Rumalad küsimused
Re: Rumalad küsimused
siil_udus kirjutas:Relvaseadus:
§ 16. Heitrelvade liigitamine
/---/Niiet kui seda kuskilt otsida, siis mõne organisatsiooni liikmelt - teistel neid legaalsel kujul olla ei tohiks
Seaduse järgi on kõik tore, aga minu teada neid seltse ja organisatsioone selliste andmete järgi andmebaasi ei kanta, st mingite klubide nende liikmete nimekirja ei ole, kellel oleks õigus kanda ja kasutada tähikuid jms. See eeldaks ka mingisugust tähikulubade registrit vms.
Osta, harjuta, aga avalikkuse ees ära vehi.
Samalaadne lugu on ka pesapallikurikatega, mis nagu oleks relvad, kuid on tegelikult spordivahendid. Igaüks võib endale kurika osta ja väita, et on kõva pesapallur. Kui sa hakkad aga oma kurikaga Hollika ees vehkima, siis on see automaatselt relv, mitte spordivahend. Sama lugu ka tähikutega, vähemalt minu tõlgenduses.
Seaduse järgi oled sa muidugi (spordiklubisse kuulumata )kurjategija, kuid sellise asja pärast ei hakka su hõlma keegi. Anna aga hõlmahakkamiseks põhjus, siis on see tore boonus muude pattude juures. Lugege uudiseid, kus mingitelt meestel leitakse kasvõi narkokahtluse puhul läbiotsimise käigus igast tavaari, seal on tavaliselt ka kasteedid, kaheteralised libliknoad, teleskoopnuiad jms loetletud.
Mul on näiteks viskenugade komplekt, väljamaalt ostsin, et hea metsalaagrites aega surnuks lüüa ja ennast rohkem "special foresti" suunda arendada. Erialaliselt suudaksin omamise isegi ära põhjendada, kuid trennis ei käi ega MTÜsse ei kuulu