Milline bike osta hinnaklassis kuni 45 000.-?

Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Re: Milline bike osta hinnaklassis kuni 45 000.-?

Lugemata postitus Postitas Yerba »

Tõenäoliselt läheb ostu-müügiga raha kaotsi küll. Vähemalt minul läheb iga aasta sellega omajagu raha minema. Aga see polegi nii oluline, emotsioon on peamine. Emotsioon kogeda midagi uut ja omapärast mootorrattas.
Ma kardan, et Sa ei taba nüüd esimese ostuna seda eluõiget ratast, ning ei ela sellega elu lõpuni koos. Vaid siiski vahetad ja proovid. Mis on igati loomulik asjade käik. Ei taha kedagi solvata, aga 350cm3-se vene masina arvele võttes saad Sa kindlasti meeldejäävalt palju remondi ja putitamiskogemusi, lisaks palju uusi ja toredaid tutvusi tsiklijuppe hankides ja otsides.
Aga kui baik, siis baik. Ei hakka vastu vaidlema ega norima - pakkusin lihtsalt enda nägemust pidi ühe tsikli välja. Minu kiiks lihtsalt, kuna endale meeldivad matka-touring-reisitsiklid.
Aga jaksu valimisel ja loodetavasti leiad midagi emotsioonitekitavat 8)

tommy975 kirjutas:
Yerba kirjutas:

Minu tagasihoidlik arvamus - võta alustuseks sõiduasendilt ja olemuselt midagi mugavamat. Hea harjutada ja sõitma õppida. Eriti, kui jääb mootori jaksu piiranguks 25kW. Näiteks BMW F650 :)
http://www.mototehnika.ee/used/703536

Ei meeldi eriti seda tüüpi masinad :)
Kunagi ma ju pean ikka midagi võimsamat ostma,ja iga ostu -müügiga võib minna raha kaotsi,aga ei pruugi(ma usun et läheb pigem kaotsi).
Harjutamiseks võin ma 350cc-se vene masina ka sama hästi arvele võtta (Iž-Planeta),see ka miskit 34kw vms...(usun et sellega raskem sõita kui "lääne" masinatega).

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”