Milline bike osta hinnaklassis kuni 45 000.-?

Otsustasid endale mootorratta load teha ja mootorratturiks hakata? Räägi siin kõigest, mis on seotud mootorratta lubade, eksamite, koolituse, lihtsalt tsiklisõidu või liikluse ja seadustega. Kindlustusest räägi ka siin.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Kri$o$
Tsikkel: rod ja pooleli xs
Tänatud: 1 kord

Re: Milline bike osta hinnaklassis kuni 45 000.-?

Lugemata postitus Postitas Kri$o$ »

kogu sinu jutu võib kokku võtta järgmiselt - peik peab olema nii et teistele meeldib ja teised ahhetavad, see, kuidas endale meeldib ja kuidas omal sõita, on pohh?
osta roosa roller ja tulemus on garanteeritud.

kui see vastus ei sobinud, siis vihjeks on üleval paremal nurgas aknake kuhu saad kirjutada mida otsid ning nupuke sõnaga Search (tähendab eesti keeles otsi).

Sex is like a card game, if you don't have a good partner, then you better have a good hand ...
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!

zx12r

Lugemata postitus Postitas zx12r »

Kri$o$ kirjutas:

kogu sinu jutu võib kokku võtta järgmiselt - peik peab olema nii et teistele meeldib ja teised ahhetavad, see, kuidas endale meeldib ja kuidas omal sõita, on pohh?
osta roosa roller ja tulemus on garanteeritud.

kui see vastus ei sobinud, siis vihjeks on üleval paremal nurgas aknake kuhu saad kirjutada mida otsid ning nupuke sõnaga Search (tähendab eesti keeles otsi).

Kas sa ütled päriselt ka "baik" kohta "peik"?

Vabandust, et OT.

Vastaks teemaalgatajale, kuid üheselt ei saa vastata ning romaani ei viitsi kirjutada. Sellises staadiumis - võta mis meeldib.

Kasutaja avatar

Junzu
Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas Junzu »

Võta see, millel dokumentides 25kw on, muidu on varsti vilkurid sabas.

SM570R 04' ->Z750 05'->Z1000 03'->R1 04'->R1 04'->GSX1300R 00'->Z750 04' & CB600f 01'->Z1000 03'->Z1000 03'->Buell XB9R->ZX10R 05'-> KTM SM950 04' & R6 07'->KTM 950SM 07'->KTM 990SD 07' ->Z1000 2011'->TE300i 19 ->EXC300 22''->890 Adventure R 23' & FE350 20' & TE300 24'
Kasutaja avatar

folf
Tsikkel: yamaha fzr1000r

Lugemata postitus Postitas folf »

vahet pole palju neid hobuseid aiste vahel on loeb ikka see mis kupli all .....kui arvad et suudad ennast talitseda siis võta ikka võimsam (crash)

Kasutaja avatar

Teema algataja
Kri$o$
Tsikkel: rod ja pooleli xs

Lugemata postitus Postitas Kri$o$ »

to fh
päriselt on nii, et nagu metsa hõikad nii sealt ka vastu kajab. kui inimene kirjutab bike, siis peik ning peiker (kohe näha et peiker, reklaami oled näinud) on õigel kohal. (togi)

Sex is like a card game, if you don't have a good partner, then you better have a good hand ...
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
Kasutaja avatar

Juku21
Tsikkel: Susuki GsxR K2

Lugemata postitus Postitas Juku21 »

On sul enne üldse mingit ratast olnud, oled sõitnud üldse mingi bikega kunagi???, Kui ei ole olnd, miks peab kohe 1000 olema, võta mingi rahulikum 600 nt. bandit vms. Tüüpilise algaja postitus muidu :wack: :wack: (lol)

50cc --> IZ Planeta 5, 1990 --> Honda CBR RR FireBlade 1998 --> Susuki Gsxr 2006

Prets
Tsikkel: Husqvarna 701 "Endu"
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 71 korda

Lugemata postitus Postitas Prets »

Loeks äkki avapostituse ennem läbi ka, eks? Tal oli üks tonnine valikus ja ülejäänud 600-sed.
Aga vaata sellise välimuse ja asendiga, mis kõige rohkem endale meeldib. Japsidel väga vahet ei ole - ühed töökindlad nad kõik. Peaasi, kuidas ratast hoitud.

(togi)
Kasutaja avatar

mofomofo

Lugemata postitus Postitas mofomofo »

Prets kirjutas:

Loeks äkki avapostituse ennem läbi ka, eks? Tal oli üks tonnine valikus ja ülejäänud 600-sed.
Aga vaata sellise välimuse ja asendiga, mis kõige rohkem endale meeldib. Japsidel väga vahet ei ole - ühed töökindlad nad kõik. Peaasi, kuidas ratast hoitud.

Rolluklubi sõps tuli nüüd siin välja :D

Kasutaja avatar

tali
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas tali »

Mis Su vigastus on???

18-aastane pereliige: "Äratuse helin on see n..ss, mis sul magada ei lase". :)
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
Kasutaja avatar

Snuffit
Tsikkel: Suzuki GSX1250 FA
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas Snuffit »

Ma vaatan, et masu on inimesed kurjaks teinud. Inimene tuleb abi paluma, kuid kõik hakkavad siin mõnitama ja mölisema ainult kurask (togi)

Midagi asjalikumat ka siis.

No r1 on vast algajale liiga võimas, võta jah pigem mingi 600ne, muidu võib tõesti juhtuda igasugu jamasid (crash)
Endal on siis Kawasaki Ninja zx6r ja see on mu esimene isiklik ratas. Pole midagi halba öelda ta kohta. Kerge, piisavalt kiire, ilus. Nii,et julgen soovitada küll.

Need rattad mis sa mainisid on kõik okeid. Selles suhtes, et lõpuks on see siiski sinu enda asi, milline kõige rohkem meeldib. Käi mõnel proovisõidul, pane pildid ritta ja vaata millise peale süda kõige kiiremini tuksuma hakkab :mrgreen:

Edu ja rohkeid kilomeetreid :bsmile:

Kasutaja avatar

Thesaarlane
Tsikkel: Kawasaki 636

Lugemata postitus Postitas Thesaarlane »

tommy975 kirjutas:

Seda ma arvasin et igast jama hakkab ka siia tulema,aga mida rohkem asjalikku juttu seda parem eks :)
Rollerit pole mul vaja osta kuna 2 aastat tagasi ostsin Aprilia SR50-R rolleri,maksis ta 35 000 (uuena ostsin),ja ta pole roosa :D
Kui sõna "bike" häirib siis võin öelda ka "baik?" maitse asi :lol:
Kõige pikem ma nüüd ka pole 178cm ja 70kg kaalu.
Varem olen sõitnud(lubadeta) Kawasaki ZXR 750-ga,kiirendus oli hea,mugavust ei oska kommenteerida eriti kuna pole teiste "baikidega" sõitnud ja pikki otsasid ei teinud, (lubadeta oma "rajoonist" kaugemale ei julenud minna).Igaljuhul oli mugavam kui roller :lol: rolleril suht jäigad amordid ja 90km/h sõites viskab jubedalt,"baik" on sellel kiirusel 10x parem.
Roller võtab sajale 5l,usun et "baik" võtab sama palju kui rahulikult sõita.
Mõistust peaks mul kupli all olema,kuna trahve ei kavatse niipea saada,ja ennem nii väga "kihutama" ei hakka kui kogemusi ikka mõne hooaja võrra rohkem on.
Tänan pakkumast seda 15 000-st hondat,usun et ennem sõidan rolleriga edasi kui selle ostan :wink:

Seda ka veel,et passi kavatsen nagunii selle 25kw toppida,kuna siin kandis on "mendid" ka lume alt välja sulanud ja küll nad "piiderdama" hakkavad :)

Olin minagi aasta eest selle valiku ees. Kuid nagu ma aru saan siis hakkad saama või oled 18.
Rollerit ja bike suht raske võrrelda omavahel ikka vaks vahet neil masinatel :) See koht kus ütled, et roller viskab jubedalt 90 pealt, siis ma arvan et sa eksid. Originaal rollerid on rahulikud, kui ise oled mod'inud siis eks see ole sinu enda süü - roller tohib sõita max 49km/h :mrgreen: . Kuid bike viskab ka ikka jubedalt. Ükskord ehmatas mind kui sõitsin laugest august läbi ja viskas perse sadulast lahti. Ei osanud, oodatagi ja suht jahedaks võttis.
Ja mõistuse koha pealt ma ei oleks nii kindel :mrgreen: - kui ikka adreka laks see, siis on mõistusest asi kaugel - been ther done that.
Kui ikka oled paar nädalat sõitnud ning tunne on juba kindlam kasvavad ka kiirused. Kuid vb sa oled arukas ning ulme taibu, kuid siis ei oleks sa ka rolleriga 90 sõitnud. Nii, et läheb sõitmiseks 100+ väga kiiresti.
Siin rääkisin omakogemustest nii, et ärge tehke üldistusi.
Aga koha pealt mis ratas, siis mina soovitaksin gixxerit alates sellest ajast kui K-tulid. Vanemaga võrreldes väiksem, kergem ning lihtsamini juhitav. Mul endal on vanem, sellega olen ka rahul. Kuid vanemaid ninjasi ei soovita: minule ei meeldi, kuidagi kipakad tunduvad mulle :D, või siis viga on asi olnud 3 ninjas korraga. Ise plaanisin ka cbr, kuid selle kohta ei oska suuremat midagi rääkida. Minu teema on ka kui paned otsingusse "gixxer vs ninja vs cbr"
Kas 125 pole plaaninud alustada ?

Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Lugemata postitus Postitas Yerba »

Minu tagasihoidlik arvamus - võta alustuseks sõiduasendilt ja olemuselt midagi mugavamat. Hea harjutada ja sõitma õppida. Eriti, kui jääb mootori jaksu piiranguks 25kW. Näiteks BMW F650 :)
http://www.mototehnika.ee/used/703536

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!

tommy975

Lugemata postitus Postitas tommy975 »

.

Viimati muutis tommy975, 17 Mär 2012, 19:39, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Lugemata postitus Postitas Yerba »

Tõenäoliselt läheb ostu-müügiga raha kaotsi küll. Vähemalt minul läheb iga aasta sellega omajagu raha minema. Aga see polegi nii oluline, emotsioon on peamine. Emotsioon kogeda midagi uut ja omapärast mootorrattas.
Ma kardan, et Sa ei taba nüüd esimese ostuna seda eluõiget ratast, ning ei ela sellega elu lõpuni koos. Vaid siiski vahetad ja proovid. Mis on igati loomulik asjade käik. Ei taha kedagi solvata, aga 350cm3-se vene masina arvele võttes saad Sa kindlasti meeldejäävalt palju remondi ja putitamiskogemusi, lisaks palju uusi ja toredaid tutvusi tsiklijuppe hankides ja otsides.
Aga kui baik, siis baik. Ei hakka vastu vaidlema ega norima - pakkusin lihtsalt enda nägemust pidi ühe tsikli välja. Minu kiiks lihtsalt, kuna endale meeldivad matka-touring-reisitsiklid.
Aga jaksu valimisel ja loodetavasti leiad midagi emotsioonitekitavat 8)

tommy975 kirjutas:
Yerba kirjutas:

Minu tagasihoidlik arvamus - võta alustuseks sõiduasendilt ja olemuselt midagi mugavamat. Hea harjutada ja sõitma õppida. Eriti, kui jääb mootori jaksu piiranguks 25kW. Näiteks BMW F650 :)

Ei meeldi eriti seda tüüpi masinad :)
Kunagi ma ju pean ikka midagi võimsamat ostma,ja iga ostu -müügiga võib minna raha kaotsi,aga ei pruugi(ma usun et läheb pigem kaotsi).
Harjutamiseks võin ma 350cc-se vene masina ka sama hästi arvele võtta (Iž-Planeta),see ka miskit 34kw vms...(usun et sellega raskem sõita kui "lääne" masinatega).

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
Kasutaja avatar

Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

Panthera kirjutas:

, CBR 600 RR oli minujaoks kõige mõnusamas mõõdus,

Ühinen arvamusega. RR on hea juhitavusega, piisavalt v6imas ja hea asendiga.
nii et kui pappi rohkem, võta 600 RR

Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee

Kasutaja avatar

Painteddeath
Tsikkel: Aprilia Tuono

Lugemata postitus Postitas Painteddeath »

Kui mõistus peas on, siis võid ka tonnise valida, aga kuna sul seda ei ole (ära võta südamesse, mitte ühelgi algajal ratturil ei ole...me ei sõidaks tsiklitega kui oleks (crash) ), siis vali parem esimeseks rattas 600-ne.
Ma õppisin sõitma mingi 250-sega ja see tundus üli äkiline olevat esialgu, siis läksin kuuesajasele üle, see tundus ikka ilge mölakas olevat ja jõudu oli üle pea. Läks hooaeg mööda ja võtsin jällegi võimsama.
Minu arvamus ja soovitus on sulle, et targem on võtta esimeseks rattaks veidi lahjem. Avastamis rõõmu jätkub ka kauemaks.
Samas , sina valid, sinu otsus.
Üheotsa pilet kabelisse on sul iga rattaga võimalik muretseda.

Edu :bsmile:

Lõpuks muutume paratamtult nendeks, kelleks teised meid peavad - Julius Ceasar.
http://www.pohjatuultepojad.net
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 693 korda
Tänatud: 455 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Hea tekst. "Kihutama esialgu ei hakka!"; "Rollu ostsin 35 tuhhiga (w) " jne..
Vanemate raha, Sinu tervis- osta või V-Max :wack:
Soovitan lugeda teemat "Õnnetused mootorratastega" -sea just üks viimaseid postitusi "õnnelikust" algajast.
Ja load teed Sa ka piiratud A !!!

Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kasutaja avatar

ragnar

Lugemata postitus Postitas ragnar »

Ise olin samas olukorras kunagi. Istusin läbi poodides nii 1000 kui 600 rattad. Ega sellest suurt targemaks ei saanud. Lõpuks ostsin selle mis silma jäi ja meeldis. Sõiduomadusest erinevate ratastega polnud aimugi. Ega seda interneti vahendusel saagi selgeks. Nüüd olen 3 aastat sõitnud ja tean täpselt milline järgmine olema peab.
Edu katsetamisel.

Lcf666

Lugemata postitus Postitas Lcf666 »

Avaldan siis oma isikliku arvamuse.Mine poodi ja proovi erinevaid tsikleid istumise all.Tee hoovi peal väike ring ka.Saad istumis asendist pireke aimu.Esimese tsikli soovitaks odavama osta,sest peale esimest hooaega tahad äkitse miskit muud.Müügiga kaotad alati raha.Investeeri parem varustusse.Võib vaja minna.

Kasutaja avatar

justcraizy

Lugemata postitus Postitas justcraizy »

Linnas täristamiseks on täiesti piisav 250nene, natuke ülekannet muuta ja tõmme on väga hea.
Muidugi mina peale Kawasaki midagi muud ei soovitaks :mrgreen:

zx6r(04)->zx6r(06)->zx10r(08)-> cbr600rr(07)
Kasutaja avatar

rannamees
Tsikkel: FZS 1000
Tänanud: 414 korda
Tänatud: 80 korda

Lugemata postitus Postitas rannamees »

tommy975 kirjutas:
Yerba kirjutas:

Ei meeldi eriti seda tüüpi masinad :)
Kunagi ma ju pean ikka midagi võimsamat ostma,ja iga ostu -müügiga võib minna raha kaotsi,aga ei pruugi(ma usun et läheb pigem kaotsi).
Harjutamiseks võin ma 350cc-se vene masina ka sama hästi arvele võtta (Iž-Planeta),see ka miskit 34kw vms...(usun et sellega raskem sõita kui "lääne" masinatega).

Miks sa arvad, et leiad kohe õige tsikli omale ?
Ma tooks võrdluseks autoteema, kuigi sul ilmselt veel autot pole.
Saad vanemaks, hakkad autot vahetama iga paari aasta või erijuhul ka paari kuu tagant- emotsioon ja tahtmine midagi uut proovida juhib.
Sama on ka tsikliga. Sõidad hooaja, äkki kaks ja vahetad välja.
Raha kaotad niikuinii, see on REEGEL!
Nagu juba eespool öeldi, investeeri kõigepealt varustusse, vahet pole, kas crash toimub 45000 või 10000 tsikliga, vastu maad käid SINA!
Edu valimisel ja osta see, mis meeldib, maitse muutub ajas niikuinii. :bsmile:

Pilt
Kasutaja avatar

Source

Lugemata postitus Postitas Source »

Olin ise ka eelmine aasta selle valiku ees ja postitasin siia ka kysimusi aga siin alguses tuleb suur virin ainult, ala toonides "lammas, sõidad surnuks jne" Minule soovitati ka mitu ratast osta et siis kui katki sõitnud olen siis saan mitmest kokku klappida. Ei tea eks mõned on vb kadedad et hauguvad siin :)
Enivai vahet pole kas 600 või 1000 võimsuse poolest kui mõistus peas. 600 eelis on et ta on väiksem ja lyhemale parem. Mina võtsin zx9r ja pikkust on 185 ja väga rahul ja elus ja terve ka, kiuste mõnede foorumikaaslasetele :)
Ei tea kyll hindadest hetkel aga kas tõesti 45k saab R1 kätte juba?! Võimalik et see võib päris kohv olla. Vb on parem vaadata korralikumat ratast nagu ytlesid soovid pikemaks ajaks, mitte iga hooaeg uut ratast osta. 750 gixxerid on ka päris head ju.
Eks vaata mõned välja ja mine proovi ära mis rohkem istub, võta ära :)

Kasutaja avatar

X11
Tsikkel: Honda X Eleven

Lugemata postitus Postitas X11 »

Minu soovitus oleks kõigepealt läbi mõelda,mis sa plaanid rattaga ette võtta,kas lühemad otsad linnavahel või pikemad kruiisid. Samas ka,mis rattad sõpradel on ja mis sõite nemad harrastavad. Ja kas tahad ka ringraja treeningutel hakata "käppa" harjutama ! Ma olen ka igasuguseid "riistapuid" pidanud (endurod,baigid,naked-id ) ja olen nüüd juba neljas hooaeg Honda X Elevenit ( blacku naked variant ) pidanud. Sellega on lahe baana peal pikki otsi panna :D Linnavahel pole sellega 1. ja 2. käiguga mõtet töristada. Et siis ratas kas välimuse pärat linnas eputamiseks või mugavaks sõitmiseks :bsmile:

Kasutaja avatar

Kox
Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 34 korda

Lugemata postitus Postitas Kox »

Selle raha eest võta Gixxer või R6/R1, kuna normaalset Hondat sa selle rahaga ei saa. RR oleks muidu väga hea ratas!
Võimust ära karda, ise sai ka 4 aastat tagasi kohe R6-ga alustatud ja kuulatud igaltpoolt et lahjema oleks pidanud võtma ja matkarattast alustama jne jne...
Võta see mis endale meeldib ja eelista 25kw peale "piiratud" rattaid, jääb endal jändamist vähemaks, kuigi miskit keerulist piiramises pole.
Mõistus peas siis ei ole midagi hullu :bsmile:

Ja teised nö. "vanad olijad" on siis raske 2 lauset normaalselt kirjutada??? On vaja kohe hakata lärtsuma et beiker ja beik jne jne.. ise olite ka kunagi algajad!!!!

Omatud: Yamaha R6 99/Yamaha R6 02/Suzuki GsxR 600 04/Kawasaki Zx6R 03/Kawasaki Zx10R 04/Yamaha R1 04/Buell Xb9R Firebolt 02/Yamaha R6 07/KTM 950 SM 07/Kawasaki Zx10R 09/Buell Xb9S Lightning 04/KTM Super Duke 05/Aprilia Shiver 08/Yamaha R6 07/3x Yamaha FZ1N 07&08/Aprilia Tuono 07/Aprilia Tuono V4R 11/KTM 1290 Superduke R 14/KTM 1190 Adventure 14/BMW R 1250 GS Adventure 19/Husq 701Enduro 20/Suzu VZR 1800 08/KTM 500EXC 24
Kasutaja avatar

Junzu
Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas Junzu »

Panthera kirjutas:

Pakuks siis enda ratast sulle... Honda CBR, 600-ne, 25 KW, politseinikega dokumentide osas probleeme ei tule.
Miks peaksid mu tsikli valima? Müüksin Sulle selle 15 000 krooniga, sest ei ole mõtet 45 000 krooni eest end kabelisse sõita, saab palju lihtsamalt ja odavamalt.
Pidureid tsiklil ei ole, sest piduriklotsid on ära kulunud, samuti on rehvid slikiks kulunud, seega ei pea muretsema, et ehk on pidamine liiga hea kurvis.
Välimus on suht rebel, tõmbab naisi kindlasti ligi. Punane-must kombinatsioon läheb tüdrukutele peale ning sõpradele paistab ka ägedana.
Mõned kukkumisejäljed on, see lisab ainult respect-i.
Peace :bsmile:

Soovitan ka Raineri ägedat ratast. Mahutab vähemalt 3 sõpra peale sinu, tüdrukuid mahub veel rohkem. Raju häält teeb ka veel. :bsmile:
Pilt

SM570R 04' ->Z750 05'->Z1000 03'->R1 04'->R1 04'->GSX1300R 00'->Z750 04' & CB600f 01'->Z1000 03'->Z1000 03'->Buell XB9R->ZX10R 05'-> KTM SM950 04' & R6 07'->KTM 950SM 07'->KTM 990SD 07' ->Z1000 2011'->TE300i 19 ->EXC300 22''->890 Adventure R 23' & FE350 20' & TE300 24'

miki

Lugemata postitus Postitas miki »

Kox kirjutas:

Selle raha eest võta Gixxer või R6/R1, kuna normaalset Hondat sa selle rahaga ei saa. RR oleks muidu väga hea ratas!
Võimust ära karda, ise sai ka 4 aastat tagasi kohe R6-ga alustatud ja kuulatud igaltpoolt et lahjema oleks pidanud võtma ja matkarattast alustama jne jne...
Võta see mis endale meeldib ja eelista 25kw peale "piiratud" rattaid, jääb endal jändamist vähemaks, kuigi miskit keerulist piiramises pole.
Mõistus peas siis ei ole midagi hullu :bsmile:

Ja teised nö. "vanad olijad" on siis raske 2 lauset normaalselt kirjutada??? On vaja kohe hakata lärtsuma et beiker ja beik jne jne.. ise olite ka kunagi algajad!!!!

Viimase lause eest viis tugrikut.
Ja teemaalgatajale: võta mis meeldib ja kõik. Pole sul siin vaja seda kehaasendi ja mugavuse ja eputamise juttu lugeda. Kui meeldib bike (või beik või paik või huiaik- mis neil vahet, ei tea) siis võta bike. Kõik sobilikud variandid sa juba nimetasid.

Peace, out

Kasutaja avatar

õemehe õemees
Tsikkel: Freewind

Lugemata postitus Postitas õemehe õemees »

Mis tähendab "kui meeldib bike, siis võta bike"? Kõhkle ikka veel pisut, mõtle ka endurtside ja kroomide peale ja arutle seda teemat kindlasti iga juhuslikult kohatud tsiklimehega. Muidu võib veel juhtuda, et saadki endale suveks ratta. Hulk raha kohe vastu taevast. Lisaks on praegu bensiini hind kole kõrge. Ohtlik on ka ja algajad ikka kukuvad kole palju. Mõistlik on ratta selga ronida alles siis, kui sul juba sitaks kogemusi on. Käi ikka parem jala, või sõida autoga .....

Ma saan aru, et laibarauad antakse siis, kui end peaaegu surnuks sõidad, aga kas kukkumispunne antakse ka stiili eest, või lihtsalt iga korra eest üks?

Kroox
Tsikkel: Thunderace, Africa Twin

Lugemata postitus Postitas Kroox »

SV650 poole võib ka esimese ratta ostul vaadata.

Kasutaja avatar

Mait.V
Tsikkel: BMW S1000RR 17
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Mait.V »

Mina vaataks ka esimese tsikli puhul endurode poole,siis saab korraliku põhja alla.
Enduroga sõites saab õige tunnetuse kätte,paar aastat sõidad enduuroga ja alles siis tasub vaadata bike poole.Alustasin ka ise dr 400 suzukiga ja peale seda ktm 620 ning alles siis sai hakatud bike proovima,endale istub kõige paremini r tüüpi kuna plaanis väikestviisi rinkat sõita.

Kasutaja avatar

westel
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas westel »

Osta see mis kõige rohkem endale meeldib ja vaata, et mootor piisavalt võimas oleks.

IZH kirjutas:

Mina vaataks ka esimese tsikli puhul endurode poole,siis saab korraliku põhja alla.
Enduroga sõites saab õige tunnetuse kätte,paar aastat sõidad enduuroga ja alles siis tasub vaadata bike poole.Alustasin ka ise dr 400 suzukiga ja peale seda ktm 620 ning alles siis sai hakatud bike proovima,endale istub kõige paremini r tüüpi kuna plaanis väikestviisi rinkat sõita.

Kle vennas... mis kägu sa siin ajad, lähme sõitma parem :P

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”