb Hurt ju enda postitust! Snash'i postitusest üle-eelmine on see, kus ketineetimist pakutakse.
PS! tuli selline väike tähenärimise tuju või pigem selline sõbralik tögamise tuju
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Kaevasin vana teema ülesse, aga ehk on kellelgi Tartu-Otepää piirkonnas neetijat laenata (ei jõua Saksast tellitut mitte ära oodata )?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.