Fleim: politsei eest ära sõitmine

Kasutaja avatar

võll
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine

Lugemata postitus Postitas võll »

Pira kirjutas:

Kuulge Ants ja muud targad kes arvavad et kõik kel udutuled sees on kohe sitapead.....

Ega kõik ei olegi, enamus on :bsmile: . Mida annab sulle või kellelegi teisele udukatega sõitmine selge ilma korral. Poob vist paugu lahti, muud varianti ma ei näe. Oleks siis et udukad lähevad automaatselt peale ja seetõttu unustatakse need lihtsalt sisse, aga minu teada peab ikka konkreetselt nuppu keerama või vajutama, et hakata teistele pinda käima ja/või pimestama.

Pira kirjutas:

Ja keda häirivad ned tehasest külge poogitud väikesed udutuled mis sinna kõhualla pandud on siis minge ravile aga mitte silma arsti juurde vaid ikka psühiaatri juurde kuna teid segavad teiste inimeste tegemised ja koheselt on haavatud õiglustunne ja kõik muu miss egoga seotud..... sellisest kompleksist võiks ikka lahti saada. Jube raske võib ikka iseendaga nimodi 24/7 toime tulla ...te kindlasti isegi ei pane tähele kui udkad on siise lülitanud mingi Ford aastast 80...aga niikui mõnda leksust näete, siis kohe mõttes hea emmm ikka sõidab udukatega.

Tulede vääriti kasutamine häirib ja pimedas ma ausõna ei tee erilist vahet 80a fordil ja lexusel.
Sinu mõte on siis, et udukad on egoga seotud ja kui autol need tuled juba küljes on siis tuleb neid ka kasutada? Võibolla lased siis spidomeetri ka juba piirajasse, keerad kondi lakke, tümmi põhja ja lämpad ohukad ka peale - kuna milleks need siis auto küljes on?
Kogu meie käest läinud liikluskultuur koosneb pisekestest häirivatest teguritest.

edu sullegi!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”