Karjääri Kärnatamine 2010
Re: Karjääri Kärnatamine 2010
Rada hakkab valmima. Kogu pikkuseks tuli 6,4km .
Rada on minu köikide varasemate tegemistega võrreldes BEST OF THE BEST. Kui pettute "maksan osavõtu tasu tagasi"
Reede öhtuks on rada 95% valmis ,et tulge jalutama.
Head uudised on ka see et ilm on super kuna on sadanud vihma ja köik on tolmuvaba hetkel ja pühap lubab jälle ilma vihmata ilma,et annabparimat üritust otsida kui Rannus.
Veel teadmiseks et 3 h on ainult seekord ja sellel rajal ,et kasutage vöimalust ,et osa saada minu hetkeseisuga parimast rajast (ise arvan nii),mille olen teinud.'
OOTAN KÖIKI OSAVÕTMA JA PEALT VAATAMA
NB Värav on suletud kella 10.45 - 14.10
14.25- 15.40
15.55 - 17.10
Peale soolode söitu avame värava 15minutiks,seejärel peale atv-de esimest söitu jälle 15minutiks.
Kel koju minemisega kiire palun arvestage . Vöite jätta auto ka värava taha sest tsikli ,atevega saab sisse välja liigelda küll ,aga mitte autoga.
Atv ,quad meestel soovitan hiljemalt 10.40 alas sees olla ,saate rahulikult rajaga tutvuda ,ateka paika panna jne..
Kes tulevad soolode söidu ajal ,siis on tehtud väike sissekäik kust saate oma võistlus masinad ettevaatlikult sisse ära tuua,aga aotod tuleb sellisel juhul värava taha jätta.
Kohal olles jälgige tähelepanelikult parkimis viitasid ja kellaaegu.
Kohtumiseni Pühapäeval Rannus
Regamine löppeb homme öhtul-nii et kiirustage...
Lärm
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.