Milline bike osta hinnaklassis kuni 45 000.-?

Kasutaja avatar

Thesaarlane
Tsikkel: Kawasaki 636
Tänatud: 1 kord

Re: Milline bike osta hinnaklassis kuni 45 000.-?

Lugemata postitus Postitas Thesaarlane »

tommy975 kirjutas:

Seda ma arvasin et igast jama hakkab ka siia tulema,aga mida rohkem asjalikku juttu seda parem eks :)
Rollerit pole mul vaja osta kuna 2 aastat tagasi ostsin Aprilia SR50-R rolleri,maksis ta 35 000 (uuena ostsin),ja ta pole roosa :D
Kui sõna "bike" häirib siis võin öelda ka "baik?" maitse asi :lol:
Kõige pikem ma nüüd ka pole 178cm ja 70kg kaalu.
Varem olen sõitnud(lubadeta) Kawasaki ZXR 750-ga,kiirendus oli hea,mugavust ei oska kommenteerida eriti kuna pole teiste "baikidega" sõitnud ja pikki otsasid ei teinud, (lubadeta oma "rajoonist" kaugemale ei julenud minna).Igaljuhul oli mugavam kui roller :lol: rolleril suht jäigad amordid ja 90km/h sõites viskab jubedalt,"baik" on sellel kiirusel 10x parem.
Roller võtab sajale 5l,usun et "baik" võtab sama palju kui rahulikult sõita.
Mõistust peaks mul kupli all olema,kuna trahve ei kavatse niipea saada,ja ennem nii väga "kihutama" ei hakka kui kogemusi ikka mõne hooaja võrra rohkem on.
Tänan pakkumast seda 15 000-st hondat,usun et ennem sõidan rolleriga edasi kui selle ostan :wink:

Seda ka veel,et passi kavatsen nagunii selle 25kw toppida,kuna siin kandis on "mendid" ka lume alt välja sulanud ja küll nad "piiderdama" hakkavad :)

Olin minagi aasta eest selle valiku ees. Kuid nagu ma aru saan siis hakkad saama või oled 18.
Rollerit ja bike suht raske võrrelda omavahel ikka vaks vahet neil masinatel :) See koht kus ütled, et roller viskab jubedalt 90 pealt, siis ma arvan et sa eksid. Originaal rollerid on rahulikud, kui ise oled mod'inud siis eks see ole sinu enda süü - roller tohib sõita max 49km/h :mrgreen: . Kuid bike viskab ka ikka jubedalt. Ükskord ehmatas mind kui sõitsin laugest august läbi ja viskas perse sadulast lahti. Ei osanud, oodatagi ja suht jahedaks võttis.
Ja mõistuse koha pealt ma ei oleks nii kindel :mrgreen: - kui ikka adreka laks see, siis on mõistusest asi kaugel - been ther done that.
Kui ikka oled paar nädalat sõitnud ning tunne on juba kindlam kasvavad ka kiirused. Kuid vb sa oled arukas ning ulme taibu, kuid siis ei oleks sa ka rolleriga 90 sõitnud. Nii, et läheb sõitmiseks 100+ väga kiiresti.
Siin rääkisin omakogemustest nii, et ärge tehke üldistusi.
Aga koha pealt mis ratas, siis mina soovitaksin gixxerit alates sellest ajast kui K-tulid. Vanemaga võrreldes väiksem, kergem ning lihtsamini juhitav. Mul endal on vanem, sellega olen ka rahul. Kuid vanemaid ninjasi ei soovita: minule ei meeldi, kuidagi kipakad tunduvad mulle :D, või siis viga on asi olnud 3 ninjas korraga. Ise plaanisin ka cbr, kuid selle kohta ei oska suuremat midagi rääkida. Minu teema on ka kui paned otsingusse "gixxer vs ninja vs cbr"
Kas 125 pole plaaninud alustada ?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”