Sidesüsteemid mootorrattal → Re: Sidesüsteemidest rattal
Re: Sidesüsteemidest rattal
Piipz kirjutas:vot kui keegi selle midland + g4 testi ära teeks, siis ma
...
sest see üleminekujunn pidi suht kehva olema... Motoreporteri testitud ja nagu ma aru sain, laidetud.
Ma võin sulle enamvähem kirjeldada, kuidas see asi töötab. See Midland 445BT läheb mobiili/GPS ühenduse külge ehk siis moblat/gepsu ei saa selle G4 seadme külge siis enam ühendada. Selleks, et siis midlandi kuulda või sinna rääkida, peab G4 ja Midland 445BT vahel olema pidevalt side püsti. G4 puhul pole see tegelikult väga hull midagi, kuna on võimalik tekitada nö. konverentskõne mobiiliühenduse (mille küljes on Midland 445BT) ja mingi teise cardo sideseadme vahel. Selle nipiga saaks teoorias üht käsiraadiojaama jagada ükskõik kui mitme G4 seadme vahel. Praktikas keegi vaevalt et viitsib jamada.
Ma huvi pärast proovisin, mitu G4 seadet saab jadamisi ühendada nii, et kõik seadmed on samal full-dupleks kanalil. Tootja lubab kuni 4, mina sain 10 tk ühendatud, misjärel loobusin. Praktikas on ka see 10 ulmeliselt suur number, tavaliselt ikka väiksem seltskond. Muide, Midland 445BT omas minu mälu järgi ka mingit VOX funktsiooni. Kui see peaks normaalselt töötama, siis pole ka lenksule nuppu vaja vedada.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.